Bloggens mest læste indlæg i 2015

Flybilletter under juletræet…

Flybilletter under juletræet...Picture credit: szechenyispabaths.com

Der var ikke så mange overraskelser under juletræet i år, da Tim og jeg på forhånd havde aftalt, hvad vi samlet ville give hinanden. Det var rart, da vi fik købt nogle ting, som vi længe har ville have til boligen, men omvendt er vi også helt enige i, at der manglede noget overraskelse og spænding, så næste gang vil vi købe overraskelser til hinanden. Vi købte dog en lille spontan ting få dage inden 😉 Juleaften lå der derfor tre styks flybilletter til påskeferie i Budapest. Dermed er der styr på den første ferie i 2016 og jeg glæder mig! Og jeg kan allerede sige “Tjek!” til en af destinationerne på min bucketliste for 2016.

Udover flybilletter, så fik jeg også denne (endelig! Og den er nu fyldt med mit Royal Copenhagen prinsessestel) og endnu en af disse til soveværelset. Jeg fik også denne (med 5 lys) og dette lækre sengetøj (som nu er på udsalg). Ganske fint og lækkert juleudbytte, taget i betragtning af at jeg ikke er på julegave med særlig mange.

Under my Christmas tree were three plane tickets for Budapest in Spring. I can’t wait! Besides plane tickets I got this one and this from IKEA, this one and this nice pink bedding (now on sale). Did you get some great stuff for Christmas?

bloglovin

4 kommentarer

 • Mira

  Fedt med Budapest. Elsker byen og har mange gode tips, hvis I mangler inspiration. Været der mange gange 🙂

  Rigtig god dag.

  Mira

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det må du meget gerne dele. Især ting som du tror er Bella-venlige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, kunne der ligge noget bedre under juletræet? Det tror jeg næppe. Flybilletter må være det ultimative 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggens mest læste indlæg i 2015