Billige (og gode!) lædersandaler fra ASOS

Bella befaler: Februar

Bella befaler: FebruarReklame:
1/ Molo bluse HER   2/ Molo bukser HER   3/ RICE tapet 
4/ Mini Rodini sweatshirt HER   5/ Goki hammerbænk HER   6/ H&M Frost kjoler HER   7/ Marmar Cph kjole HER

Den lille krævende dame (og lidt hendes mor) fortsætter med de materielle ønsker. Lige nu er der ingen tvivl; hvis alt hendes tøj enten kunne have Frozen, My Little Pony eller Doktor McStuffins på, så ville hun være en del mere tilfreds om morgenen, når hun skal afsted. Jeg leder derfor lidt efter det pæneste Disney tøj, som der findes. Wheat kommer med en helt fantastisk kollektion af virkelig PÆNT Wheat-agtigt Disney tøj, men den kommer først efter sommerferien. Indtil da må vi bruge det, som jeg kan opstøve. Omvendt vil jeg forkæle mine egne øjne og købe kjolen fra MarMar til hende (den er faktisk allerede købt og er med på ferien). Jeg tænker også, at den skal fungere som hendes fødselsdagskjole i marts og så bliver den skøn til sommer, hvor vi nok har flere omgange barnedåb. Den findes også i en lyserød version her, som er mindst lige så smuk. Jeg faldt bare for den blå. Og Bella er god i blå.

Udover Disney, så er My Little Pony også et kæmpe hit herhjemme – men sjovt nok primært som legetøj og på tøj, og knapt så meget på TV. Mini Rodini er netop kommet med første drop af deres nye kollektion og i den er der et enhjørningsprint, som vil behage både mig og Bella. Jeg er bare helt vildt i tvivl om, hvilken farve hun skal have den i; den lyserøde som her eller den lyseblå? (begge kan købes her). Jeg tror, at jeg vil lade Bella bestemme det selv! Jeg er også vild med sættet fra Molo, som både er sejt og praktisk – perfekt til børnehave! Tapetet fra RICE har desuden spøgt siden jeg var til lancering på det her. Det er så fint og jeg ved lige præcis, hvor det skulle være på Bellas værelse. Det ville give et hjørne nogle hygge. Bella er, udover Disney prinsesser, også meget optaget af værktøj (hun er et meget sammensat barn, haha!) og derfor tænker jeg, at en hammerbænk, som den fra Goki, ville være genial til hende.

De næste fire linjer er sponsoreret af Oreo:
Forresten så har en af jer vundet et halvt års forbrug af Oreos og det er… Camilla T! Tillykke! Du får en mail i løbet af de næste par dage.

Bella wants these thing in February: more Frozen clothes (sigh), the beautiful dress from MarMar, the cool set from Molo, the unicorn sweatshirt from Mini Rodini and the wall paper from RICE!

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billige (og gode!) lædersandaler fra ASOS