Jeg nyder livet på Madeira

Billige (og gode!) lædersandaler fra ASOS

Billige (og gode!) lædersandaler fra ASOSReklame:
Sandaler fra ASOS HER

En af de køb jeg gjorde mig her til ferien, var disse virkelig fine sandaler fra ASOS. Der er også flere af jer, som har spurgt ind til dem, så tænkte, at de lige får deres eget indlæg. De er af ægte ruskind og de sidder rigtig godt på fødderne. Jeg får oftest lidt vabler af nye sandaler i starten, men det har jeg slet ikke fået med dem. Og jeg har altså gået mere end 10 km i dem, siden vi ankom. Jeg har dem også på i dag – se selv her (kjolen er et Ganni udsalgskup HERFRA).
Størrelsen er helt normal; jeg er normalt en UK7/dansk 40 i sko fra ASOS’ eget mærke og det er jeg også i dem her.

De kan købes HER i min farve og HER i sort.

Some of you have been asking about my new sandals from ASOS, so I thought I would made a post just about them. They’re so comfy and I love the colour! They’re made from real suede and very true to size. Get them here in my colour and in black here.

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg nyder livet på Madeira