"Undskyld, jeg er arbejdsløs" - om min tid i dagpengesystemet

Boligønsker og rabatkode til Ellos

Boligønsker og rabatkode til Ellos
Reklamelinks:
1/ Pendle lampe HER   2/ Vase HER   3/ Tæppe HER

4/ Blåt lammeskind HER   5/ Stigereol HER   6/ Barvogn HER

Hvis I læser flere blogs, så har I nok lagt mærke til, at Ellos’ boligafdeling hurtigt er blevet meget populær – og jeg er bestemt også fan. De har virkelig mange fine og “on trend” produkter til priser, hvor de fleste kan være med.

Der er lige nu en rabatkode, som trækker 100 kr for hver 500 kr man handler for. Handler man f.eks. for 1000 kr, så får man 200 kroners rabat, for 1500 kr får man 300 kroner osv. Jeg har allerede købt en af stigereolerne nr. 5, men planen er, at der skal stå tre ved siden af hinanden, så jeg har netop købt en mere, nu hvor der var rabat at hente. Jeg hapsede desuden også dette spejl med, da jeg virkelig mangler et stort spejl. Planen er, at det skal stå i vores soveværelse. Jeg er nu også lidt fristet af det blå lammeskind, som endda er på udsalg lige nu. En barvogn har Tim faktisk længe ønsket sig, så måske ender jeg med at bruge koden igen, inden den udløber søndag d. 28/2.
Who am I kidding? Jeg kunne godt det hele her i collagen! Tæppet ville pynte på gulvet i stuen i stedet for det smadret fra IKEA vi har lige nu (det har mødt lidt for mange rosiner, ostehapsere og leverpostejsmadder efterhånden).

Rabatkoden hedder 335707 og giver 100 kroners rabat for hver 500 kroner, man køber for. Gælder ikke elektronik og nedsattevarer. Vil I gerne shoppe udsalg, så giver rabatkoden 335705 25% rabat på alle nedsatte varer (hence til det blå lammeskind!). Koden til udsalgsvarer gælder til 14/3.

I love Ellos’ home department and it’s also very popular with other bloggers. And I get why; they have a lot of on trend items that most of us can afford. I’ve already got one of these and I’ve just bought another one (the plan is to have three next to each other – filled with books). Right now you get a discount if you use the code 335707. It’s valid until Sunday (28 of February).

bloglovin

4 kommentarer

 • Anita T.

  Tak for tippet! Men får besked om, at koden til 25 pct. på udsalgsvarer har overskredet gyldighedstiden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, hvor mærkeligt! Min mail siger den duer til midten af marts. Jeg har dog selv kun testet den anden, ikke den til udsalg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Hey Jeanett, jeg har prøvet at skrive nogle kommentarer til tidligere indlæg, men de kommer ikke frem? Måske de bare ryger i spam.. På dit seneste indlæg vil den slet ikke sende kommentaren.. Mærkeligt.
  Jeg ville bare høre om du har sendt mail til Oreo-vinderen? Jeg har nemlig ikke modtaget noget 🙂
  Håber du får en god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hej Camilla, jeg har lige sendt dig mailen igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Undskyld, jeg er arbejdsløs" - om min tid i dagpengesystemet