Camel crush

Bloggens mest læste indlæg i 2015

Bloggens mest læste indlæg i 2015

Tradition tro vil jeg dele bloggens mest læste indlæg i 2015. Jeg føler efterhånden, at jeg “kender” jer godt og derfor er jeg ikke overrasket over, at det er de personlige – og gerne dem som bryder tabu – indlæg som er i top. Vores bilulykke fylder lidt på listen, men den fyldte også hos os i 2015. Hvilke indlæg husker I bedst og havde I regnet med at listen ville se sådan her ud?

Vi har været ude for et biluheld
Årets mest læste indlæg er det på dagen for ulykken. Jeg tjekkede bare lige hurtigt ind for at fortælle, hvad der var sket og delte billede fra ambulancen. Ulykken skete om formiddagen, vi var indlagt indtil midt på eftermiddagen og jeg skrev indlægget om aftenen.
I kan læse indlægget HER

Ulykken
Det andet mest indlæg i 2015 blev indlægget, hvor jeg beskrev hele ulykken. Lige fra vi tager hjemmefra (vi var på vej på ferie) til at mig (og Bella) bliver genforenet med Tim igen ude på hospitalet. Det er hårdt at genlæse og den sidste linje i indlægget giver mig stadig en klump i halsen og halvvåde øjne.
I kan læse indlægget HER

En update fra mig inkl nogle af mine skader
Vores biluheld indtager simpelthen hele top 3, men har gerne villet læse om det! Få dage efter ulykken viser jeg mine skader frem (primært forsaget af selen, som har “gnavet” hul og givet mig blåmærker mange steder. Dog var jeg kommet meget mere til skade UDEN sele. Bare for lige at slå det fast!). Jeg snakkede også lidt om psyken i dagene efter, vores snakke om indlægget (bl.a. meget om det, som Tim fik sagt, om hvordan han håbede at hans krop ville beskytte Bella) og om hvordan vi havde de bedste venner til at tage sig af os.
Indlægget finder I HER

Outfit of the day #337 (Nytårsoutfittet)
Mit nytårsoutfit fra sidste år er nr. 4 på listen. Jeg ved faktisk ikke helt, hvorfor lige netop dette outfit er kommet med på listen, men det har været en populær kjole, som jeg forsat får mange spørgmål omkring. På grund af stormlignende tilstande, nåede jeg ikke at få taget billeder af mit nyeste nytårsoutfit, men jeg “rekonstruerer” det en af de næste par dage, så I kan få det også 🙂
Mit nytårsoutfit fra sidste år kan se HER

Om uheld, fortrydelsespille og graviditet
På 5. pladsen er et indlæg, som jeg skrev i efteråret. Det handlede om en dag i oktober, hvor jeg havde taget en graviditetstest og håbet på en negativt resultat. Mange syntes at det var rigtig interessant, mens et par få fandt det enormt grænseoverskridende – og den slags giver høj trafik, så jeg er ikke overrasket over, at finde indlægget her.
I kan læse det HER

Jeg løber lidt stærkt…
I foråret skrev jeg et indlæg om, hvor svært det var at få det hele til at hænge sammen; nyt job, blog, familie med barn, træning osv. Jeg kunne godt mærke, at jeg havde for meget på min tallerken og set i bagklogskabenslys, så var det faktisk min arbejdssituation, som stressede mig primært. Jeg blev lovet en kontrakt, som konstant blev udsat og jeg prøvede hele tiden at præstere max, så jeg kunne få den. I sidste ende endte det ikke lykkeligt og det er jeg i dag glad for. Jeg ville have gået ned med stress, hvis den situation var fortsat.
Indlægget finder I HE

De materielle skader
Ulykken er endnu en gang på listen med et indlæg om, hvilke materielle ting, som var blevet ødelagt i ulykken. Vores bil var færdig, så vi fik efterfølgende ny bil og barnsædet skal destrueres efter en ulykken (hvilket forsikringen desværre ikke dækkede). Jeg talte også lidt om, at mit forhold havde ændret sig, til de ting jeg havde på under ulykken.
Find indlægget HER

Hvornår skal Bella have en lillesøster?
Det er (heldigvis) ikke er spørgsmål jeg får særlig tit her på bloggen (der har I læst mig 😉 ), men det kommer stadig tit fra bekendte. Hvornår skal vi have flere børn? Det tror vi stadig ikke at vi skal, men et skred i antallet af babyer i omgangskredsen, satte pludselig mine tanker igang. Især fordi flere, som ligesom os ikke ville have flere, pludselig skiftede mening og der er nu babyer på vej. Jeg glæder mig meget til det lille babyboom i vores omgangskreds (tre drengebabyer på 1,5 måned i foråret), men det fik mig også til at tænke på, om vi nu er 100% sikre på vores tidligere beslutning.
Indlægget blev det 8. mest læste i 2015 og I kan læse alle mine tanker HER

Sære søgeord
9. pladsen minder mig om, at det vist snart er tid til et nyt indlæg med sære søgeord. Jeg fik kun lavet to i 2015, men til gengæld kom det ene med på Top 10 over mest læste indlæg. Det indeholdt blandt andet søgninger som “amme hund patter”, “pornofilm med dværge”, “bloggers delight glædespige” og min favorit “baby julefrokost billeder”. Gad vide hvad det sidste dækker over? Nogen som har taget deres baby med til fest eller en masse stive babyer, som holder deres egen?
Find hele listen HER

Vi skulle have været med i Knald for Danmark
Den sidste plads på min Top 10 napper indlægget “Vi skulle have været med i Knald for Danmark”. I oktober sendte DR1 programmet, som efterfølgende var på alles læber. Vi skulle egentlig have været med, men fra vi blev kontaktet i august og til det færdige resultat løb over skærmen, skete der mange ændringer i konceptet. Det skrev jeg om og fortalte hvorfor jeg var glad for, at vi alligevel ikke var med.
Indlægget kan I læse HER

Boblere: De indlæg, som næsten nåede listen var Kjolejagt til tre bryllupper, Tropical kimono fra Vero Moda og Vi holder jul alene igen i år

A new has started, but I’m looking back at what 10 blog posts were the most read in 2015. Four of them were those regarding our car accident in spring, a new years outfit, one where people were asking when Bellas getting sibling and weird search words, that made people find their way to the blog.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camel crush