OOTD #395: Freelancerliv og min nye ASOS WHITE kjole

Bella befaler: Januar

Bella befaler: JanuarAnnoncelinks:
1/ Kjole fra MarMar Cph HER   2/Bambilampe fra Ferm Living HER og HER   3/ Uro som regnsky fra Fabelab HER
4/ Halsedisse fra MarMar Cph HER   5/ Sweat fra Molo HER   6/ Pude fra Fabelab HER   7/ Kurv fra RICE HER

Åhhh weekend… man kan næsten lugte den, ikke? Dagens startede okay med at Tim fandt ud af, at han ikke har fået nok i løn i et halvt år. Så der kommer lige en stor udbetaling her d. 1. Jeg øjner lige nu en mulighed for ferie i uge 7 alligevel. Hvordan overtaler man ham lige bedst? Nogle gode tips til overtalelse?

Bella gad også godt at rende rundt i bare tæer, og så gad hun godt, at have nogle af disse ting (hurra for at vi får børnepenge i næste uge!). Kurven fra RICE har vi faktisk brug for på hendes værelse. Efter hun fik mere Duplo i julegave, så mangler der akut opbevaring til det. Hun har allerede en af kurvene (kan I se her – og resten af hendes værelse i indlægget!) til legemad, så de ville kunne stå så fint sammen. Efter hun har fået ny seng, så mangler hun en sengelampe og der har jeg lidt kig på den fra Ferm Living. Hun ville også blive glad for en “mongo” lampe (det kalder hun rensdyr – og hun kan sagtens sige både rensdyr og Bambi. Stædige barn). Kjolen fra MarMar Cph har jeg faktisk allerede klikket hjem. Jeg kunne ikke lade være nu, hvor den er på udsalg. Normalt er jeg ikke så meget til børnetøj, hvor der er tydelige logoer/brandnavn på det, men lige denne sweatshirt fra Molo er ret fin. Farven er så lækker og minder mig, om en lækker jordbærflødeis.

Bella is wishing for these things this month; dress from MarMar Cph, cloud mobile from Fabelab, basket from RICE and the Bambi lamp from Ferm Living.

bloglovin

4 kommentarer

 • Camilla B

  Min datter har bambilampen. Den er så hyggelig. Især hvis du køber en af de små gyldne pærer, der er betegnet til brug i ovnen. Den fylder ikke for meget bag “skærmen” og giver et blødt og rart lys

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Uh det tip skal jeg huske, tak! Hvor har du fundet sådan en pærer henne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla B

  De har dem i Bauhaus, men kan vist også findes i Kvickly og Bilka – det er bare ikke altid de har den gyldne. Man kan også bruge en af de små ovnpærer der ikke er gyldne og så vælge 15w

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #395: Freelancerliv og min nye ASOS WHITE kjole