Skal bloggen skifte navn?

Det bedste fra ASOS WHITE

Det bedste fra ASOS WHITEDet bedste fra ASOS WHITEAnnoncelinks:
1/ HER   2/ HER   3/ HER   4/ HER
5/ HER   6/ HER   7/ HER   8/ HER
9/ HER   10/ HER   11/ HER   12/ HER

Det er næsten ved at blive en hel “love affair” mellem mig og ASOS WHITE. Mærket rykker i hvert fald hos mig for tiden. Først købte jeg denne kashmirbluse nr. 5 (den er i et af mine outfit her), så købte jeg denne kjole nr. 9 (se den på mig her) og så blev det til den her (jeg har den på her) – og jeg har helt sikkert ikke købt mit sidste item derfra. Som jeg har nævnt før, så er der intet land, hvor ASOS WHITE er så populært, som det er hos de danske piger. Det fortalte ASOS mig til et event i efteråret. Og med kollektionens rene linjer og skandinaviske design, så undrer det vist ikke nogen!
Udover at ASOS har kræset mere for designet ved ASOS WHITE, så er materialerne også lidt mere lækre; der er både silke og kashmir items blandt. Derfor er priserne også lidt over ASOS’ normale priser, men det er stadig på et niveau, hvor de fleste kan være med uden at skulle spare op i flere måneder. Der er dog flere af disse ting, som lige nu er på udsalg – bl.a. nr. 4 og nr. 5.
Lige nu tror jeg, at mit næste køb derfra enten bliver nr. 7 eller denne kjole. Begge kan gå til både “pænt hverdag” eller fest.

Hele ASOS WHITE kollektion kan købes HER

Hvis I shopper inden på fredag, så husk disse rabatkoder til ASOS:
100 kroners rabat, hvis I køber for min. 850 kr: brug SMUK100
200 kroners rabat, hvis I køber for min. 1350 kr: brug SMUK200
350 kroner rabat, hvis I køber for min. 1650 kr: brug SMUK350

I love the ASOS WHITE collection! The first thing I bought was this cashmere knit, then I bough this dress and my newest buy is this dress. See the whole collection here.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal bloggen skifte navn?