Nu står verden ikke længere: Jeg har købt et par sneaks!

Badeværelses tanker og drømme

Badeværelses tanker og drømme

Indlægget er sponsoreret af IFÖ

Jeg har før snakket om, at jeg gerne vil lave om i vores hus. Det er ikke fordi, at det er ødelagt eller fordi vi har 70er badeværelse i vilde farver, men både vores store badeværelse (yes, vi er så heldige at have to! Det bliver godt, når Bella er teenager 😉 ) og vores køkken er meget tydeligt lavet i løbet af 90erne 😉 Heldigvis er køkkenet lavet i ret lyse elementer og derfor er det klart badeværelset, som står øverst på min liste, om at få lavet først. Jeg må snappe det for jer snart, men tænk klassisk 90er, hvor man blander hvid finér og gulige, lakeret træ elementer. It ain’t pretty og minder mig, om mine forældres gamle køkken, som blev bygget i 1989. Jeg vil have nyt!

Et badeværelse er ikke et, som man laver om hvert  3. år, da det er et af de dyreste rum at lave i hele huset. Derfor vil jeg, når vi laver vores, gerne holde det meget, meget enkelt og “clean”, så det ikke er noget, som vi er trætte af 2 år efter. Det skal holde i lang tid! Det skal helst være hvidt, da jeg så altid kan “spice” det op med planter, håndklæder i nye farver og andre ting, hvis jeg synes, at det skulle gå hen og blive for sterilt.

IFÖ er kendt for godt design og flere i min omgangskreds siger, at det er noget af det bedste indenfor badeværelser (og det er jeg ikke blevet betalt for at sige – det er der virkelig flere af dem, som nævnte, da jeg fortalte, at jeg havde sagt ja til et samarbejde med dem!). Vi er jo netop kommet i den alder, hvor langt de fleste af vores venner køber huse og derfor er der også en del af dem, som har erfaringer med at bygge om 😉
Jeg har desværre selv ikke et badeværelse derfra (endnu), men jeg er rigtig vild med deres skandinaviske look. De er lige kommet med en ny kollektion, der hedder IFÖ Spira art, som er skabt af designer Knud Holscher. Han har ladet sig inspirere af den skandinaviske natur, hvor hårdt og blødt mødes – der er både stramme linjer og bløde buer. Toiletterne er belagt med en speciel glassur IFÖ clean, som gør, at det er nemmere at rengøre. Derudover er de (to) nye toiletter designet uden en skyllekant, hvilket også gør rengøringen nemmere. Jeg er selv ret vild med ideen om et vægmonteret toilet. Der er mindre at rengøre, man kan nemt vaske gulvet under det og det fylder mindre i rummet. I kan se hele kollektionens elementer her.

Mit badeværelse kommer nok aldrig til at ligne det her på billederne (sejt “badekar” – lige sådan at hoppe i det svenske vand. Det er en fed styling!), men jeg er vild med kombinationen af de hård, hvide elementer og det rå træ. Måske kunne man få samme feel ind med planter, potter og nips i naturlige elementer?
Hvordan ser jeres drømme badeværelse ud?

I’m dreaming of re-doing our biggest bathroom (we have two 😉 ). It’s (very) clearly made during the 90s, haha. Right now I’m dreaming of the new Spira Art series from IFÖ. It’s very scandinavian in its design and designer Knud Holscher was also inspired by the scandinavian nature. I love the toilet hanging from the wall. I want one of those! What does your dream bath room look like?

bloglovin

6 kommentarer

 • Hej, der er slet ingen links når jeg læser indlægget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hvor mærkeligt! Der er masser her. Jeg har tjekket både fra computer og telefon – og Tim har også tjekket fra hans. Har du prøvet at refreshe siden?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har samme problem som Louise. Links mangler og der står heller ikke hvem der har sponsoreret det 🙂

  Og nu ved jeg ikke om det bare er mig, men dit nyeste indlæg om Madeira.. Jeg føler jeg har læst det før? Altså at du har udgivet det for et stykke tid siden? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mærkeligt! Er det sådan at der også mangler ord eller bare links? Lyder nemlig som om ordene mangler på det du beskriver.

   Mht Madeira så har det ikke været ude før, men to af punkterne nævnte jeg også i mit indlæg med “10 ting som jeg vil lave i februar”. Kan det måske være det, som givet dig lidt deja-vu? 🙂 Jeg skrev indlægget i går, så det har ikke været ude før 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Det er nok en kombination af det tidligere indlæg og kommentarerne måske 😛 Ellers er jeg bare synsk 😀 Sender dig lige en mail med screenshot af indlægget så du kan se 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det må du gerne – tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu står verden ikke længere: Jeg har købt et par sneaks!