Ganni udsalg er startet!

OOTD #393: En sjælden gang i jeans

OOTD #393: En sjælden gang i jeansOOTD #393: En sjælden gang i jeansOOTD #393: En sjælden gang i jeans
Annoncelinks markeret med*
Missguided blouse (HERE*) – Pulz jeans (HERE) – Ray-Ban “Erika” sunglasses
DKNY “gansevoort” bag (HERE*) – ECCO boots

I løbet af de mere end 7 år, hvor jeg har haft bloggen, der tror jeg, at det kan tælles på maks to hænder antallet af gange, hvor jeg har været i jeans. Jeg er bare en kjole-pige, men jeg går mere i jeans i de perioder, hvor boot cut/flared jeans er på mode – og det er de heldigvis igen! De giver så lange, flotte ben og de er rigtig gode til brede hofter, som mine 😉 Utrolig flatterende! Her den anden dag havde jeg sat dem sammen med min nye bluse fra Missguided HER* (som er lidt stor i størrelsen). Tilsat røde læber og lidt casual krøller, så synes jeg, at det blev et rigtig hverdagslækkert outfit.

Jeg starter dagen i dag med en omgang yoga. Lidt risky, da jeg har forsømt det de sidste to uger og derfor kunne jeg godt komme til at gå sjovt i morgen – nytårsaften. Bagefter får vi gode venner på besøg til en kop kaffe og så skal jeg have styr på de sidste småting til i morgen. Jeg vil blandt andet dække bordet i aften, så det er klar (og så jeg har god tid til at hygge mig med det – jeg elsker det!). Vi bliver 10 voksne og to børn hos os nytårsaften, og det glæder jeg mig til. I må gerne følge med på snapchat missjeanett -hvis I har lyst.
Er I ved at være klar til i morgen?

It’s not often you guys see my in jeans, but I’ve grown quite fond of my boot cut jeans from Pulz jeans. I love boot cut as they are very flattering for us with wide hips 😉 Today I’m gonna prepare the last things for tomorrow; we’re hosting a New Years Eve party for 10 adults and two kids. I’m really looking forward to it!

bloglovin

10 kommentarer

 • Ditte

  Min kæreste og jeg har bestilt bord på en gourmetrestaurant, hvor vi får serveret velkomstdrinks til nytårstalen, fem retters menu inkl. vin og champagne og kransekage kl. 24, så vi slipper for stress i køkkenet – har aldrig prøvet at spise ude til nytår før, så det glæder jeg mig virkelig til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det har jeg heller aldrig prøvet før! Jeg håber, at I får en god aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie wa

  Men det kan du sagtens gå mere i – det ser skide godt ud! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille D

  Hold nu OP, hvor ser du godt ud i de jeans! ❤️
  Selv er jeg en decideret jeans-pige, men vil gerne øve mig i at gå mere med kjole:)
  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh tak Pernille! Og måske kan vi “smittet” hinanden lidt mere med jeans og kjole 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes du ser skide godt ud i jeans, så flere outfits med dem! Og den fine mørke neglelak passer virkelig godt til. 🙂

  Vi (min kæreste og jeg) skal “bare” være derhjemme. For første gang nogensinde skal vi holde nytårsaften bare ham og jeg. Men hvis vi ikke kan være alene sammen dén aften, så ved jeg sgu ikke hvordan resten af livet sammen ville gå 😀

  Rigtig godt nytår til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er den fin den skjorte – den må jeg eje! Men hvor stor i str? Jeg er normalt en helt regulær 40/12 – er du gået en str ned i forhold til normalen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej jeg har min normale, men den er bare ret løs på mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Kruse

   Tak :). Så ryger den i kurven!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni udsalg er startet!