Guide til Palma, Mallorca

OOTD #395: Freelancerliv og min nye ASOS WHITE kjole

OOTD #395: Freelancerliv og min nye ASOS WHITE kjoleOOTD #395: Freelancerliv og min nye ASOS WHITE kjoleOOTD #395: Freelancerliv og min nye ASOS WHITE kjoleAnnonce/annoncelinks:
ASOS WHITE dress (HERE) – Leowulff bag (HERE and HERE) – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – Gestuz boots (HERE)

Jeg skrev om kjolen her i mandags, og da jeg modtog den i går, hoppede jeg straks i den. Den er altså genial – både pæn og ret behagelig at have på. Og jeg synes, at den er ret “arbejdsvenlig” også. Ærmerne sidder faktisk ikke helt sådan normalt, men jeg tænkte ikke over det, da jeg tog jakken af (den har “presset” dem lidt op). Spørg i øvrigt lige, om det var koldt at stå der i går? Folk gloede virkelig efter mig; ikke fordi vi tog billeder – men da jeg tog jakken af, haha. Kjolen er normal i størrelsen. Måske endda lidt stor? Den er i hvert fald ikke lille og jeg har her min normale ASOS-størrelse på, en UK12.

I dag sidder jeg bare og knokler løs. Jeg har en freelanceopgave (social medie strategi), hvor vi har sat en deadline på søndag og da jeg godt gad at kunne holde lidt weekend, så vil jeg rigtig gerne være meget færdig i morgen. Jeg arbejdede også på den i går, som I måske så her på Mitodenses Insta-profil. I weekenden skal jeg ud at spise sammen med søde Odensebloggers og så har mig og Tim lovet hinanden, at vi vil samle IKEA møbler 😉 Og så skal jeg kysse på Bella. Hun reagerer lidt på børnehavestart (skriver om det snart), så hun skal lige have lidt ekstra kærlighed.

Kjolen kan forresten købes HER

Yesterday I wore my new ASOS WHITE dress. It’s really nice, comfy – and great for office wear as well. Today I’m working on a freelance job (social media strategy) which has a deadline on Sunday, but I wanna see if I can finish tomorrow, so I have the weekend for kissing my daugther and boyfriend – and going out for dinner with Odensebloggers.

bloglovin

21 kommentarer

 • B

  Amen den sidder jo så meget pænere på dig end på modellen på ASOS. Hvordan skal jeg overholde mit forsæt om ikke at købe nyt tøj, når du poster så pæn en kjole. Du lokker…
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhhh hvor er du sød! Når du er så sød, så synes jeg, at du fortjener en ny kjole 😉 (der gav jeg dig lige grønt lys! 😉 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ej, Jeanett, den kjole er simpelthen supergod til dig! Tillykke med den 🙂
  Samme gælder iø den S/H i OOTD #391. Marilyn, du ka godt gå hjem & lægge dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   I giver altså de vildeste komplimenter herinde for tiden – mine fødder løfter sig snart fra jorden, hvis I fortsætter (men det må I endelig gerne!). TAK!!! Hav en skøn torsdag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hvordan laver man en social media strategi?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh det er vist ikke lige sådan at svare kort på. Men man planlægger ens tilstedeværelse på de forskellige platforme, hvad målet er, analysere målgruppe og laver indhold – evt så det passer til forskellige offline kampagner (timing). Et brand har fx. forskellige målgrupper alt afhængigt af, om man poster på Twitter, Instagram, Linkedin eller Facebook – det er ikke nødvendigvis de samme personer og måde man “taler på” på de forskellige platforme er meget forskellige – det er forskellige ting der virker. Jeg mener helt seriøst, at alle virksomheder burde have en social medie strategi. Ellers skyder man bare med spredhagl og famler i blinde. Man skal have et mål med det man laver.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det er virkelig et godt look til dig! Åh jeg glæder mig til ikke at skulle købe graviditetstøj mere 😉
  En lille ting – de sidste par OOTD fra dig har ikke indeholdt billeder bagfra. Må man gerne ønske det? Det er altså ikke en kritik, for man kan jo sagtens se tøjet forfra, men for mig betyder det også meget, hvordan den ser ud bagpå. Og man kan bare så meget bedre vurdere det på en flot og rigtig dame som dig end modellerne på asos 😉

  Åh ja, børnehavestart – dét er bare en spændende men også hård tid. Ekstra kys er altid en god ide!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh det kan jeg godt huske at jeg også glædede mig til. Til sidst savnede jeg “mit eget” tøj og ville bare ikke mere preggotøj.
   Jeg skal have det med i baghovedet, når jeg tager billeder fremover, men plejer at vælge det fra, hvis der ikke sker noget spændende bagfra. Den her er fx ret lige op og ned bagpå. Det ville være lidt kedelige billeder lige med den her. Men jeg skal nok tænke over det fremadrettet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Super fedt! Og det giver selvfølgelig god mening 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Perfekt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en virkelig flot kjole! Den klæder dig utrolig godt! Og glæder mig til lørdag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Højgaard

  Du gør virkelig noget godt for den kjole! Var inde og se den hos asos og der ser snittet bare så kedeligt ud sammenlignet med dine billeder. Den taler meget mere til mig som du bærer den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak Maja! Tit har jeg det også sådan hos andre bloggere – de gør tøjet mere interessant end på webshops

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er virkelig i tvivl med det lange støvler.. ikke til dig (det ser SÅ godt ud), men til mig selv! 😀 Jeg ved bare ikke om jeg kan få det til at fungere.. men nu er jeg en kjolepige, ejer ikke et par bukser, så måske jeg bare skal kaste mig ud i det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hvorfor tvivler du? Jeg tror aldrig, at jeg har set kvinder i lange støvler, som ikke så godt ud i dem! Lige præcis lange støvler er noget næsten alle kan bære!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser nu også fin ud sådan der, på trods af ærmerne 🙂 Lækkert outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kan se det er blevet skrevet flere gange.. Men du sælger den kjole så meget bedre end modellen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Palma, Mallorca