OOTD #398: Ny Envii-kjole og en politisk holdning

Den her kører på repeat for tiden… Walk on Earth Adele cover

Jeg har altid været glad for Adele og den nyeste “Hello” gik også rent ind hos mig. Den har jeg hørt rigtig meget. For en uges tid siden opdagede jeg denne video. Hvis I synes, at navnet “Walk on Earth” siger jer noget (eller fordi I kan genkende den blonde kvinde og den langhåret fyr), så er det fordi, at de også stod bag dette cover, som gik verden rundt for nogle år tilbage. Denne gang er det som sagt Adeles “Hello”, som de har taget under kærlig behandling og jeg ELSKER det. Jeg synes faktisk, at det er meget federe end Gotye-coveret. De to drenge yderst er simpelthen også for søde og hvis jeg havde været omkring 18 år, så havde jeg lige nu haft den vildeste crush på ham helt ude til højre (jeg elsker hver gang han sparker til den der ting i loftet, haha!). Åh han er sød! Han har sin egen YouTube kanal her.

I dag står den på lidt småopgaver. Jeg har lige haft en langt telefoninterview med Hendes Verden, om hvordan man kan få hug, når man gør sig selv tilgængelig online. Super interessant og meget af det handlede om denne gamle sag. Men vi snakkede også meget om tonen online og om den er ved at skride fuldstændigt (og hvad kan man gøre ved det?). Jeg skal nok tippe jer, når det ryger på tryk. I aften skal vi bare slappe af, se X Factor og se The Leftovers på HBO – øj den er god, men jeg frygter lidt, at den minder for meget om LOST (samme mennesker, som står bag), hvor man bliver ved med intet at få at vide ud i det uendelige… Tim er endnu mere opslugt end jeg er, så det er en god serie at se sammen med kæresten!

I’m listening to this Walk on Earth cover of Adeles “Hello” all the time. I love it! Today I’m working and have just finished being interviewed about this old case, where I reciecved death treads.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #398: Ny Envii-kjole og en politisk holdning