Mit Fine Odense: Sanseudstilling på Brandts

Biograf, Girls night out og lille Knud

Biograf, Girls night out og lille Knud

Altså, jeg havde ikke noget imod, hvis weekenden bød på sol, pool og leg med hende, den smukke her. Meeeen jeg har næsten en lige så god weekend i vente. I dag smutter vi en tur i biografen og ser Zootropolis. Det var planen, at vi ville have set den, den weekend hvor vi rejste om søndagen, men vi nåede det ikke midt i pakning. Derfor napper vi den i dag i stedet. I aften skal jeg ud med hende her og det glæder jeg mig meget til! Der er ladies night på Lei:K, som er et lukket arrangement (ikke et blogger-relateret et), hvor vi skal spise god mad, drikke champagne og netværke. Senere er der billige (og gode) drinks og der åbnes vist for andre fra kl. 22. I morgen har jeg planlagt lidt ondt i hovedet først på dagen, men ud på eftermiddagen skal vi forbi gode venner, hvor vi skal fejre, at deres Agnes fyldte 4 år, imens vi var på ferie. OG at hun, i samme uge, også blev storesøster til lille Knud. Jeg glæder mig til at møde ham i morgen. Ud fra billeder ligner han sin storesøster meget. Søndag har jeg tænkt mig, at holde mig vågen så længe som muligt, så jeg kan se Oscar showet. Nu MÅ det da være Leos tur, til at vinde den statuette! Jeg regner med, at komme med mine yndlings kjoler og dem jeg ikke kunne lide, i løbet af mandagen. I kan følge med i løbet af weekenden (også under the Oscars) på min snapchat missjeanett

I wouldn’t mind if my weekendplans would include sun, a pool and playful times with this little beauty. But my actual plans are almost as good; today we’re going to the movies to see Zootopia and tonight I’m going out with this lady for dinner, champagne and drinks. Tomorrow we’re celebrating our friends’ daughter Agnes turning 4 and the fact that she became a big sister (to little Knud) last week. Great weekend ahead!

bloglovin

10 kommentarer

 • Betina

  Du har en BooHoo skjorte til salg hvor du har den mest fantastiske rosa nederdel på til. Hvor er nederdelen fra???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er fra Gina Tricot og er en gammel, gammel sag 🙂 i hvert fald 5 år gammel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

   Hov resten af kommentaren forsvandt.
   Min lillesøster skal giftes og nederdelen er præcis sådan en underdel jeg drømmer om. Må på jagt efter noget det ligner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Prøv ASOS! De har før haft noget, som lignede helt vildt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Øv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Odense SØ

  Hej.. Ville gerne følge dig på snappen, men kan ikke længere følge din historie? Øv, ved ikke hvad der er sket?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det lyder mærkeligt! Har du fulgt mig før og nu virker der ikke, eller er du ny følger derinde, hvor du ikke kan få det til at fungere?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Odense SØ

  Ja, men har fulgt dig indtil nu, tænkte, at jeg var blevet blokeret måske?
  Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har ikke blokeret nogen i flere måneder. Og det har jeg kun gjort ti gange, fordi personerne screen dumpede alle billeder af Bella (det får jeg jo besked om, når folk gør), og det synes jeg simpelthen var for creepy. Men det er mange måneder siden! Hvad hedder du derinde? Så kan lige tjekke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Odense SØ

  Hedder Niriavana.. Forstår godt din tankegang – har selv en lille dreng :).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit Fine Odense: Sanseudstilling på Brandts