Til kæmpe bloggerfest i aften

Jeg er stadig høj efter en fantastisk aften

Jeg er stadig høj efter en fantastisk aften

F*ck en fed aften i går! Jeg var, som nævnt tidligere, i København for at deltage i Bloggers Delights 5 års fødselsdagsfest. Inden festen mødtes jeg med Trine Lortemor, Louise Guldlog og Michala Bastabum hjemme hos sidstnævnte. Vi fik alle lagt makeup og sat hår af Michala dygtige underbo, imens vi delte tre flasker bobler… I ved, stille og rolig “opvarmning” haha. Jeg var allerede gået kørende, da vi tog taxa afsted til Radisson Blu til rød løber og gallamiddag med 150 andre bloggere. Vi fire mommys var så heldige at vi også skulle sidde sammen under middagen, hvor vi også fik selskab af Mette og Jelena. Vi fortsatte med vin, hvor vi havde sluppet med bobler. Det var genialt selskab og jeg havde grineflip med tårer und alles flere gange (bl.a over mig og Louises meget mislykket forsøg på at se sexet ud på polaid billeder, som vi tog med de Instax kamera der var lagt på bordene. Dem får I aldrig lov til at se. Sorry, haha!)

Efter maden var der awardshow, hvor der blev uddelt 10 priser indenfor kategorier som blandt andet: Årets Gazelle, Årets Instagrammer, Årets personlige indlæg mm. Alle 250 bloggere havde stemt online, så det var alle kollegaerne der havde bestemt. Jeg havde overhovedet ikke regnet med nogle priser, da vi som sagt er over 250 dygtige bloggere og derfor blev jeg meget rørt og glad over, at jeg blandt så mange alligevel er en af de fire, som blev nomineret til Årets Bloggerkollega. Prisen gik til en, som andre havde lagt mærke til var ekstra hjælpsom og imødekommende, og altid klar på at hjælpe andre inde i vores grupper vi har på Facebook. Katja fra Pudderdåserne vandt SÅ fortjent (mener også at jeg selv stemte på hende), men bare at være blandt de fire her (se billede nederst), var fantastisk for mig!

Min aften sluttede på McD tæt på kl. 02 efter at have været på Zen (sidstnævnte ikke noget at råbe hurra for, synes fynboen). Jeg fik fanget en meget fuld Tim med hjem i en taxa, som jeg delte med Michala og Trine. Selvom Bella som altid sov længe (10.30), så er jeg godt nok træt i dag. Man er godt nok ikke 18 år længere, men det var det hele værd!
I kan tjekke min snap missjeanett for sjove klip fra i går.

Jeg er stadig høj efter en fantastisk aften

bloglovin

4 kommentarer

 • Siff

  Lyder så lækkert med en ordentlig bytur, men det er lidt svært at give den fuld gas, når ens morgen altid starter kl 6 (og man bor i en lille og lydt lejlighed). Hvordan får I hende til at sove så længe (vores døtre er samme alder)?? Kommer hun sent i seng og har hun droppet luren? Give me your tricks, haha:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mit svar bliver et du desværre ikke kan bruge til så meget: hun har altid været sådan. Hun har bare samme døgnrytme som sin mor 😉 I hverdagene kommer hun i seng omkring kl 20 og i weekenden en times tid senere. Hun sover lur halvdelen af ugens dage cirka (af 1-1,5 time).
   Selv som baby sov hun også længe på nær en måned, hvor hun vågnede 06.07 hver morgen. Der var jeg også ved at dø, men det stoppede hun heldigvis med igen ret hurtigt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurra for dejlige damer – og sovebørn! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til kæmpe bloggerfest i aften