Bolig wanties

Jeg er lidt skør: Kaffe i sneen

Jeg er lidt skør: Kaffe i sneen

Tim var ved at bære Bella indenfor (hun var faldet i søvn i bilen på vej hjem fra børnehaven) og jeg greb et par handsker, for at gå ud og skovle sne på den del af fortorvet, som er vores ansvar. Da jeg elsker sne og Tim hader det, så virkede det som en god fordeling. Da jeg er færdig, så nappede jeg også lige naboens stykke. Han er omkring 90 år og efter at Tim måtte ud og samle ham op fra sneen sidste vinter (han var faldet, da han var på vej ud med skrald og kunne ikke komme op igen), så tænkte jeg, at det måtte være dagens gode gerning. Jeg fik også pludselig tilråb inde fra hans hus “Hej hej – det er fandme kraftedeme pænt af dig det der!”. Jeg elsker, at han bander så meget, haha! Da jeg var færdig med at lege Moder Theresa, så stak jeg hovedet ind i gangen og hviskede til Tim, om han ikke ville lave mig en café au lait. Jeg var bare ikke færdig med at være ude i sneen, så en kop kaffe ude i baghaven virkede som en fantastisk idé. Tim mente, at jeg var klar til den lukkede. Men det var en fantastisk idé! Der er så stille, når sneen daler og man får en masse af den lys, som man ellers mangler om vinteren. Jeg er kæmpe fan (dog stadig mere fan af palmer, sol og strand – jeg gider bare ikke “mellemsæsonerne”). Så i går nød jeg simpelthen en kop kaffe i baghaven, imens jeg observerede at naturen er godt forvirret; roserne producerer stadig nye blomster, min kæmpe syren (!) har blomsterknopper over det hele og både timian, rosmarin og salvie er stadig friske og grønne. Så godt nok har vi nu fået sne, men det er jo latterligt varmt for årstiden. Jeg håber, at det bebuder om en hot sommer også!

Jeg er lidt skør: Kaffe i sneen

I might be a little bit weird, but I love snow so much (not more than palm trees, beaches and sun though!) that I took a cup of coffee with me outside in my garden, just to enjoy the white light and the silence.

bloglovin

15 kommentarer

 • Jeg synes nu det lyder som en dejlig lille pause. Der er et eller andet specielt over, når sneen den daler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ih, sikke et dejligt indlæg! Jeg har længe følt, at jeg måske ikke helt er målgruppen for din blog, og at der er færre og færre ting, der lige har min interesse, men dette indlæg mindede mig lige om, hvor dejligt et menneske du er, og at det i virkeligheden er derfor, jeg følger med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh tak Ida! Hvilke indlæg interesserer dig og hvilke gør ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj hvor hyggeligt 🙂 Er vild med at sneen er kommet. Det skaber en ro og – ja – lys, som jeg er ret glad for. Den skal bare komme relativt jævnligt for ikke at ende som sjap 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja sjap er jeg heller ikke fan af! Men åh, sneen – den kan jeg godt lide 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Dejlige sne billeder. Jeg er også vild med sne. 🙂 har du nogensinde været på ski? Jeg er også en hund efter med sommer, men sådan en uge på ski er altså perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det har jeg og det ser jeg til gengæld ikke den store fidus i. Altså, jeg tager gerne afsted, men jeg gider bare ikke selve det at stå på ski. Og så er skiferie bare ret dyrt, så vil hellere bruge pengene på varme eller storby 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ej, er det rigtigt? Jeg er helt tosset med det. Men ja, det er også prisen som holder mig tilbage. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, jeg vil helst bruge mine penge til ferie på andre destinationer. Men sneen er hyggelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Storm

  Kan sagtens forstå dig 🙂 Hvor jeg bor er der en lille sø ved siden af, og der kan jeg også finde på at sætte mig og nyde stilheden og roen, og filosofere lidt over livet, uanset årstiden 🙂

  Jeg er også mest til sommer og sol, men elsker også nyfalden sne, og det lys det giver 🙂

  God weekend til jer alle 3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det lyder godt nok også hyggeligt og dejligt. Det kan jeg godt forstå at du gør. Og god weekend til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også sne! Synes de fleste bander over det, så det er dejligt med sådan et indlæg her, så jeg ved jeg ikke er den eneste der synes sne er magisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Sådan har jeg det også! Forstår ikke at så mange hader det så meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Ja det er ren magi. I går da det var blevet helt mørkt, dalede sneen hvor vi bor. Min datter på 4 og jeg måtte ud og gå i det, og fange snefnug med tungen og spise dem. Måske er det det, jeg elsker allermest ved sne – at jeg bliver som barn igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig wanties