Bella befaler: Januar

Imens vi venter…

Imens vi venter...Annoncelink:
Wheat flyverdragt HER (på udsalg)

… på at sneen daler (de har lovet en fin mængde her i Odense i dag), så vil jeg få gjort min freelanceopave færdig. Jeg blev ikke helt færdig i går (som håbet – deadline er i morgen), men vil være færdig i dag.
Hvis det begynder at sne mens det stadig er lyst, så skal jeg ud og lege med Bella i sneen. Billedet til højre er fra sidste vinter, hvor vi ikke fik særlig meget sne generelt. Jeg tror, at det her, var en af de gange vi fik mest. Lige nu ligner Odense mest billedet til venstre (fra da vi var i sommerhus på sydfyn i december. Jeg skrev indlægget om weekenden her). Lad os håbe på, at dagen i dag kommer til at ligne billedet til højre mest 😉

Today I’m hoping for snow. The weather forcast says it’s gonna snow today – but maybe first tonight. I’m hoping that it’ll come early so I can play outside with Bella.

bloglovin

4 kommentarer

 • Emma

  Åh, jeg håber, I får en masse sne! Her i København er landskabet fuldstændig dækket og så fint. ELSKER det – det er simpelthen så hyggeligt og fredfyldt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jaaa, jeg har godt set hvor fin Kbh ser ud på insta – det er så snyd! Men de har lovet vi får i dag, og det tror jeg vist ikke at Kbh gør?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Her i Skovlunde skulle der (fingers crossed) være noget på vej igen i nat og et par dage i den kommende uge, men indtil da nyder jeg bare det smukke landskab. Håber I får noget i løbet af dagen, så lille Bella kan få lov til at boltre sig i sneen 🙂 Hav en dejlig dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] sne og Bella havde hverken flyverdragt eller vinterstøvler. Heldigvis kunne hun så stadig passe flyverdragten fra sidste vinter, men jeg fik da ellers lige hurtigt klikket flyverdragten nr. 1 og vinterstøvlerne fra Kavat hjem. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella befaler: Januar