Bellas juleønsker 2015

Vinderen af Pandora og et juletip

Vinderen af Pandora og et juletip

Indlægget er sponsoreret af Pandora

De fleste af jer er nok i gang med at få styr på julegaver – både dem I skal give til andre, men også på hvad I selv ønsker jer. Hvor mange af jer har smykker på listen i år?
Pandoras smykker er virkelig smarte at give i gave og til at ønske sig. Især deres armbånd, hvor man nemt kan gøre det både budgetvenligt og dyrt. Man kan jo give/ønske sig armbånd og charms separat. På den måde kan folk selv styre, hvor dyrt det skal være (afhængigt af hvor mange charms man køber 😉 ). Charms kan fås helt ned til 149 kr, så der er virkelig noget for enhver pengepung. Samtidig vil man have et armbånd, som minder én, om alle dem der har været med til at give til det (husk kun at skrive det på listen til dem, som du gerne vil mindes om, haha 😉 ). Tænk at have et smukt smykke, som minder dig om både din kæreste, din bedste veninde, dine forældre, en kusine og andre mennesker, som du holder af. Ret fint!
Hvis I helst vil e-shoppe julegaverne (og undgå vilde køer), så kan I netop shoppe det hele her på deres nye webshop.

En af jer får dog nu lov til at sammensætte jeres eget Essence armbånd (for max. 1200 kr), da jeg skal finde den heldige vinder af konkurrence, som jeg afholdte i sidste indlæg.

Vinderen er…

… Jenny Clausen. Tillykke!!

Pandora is perfect for giving the one you love for Christmas. You never go wrong with jewlry! And now for the winner of my Pandora competition… Congrats Jenny Clausen!

bloglovin

2 kommentarer

 • jenny clausen

  Hejsa
  Jeg er den heldige vinder, men har ikke hørt noget?? jeg har prøvet at sende en mail til dig til den mail adresse du har oplyst under kontakt.. er jo super spændt på armbåndet 🙂 er det en gavekode eller hvordan sammensætter jeg det?
  mvh jenny

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Der skulle gerne være sendt en mail til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bellas juleønsker 2015