Masser af nytårskjoler

Sinatra and ginger

Whisky drinks med Frank og JackAnnoncelinks:
Glas fra Nachtmann HER

For 10 år siden kunne jeg ikke foredrage whisky. Det var noget gamle mænd, og unge mænd som forsøgte at virke vokse, drak. Ad. I dag elsker jeg det. Nej, jeg mener det – jeg ELSKER det! Det gælder både rent, men i høj grad også i sjusser. Whisky cocktails og whisky drinks er det bedste. Hvis en Old Fashioned (den som Don Draper drikker hele tiden) eller en Whisky Sour er lavet rigtigt, så er der intet, som kan slå det – if you ask me. Whisky drinks FTW!

For 100 år siden (i lørdags) blev Frank Sinatra født og han elskede, om muligt, whisky endnu mere end mig. Hans favorit var Jack Daniel’s og rygtet siger endda, at han blev begravet med en flask “Jack D” i kisten, da han døde. Så er man godt nok hardcore fan! For at fejre ham har Jack Daniel’s sendt en limited flaske på markedet. Det er desværre ikke den, som jeg har fået fat i her, men derfor kan vi da godt drikke en sjus for ham, ikke?
Den her nederst, vil I kunne lide, hvis I kan lide whisky (surprise) og drink som Dark N’ Stormy. Ginger møder Don Draper – og det er ikke en dårlig kombination, I might add!

Sinatra & Ginger

2 cl Jack Daniel’s Old no. 7
16 cl Ginger Ale eller Ginger Beer (jeg brugte en dåse til to drinks)
Et stykke frisk ingefær
Pynt med stykker af citronskal (husk økologiske, så skallen ikke er sprøjtet) og et par røde cocktailbær

Kom godt med is i glasset og læg ingefær i. Top med ginger ale og pynt derefter med citronskal og cocktailbær.

Er I til whisky drinks? I øvrigt så er jeg blevet inspireret af mange andre fine bloggere og har aftalt med Tim, at vi vil indføre cocktail hour herhjemme. Tænker sådan en cocktail vil kickstarte weekenden på bedst manér hver fredag.

Reklame: Lavet i samarbejde med Jack Daniels

Find flere af mine opskrifter på cocktails HER

Whisky drinks med Frank og Jack100 years ago (last Saturday) Frank Sinatra was born. As an adult he grew to love whisky and especially Jack Daniel’s. 10 years ago I hated whisky, but now I love it – both neat and in drinks and cocktails. Whisky drinks FTW! Jack Daniel’s is celebrating that Sinatra would have turned 100 years old this month with a limited edition and so great reciepes for cocktails with whisky. Try this “Sinatra & Ginger”!

bloglovin

13 kommentarer

 • Anna

  Uh, jeg elsker virkelig whisky sour! Har ikke prøvet ren whisky, men jeg tænker at jeg i hvert fald skal prøve en Sinatra & Ginger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Begge dele kan anbefales! Åh ja whisky sour er bare en kæmpe favorit

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K

  Hvor er glassene fra? SÅ pæne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Dem elsker jeg også! Jeg har lige indsat link til dem under det første billede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert! Jeg har også genopdaget whiskey, særligt i form af Lynchburg Lemonade. Det er altså godt med en cocktail hour i løbet af weekenden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina J.

  Har i mange år været stor fan af både Sinatra og whisky ( dog alt med måde med whiskyen ) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Me too – men ikke med måde på whiskyen 😉 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Herhjemme er det mere min bedre halvdel der går op i det. Der findes jo et væld af forskellige og er blevet hevet med ind i diverse forretninger og er næsten begyndt at synes om duften af sådan en rigtig god whisky. Måske lærer jeg det en dag, synes det er lidt sejt, når en kvinde også tager en whisky. Er nok bare ikke voksen nok endnu
  Men de drinks der ser top lækre ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kan godt huske det – sådan havde jeg det også før. Men start ud med drinks med whisky i – så vil det lige så stille komme 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Fabrin Olsen

  ❤️❤️❤️ Whiskey, har gjort det siden jeg var helt ung! Det var vældig sjovt at bestille whiskey blot med is når jeg blev budt på en drink af en mand…. Mange gange har både han og bartenderen spurgt om jeg ikke skulle have cola i, men NEJ, det er jo synd for både whiskey og cola. Har dog ikke fået smag for de røgede endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi besøgte faktisk Jack Daniels destilleriet sidste år på vores roadtrip, og det var så hyggeligt at gå rundt blandt produktionen og få et indblik i både historien og processen. En af de ting jeg bed mest mærke i, var dog at i netop det county som Jack Daniels bliver produceret i, må de ikke selve stærk spiritus. De havde fået lov at sælge det som souvenir på fabrikken, men ellers skulle man til nabo-amtet for at købe det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha hvor er det skørt! Men det lyder ret typisk USA 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Masser af nytårskjoler