Min lørdag i tropeland

Favoritbillede fra ferien og om at være mor til en pige

Favoritbillede fra ferien og om at være mor til en pige

Det her er simpelthen mit yndlings billede fra hele ferien. Det er fra i går, da vi alle nød en drink ved en af hotels tre udendørs pools. Bella kunne ikke helt forstå, hvorfor hun ikke måtte smage min piña colada, så vi fik bartenderen til at lave en “drink” til hende, som bestod af lidt forskellige slags juice. Hun var meget stolt over den!

Her på ferien har hun været meget optaget af, at hende og jeg er ens – og at far er anderledes end os to. Hun har længe haft styr på køn og hvem der er drenge, og hvem der er piger. Men hun har som sagt været ekstra obs på, at hun og jeg f.eks. har lyst hår (hun ved så ikke, at hendes mor betaler en halv formue hver 3. måned for at opretteholde den illusion 😉 ) og at far har mørkt hår. Og at hun har lange øjenvipper, som mor, vi laver begge tit hestehale og vi putter ting på læberne, men det gør far ikke. Det er altså lidt hyggeligt og jeg kan mærke, at det kun styrke vores bånd mere, at hun føler noget samhørighed med mig på grund af køn. Jeg er ret glad for, at jeg fik en pige – det er lige mig med pynteting, Disney og dukker. Jeg må dog nok lige pointere, at jeg selvfølgelig havde elsket en dreng lige så højt, men jeg ønskede mig helt seriøst mest en pige (selvom man vist ikke må sige sådan noget højt?).

Jer med børn – havde I ikke en lille præference, da I ventede jer? Selvom I måske ikke sagde det til folk 😉

This is my favorite photo from our holiday in Madeira (still here, not going home until tomorrow, monday). Bella has noticed what her and I have in common: being female, both blonde (even though mine is fake 😉 ), having ponytales, long eyelashes and using lipstick/lipbalm. I love having a girl and even though I would have loved a son just as much (of cause), I’m glad that I got a girl.

bloglovin

73 kommentarer

 • Sara

  Dejligt billede! Jeg ønskede mig brændende piger og fik begge gange mit ønske opfyldt. Der går ikke en dag hvor jeg ikke priser mig lykkelig for det og dem ♡♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh hvor skønt! Jeg elsker også, at Bella elsker kjoler mm.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde hånden på hjertet ikke en præference, men jeg nåede heller ikke at tænke så længe over det 😉 Jeg har dog altid set mig selv som pigemor. Har kun søstre, så det lå ligesom lige til. Men jeg har altså to drenge med kæmpestort D. Så herhjemme er jeg i undertal og de to ældste synes fx jeg er dybt mærkelig når jeg er præmenstruel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria D.

  Jeg ønskede mig klart en pige! Havde det også på fornemmelsen, da hun lå i maven 🙂 da jeg blev gravid igen ville jeg gerne have en pige mere, da jeg gerne ville kunne sige “mine piger” – lidt fjollet 😉 jeg havde dog på fornemmelsen, at jeg ventede en dreng og nu er jeg den lykkelige mor til en af hvert køn 🙂 men hvis der kommer en tredje, må det godt være en pige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det må også være fedt at prøve begge dele! Men jeg har det faktisk lidt lige sådan. Hvis vi skulle få flere, så vil jeg også helst have en pige mere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitte

   Sådan har jeg det også! Altså, at den næste gerne må være en pige. Jeg ønskede mig egentlig en dreng første gang, men fik en pige. Anden gang ønskede jeg mig så en pige mere, men fik en dreng. Nu ønsker jeg mig så en pige næste gang, men bliver det en dreng, går det nok også:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha ja sådan er det typisk 😉 Jeg ville helst have en pige, men vi havde omvendt kun et drengenavn klar

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Green

  Jeg er 22 år, og selvom børn ikke ligger inden for de næste par år, så er jeg nok mest til at få drenge. Jeg ved ikke hvorfor, men sådan har jeg haft det i et godt stykke tid. Og da min mor var gravid med min kære lillebror, for godt 14 år siden, så sagde jeg også meget bestemt “at jeg ville kun have en lillebror. Jeg ville blive sur, hvis det var en pige”. Så det var jo meget heldigt ;-). Men som du siger, så vil man jo elske sit barn så højt, lige meget hvilket køn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, man elsker dem jo uanset hvad!
   Og sjovt, da min mor ventede min bror, da KRÆVEDE jeg også en lillebror hvorimod min søster gerne ville have en søster.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg ønskede mig en dreng. Men jeg brugte lang tid på at forberede mig på at det lige så godt kunne blive en pige. Jeg fandt alle de positive ting, jeg kunne finde ved at få en pige.
  Da jeg endelig fik at vide, at det var en dreng, så blev jeg faktisk lidt skuffet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg ønskede mig mest en dreng – min mand har altid været glad for at være storebror og jeg kan godt lide tanken om at den ældste kan beskytte nr 2 – som rigtig gerne må blive en pige, sku vi blive enige om at det skal være 🙂

  Jeg har faktisk aldrig været bange for at sige det højt – syntes det er helt ok at ønske sig det ene lidt mere end det andet. Man kommer jo til at elske den lille fis uanset 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Øh jo! Jwg har altid drømt og forstillet mig mit første barn var en pige. Det har jeg aldrig lagt skjul på at det var min drøm! Og da vi fik af vide der lå en pige i min mave – kunne jeg ikke forstille mig det kunne være anderledes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hope

  Jeg ville have elsket begge, men ønskede mig mest en dreng, da en pige skræmte mig lidt, nu drømmer jeg om en lille pige:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette S

  Har altid tænkt jeg kun kunne være mor til en dreng. Har aldrig selv været specielt “piget” eller til al det med pynt mm. Det har i den grad ændret sig efter jeg er blevet mor til en pige – for hold da op hvor er det fantastisk. Elsker sågar de. Lyserøde prinsessekjole og at tage min knap 3 årige datter til dans

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana

  Jeg har tvillinger – en af hver. Jeg ønskede mig SÅ meget en pige, og måske havde jeg, hvis man selv kunne vælge, valgt to piger, men nu hvor jeg har en af hver, er jeg lykkelig for, at man ikke selv vælger. Der er bare noget særligt over at have en dreng. Selvom jeg selvfølgelig elsker dem lige højt, og jeg også elsker, at min datter elsker kjoler, hårspænder osv. og også spejler sig i mig, så synes jeg, at min søn viser mig en mere umiddelbar hengivenhed, som jeg ikke ville bytte for noget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ønskede mig en (rask) dreng, og det fik jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Rask trumfer altid det andet! Uden tvivl 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Modedullen

  Jeg ønskede mig brændende en pige første gang, og stor var min lykke, da barnet kom ud og viste sig at være en pige 🙂 Anden gang var vi begge to sikre på, at det ville være en til pige, men til vores overraskelse var det en dreng.

  For mig har det været en gave at få en af hver. Jeg har en helt naturlig samhørighed med min datter om visse pigeting (selv om der ikke findes pigeting og drengeting iflg hende), og jeg ser frem til at dele endnu flere ting, efterhånden som hun bliver ældre (hun er 8).

  Båndet mellem mor og søn skal man dog heller ikke kimse af – det giver en helt anderledes men mindst lige så dyb samhørighed. Og så har jeg i tilgift lært at forstå en hel masse ting om den mandlige psyke undervejs…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie ASM

  Jeg har ikke børn, men min mor ønskede sig kun en pige, og har allerede udtrykt (flere år før vi overhovedet er i gang med børn), at hun helst vil have pigebørnebørn. Det vil mine svigerforældre også, for de har kun drenge.
  Det gør mig helt ærligt både helt vildt ked af det og helt vildt præstationsangst. Uanset hvor meget jeg ved, de vil elske drengebørnebørn, så VED jeg jo, de helst vil have piger. Det synes jeg faktisk er svært…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej det kan jeg også godt forstå. Det er også vildt at bedsteforældre udtrykker sig så klart om sådanne ønsker. Ens egne tanker kan man jo holde for sig selv. Jeg sagde heller ikke det med køn til andre end Tim.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla b

  Jeg ønskede mig en pige. Rigtig meget. Og jeg er en ævler, så jeg knevrede også løs om det mens jeg var gravid. Ret upassende egentlig. Til scanningen fik vi at vide, at der lå en lille pige derinde, og jeg var over lykkelig. Da jeg blev gravid igen gik jeg lidt mere stille med dørene. Men jeg ønskede mig endnu en pige, og det fik jeg. Jeg elsker mine to piger, og jeg elsker at have piger. Men vi kan da godt snakkes ved, når de står og skændes og menstruerer i en sky af hårspray på husets eneste badeværelse……!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hahaha til det sidste! Jeg er også allerede glad for, at vi har to badeværelser 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg har altid forestillet mig, at jeg skulle være pigemor og sætte hår og købe kjoler. Men hele graviditeten var jeg sikker på, at jeg ventede en dreng, og jeg syntes, det var så fantastisk, og håbede også, at scanningen kunne bekræfte det – og det gjorde den! Jeg elsker at være drengemor. Han er stadig lille, men jeg synes, det er så sjovt. Jeg er dog ikke bleg for at indrømme, at jeg gerne vil have en pige næste gang, fordi det ville være dejligt med én af hver slags 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, jeg kunne godt forestille mig, at det var fedt at prøve begge dele!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har også en datter og er så lykkelig for det.. Følte med det samme, at det var en pige inde i maven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg var den første måned overbevist om, at det var en dreng. Men så skiftede jeg mening og gættede rigtigt til scanningen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melisa

  Jeg ønskede mig en pige. På en måde var det nok derfor vi ikke fik kønnet at vide – så blev jeg ikke skuffet ved fødslen når nu man fik er raskt barn der.
  Jeg fik min pige 🙂 jeg er bare ikke super meget til de meget tøsede ting 😀
  Og har du hørt den om pladser? Altså 1,2,3 plads? Den er lidt grov, men 1. Er en dreng, 2. Er en handikappet dreng og 3. Er en pige.. Jeg vælger at se den med sarkastiske øjne og synes den er ret sjov 😀
  – min venindes mand – som er far til 3 piger – not so much.. Jeg elsker min 3. Plads ligemeget hvad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har aldrig hørt den om pladser og er ikke sikker på at jeg forstår den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Den er også meget sexistisk, så det skal du bare være glad for, at du aldrig har hørt 🙂 Jeg får det så dårligt, når jeg hører folk sige den slags – uanset om det er med et glimt i øjet eller ej.
   (Og “forklaringen” er, at man rangordner børn efter køn, og at en handikappet dreng i den rangorden er bedre end en pige. Den er ikke kun nedladende over for piger, men også handikappede.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ok det lyder godt nok også usympatisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg var helt bund ærligt lidt skuffet da jeg fik beskeden om at jeg ventede en dreng – havde glædet mig SÅ meget til at skulle lege pyntedukke, købe kjoler i lange baner ig generelt bare alt i tyl og lyserødt. Og så fik heg oven i køber også en dreng i anden omgang.
  Jeg ELSKER begge mine dreng og har gjort siden første sekund og i dag ser jeg 1000 af fordele i at ha to drenge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg ønskede mig en dreng, og det fik jeg. Jeg har brødre og er vokset op meget lidt girly. Jeg er kommet efter det siden, men jeg synes, drengeuniverset er sjovere og mere tilgængeligt og håndgribeligt end hårting, pyntelege, barbie og alt det der 🙂 Det var nok gået alligevel – mon ikke – men jeg er glad for at have en dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Vi har lige været til kønsscanning i lørdags og fik af vide, at det er en lille pige der ligger og spræller inde i maven. Min kæreste havde ikke lagt skjul på at han ønskede en dreng, og det undte jeg ham gerne, da jeg ikke selv havde nogle stærke præferencer. Men da scanningsdamen afslørede at det blev en pige blev vi selvfølgelig begge glade alligevel, og jeg bliver helt varm i kroppen når min kæreste nu siger sine to piger om mig og baby 🙂 Skulle der en dag komme en mere må det dog gerne være en dreng, da jeg tænker det må være sjovt at prøve begge dele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg elsker også, når Tim kalder os for “sine piger”. Det er så dejligt! Og tillykke med kommende baby 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg troede virkelig i starten af min graviditet, at jeg ventede en pige – måske fordi det var nemmest at forholde sig til sådan én. Men så kom der jo en dreng, og jeg har så fundet ud af, at jeg virkelig elsker at være drengemor! Og som Tim kan sige “sine piger”, elsker jeg til gengæld også at kunne omtale “mine drenge”. 🙂 Det kunne være rigtig sjovt at få en pige næste gang, men omvendt kan jeg virkelig også se det seje i at få flere drenge. På den måde er det fedt, at man ikke kan vælge selv – jeg ville ikke være i stand til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg var, helt ærligt, fuldstændig ligeglad! jeg har to dejlige piger nu, og jeg er så lykkelig for mine piger. Men ingen af gangene har jeg haft en præference, der har trumfet. For hver gang jeg kunne sige “ej, det ville være hyggeligt at få en dreng, for så kunne man..” kunne jeg sige det samme om at få en pige.

  Og hvis/når vi skal have en 3’er, er jeg også fuldstændig ligeglad. Kan få tårer i øjnene ved tanken om tre skønne skrappe damer, men lige så mange tårer ved tanken om en sød lillebror til mine døtre.

  Men jeg kender MANGE, som har haft en præference, og det er der sådan set heller ikke noget galt i, synes jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er gravid lige nu, og jeg ønsker mig af en eller anden grund også en pige. Tror det er fordi, jeg føler, at det bliver lettere, når det en af samme køn. Men en baby er jo en baby uanset køn, haha.
  Har på fornemmelsen, at det er en pige, mens min kæreste tror, det er en dreng:) Jeg bliver selvfølgelig glad, bare babyen er rask 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg gættede selv rigtigt dengang med Bella og jordemoderen til MD scanningen fortalte os, at som oftest er det moderen der gætter rigtigt ift faderen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Sjovt at det er sådan:) jeg kan næsten ikke vente nu.:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er lidt skægt, ikke? Vil I gerne vide det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Ja det vil vi gerne 🙂 jeg synes, at det er en stor nok overraskelse at få et barn

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Vi havde det på samme måde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bøg-Skov

  Jeg ønskede mig en dreng. Ville så gerne klæde ham i blåt og grøn.
  Min mand ønskede sig en pige.

  Vi har nu den dejligste dreng på knapt 4 år. Han er det bedste der er sket mig❤️

  Nu er jeg gravid igen, og ønsker mig en pige, så jeg har en af hver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Yay, så må vi håbe at I får lov til at prøve en af hver! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg ønskede mig en dreng. Jeg duer slet ikke til lyserød, flæser og tuttenutteting. Og jeg fik en dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg ønskede mig en pige! Var så skuffet til kønsscanningen da vi fik at vide det var en dreng. Nu har jeg så en dreng og jeg synes det er så fantastisk og heldigt at det var det jeg fik 🙂 Man har et standpunkt indtil man tager et nyt… Haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Selvfølgelig må man sige det!

  Jeg selv håber også på en pige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg er SÅ glad for at jeg fik en pige som den førstefødte! Jeg er nu gravid for 2. gang, og vi kender endnu ikke kønnet. Når folk spørger mig hvad jeg godt kunne tænke mig den næste er, siger jeg helt ærligt at jeg helst vil have en pige! MEN hvis det bliver en dreng er han ikke mindre elsket <3

  Jeg kan jo 'trøste' mig med at jeg har fået den pige jeg altid har ønsket mig, så kan lidt bedre 'overskue' at få en dreng denne her gang! Haha

  Så jeg siger altså også 'det der man ikke må' 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der går nok et par år endnu inden jeg skal have første barn, men jeg ønsker mig også en pige.. Fortalte min kæreste og min mor det og de sagde begge “at det kunne man da ikke bare ønske – bare barnet er raskt, så er kønnet vel ligemeget”..
  Der er bare dét med det, at min kæreste kun vil have ét barn, som det ser ud nu, og jeg vil have to, så jeg håber inderligt at det er en pige i første gang.. 🙂 Selvfølgelig gælder det først og fremmest at det er et raskt barn og jeg vil da også uden tvivl elske barnet om det skulle ende med at blive en dreng <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Jeg er SÅ misundelig på fyre/mænd ret ofte. Synes ofte de tackler tingene ret godt, er ofte mere rolige og afklarede og blandt vennerne er der sjældent pigefnidder eller andet knas. Plus det at de prioriterer at mødes ofte og laver fede ting sammen. Måske er det bare mig selv der har været uheldig med mine egne veninder, well… Alligevel håbede jeg på en pige, da jeg blev gravid. Det blev dog en dreng, som jo ikke kunne være mere vidunderlig. Og jeg håber han får en bror en dag, men bliver det en søster, så er jeg sikker på de blir glade for hinanden alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deep down, tror jeg at jeg mest ønskede mig en pige. Tror det har noget med identifikation at gøre – selvom jeg på nogle punkter er lidt en drengepige, ved jeg jo mest om at være pige. Jeg var overbevist om at vi fik en dreng, men scanningen viste en pige – jeg var SÅ glad, men mens jeg blev scannet lå jeg bare og tænkte på huller i hjertet, manglende tæer og fingre og ganespalter. Rask trumfer pludselig det hele. Men jeg fik alle mine ønsker, en rask pige.

  Jeg har for nylig oprettet en blog, og selvom du sikkert tit får links sendt din vej, ville det gøre mig meget glad hvis du kiggede forbi. Jeg har fulgt dig alt den tid I har haft Bella.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Rask trumfer altid! Og det var da også det, som jeg fokuserede mest på, da vi lå til scanningen. Men da alt så godt ud og hun derefter spurgte, om vi ville vide kønnet, så røg fokus ret hurtigt derover 😉
   Jeg vil rigtig gerne kigge forbi! Tak for tip – og held og lykke med din blogging! (og tak fordi du har fuldt med så længe!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dit indlæg fik mig til at filosofere over det at være mor til en pige – og ikke en dreng. Jeg synes det er ret interessant, hvorvidt der er en “rigtig” forskel på drenge og piger, eller om meget af det hænger sammen med forestillinger og vaner?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg tror det er en kombination! Jeg tror, at der er nogle forskelle fra naturens side af, men omvendt er rigtig meget også miljø og vaner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Da jeg ventede min store dreng, ønskede jeg højt at det var en dreng og var virkelig glad da vi fandt ud af at han var en dreng. Da jeg så var gravid 2. gang ønskede jeg en pige, men troede faktisk at det var endnu en dreng. Og det var virkelig ubehageligt at have en lille bitte følelse af at ville blive skuffet hvis det nu var en dreng. Det var så en pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg har altid ønsket mig en pige hvis jeg skulle blive gravid!
  Det der med at blive gravid, har jeg altid taget lidt som en “selvfølge” og har været meget klar i mælet om, at det altså allerhelst skulle være en pige! Nu står vi så i den situation, at det med at blive gravid er nærmest umuligt for os – så nu ønsker vi os “bare” en baby – helst sund og rask 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg var helt oprigtigt helt ligeglad hvad kønnet var. 🙂 da vi var til scanning og fik st vide vi skulle have en lille dreng tænkte jeg “spændende at skulle være drengemor” :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, ja jeg er så den odd one – der helst ville have en dreng, fordi jeg hader det der alt for girly univers 😉 Har endda også skrevet indlæg om, hvor meget jeg hadede at lave lyserøde lagkager mm. – men jeg fik en vidundeligt girly og top prinsesset pige. Og kunne i dag ikke forestille mig andet <3 Hun er fuldstændig perfekt. Også selv om hun er pakket ind i tyl og rullet i pink glimmer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min kæreste og jeg venter en lille dreng til sommer. Vi ville begge to helst have haft en lille pige. Det var noget af en kamel at skulle sluge at man var moderen der sad til MD scanningen og følte sig skuffet over den lille tydelige tap på billederne. Vi blev nødt til at sige det højt – men kun til hinanden. Vi sov på det og prøver at finde på fordele ved en lille dreng vi nok skal elske uendeligt højt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg ønskede mig en pige og sagde det til ALLE, der gad høre på det. Og jeg vidste også at jeg nok ville blive lidt skuffet, hvis det var en dreng. Da sygeplejersken så sagde at det var en pige, tænkte jeg “Iiiiih! Men hjertet var okay og nyrerne sad hvor de skulle, sagde du?” Pludselig var det så uendeligt ligegyldigt og jeg tænkte straks: “Nå, men så vil jeg ha’ en dreng næste gang.”
  For mig handlede pige-ønsket om, at jeg ville ha’ en lille mini-Tine. Jeg er ikke så meget til glimmer, sløjfer og lyserød, men det er jo også langt fra alle piger, der er det. Som barn legede jeg både med Barbie, racerbiler, sten, lego

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg ønskede mig en pige og sagde det til ALLE, der gad høre på det. Og jeg vidste også at jeg nok ville blive lidt skuffet, hvis det var en dreng. Da sygeplejersken så sagde at det var en pige, tænkte jeg “Iiiiih! Men hjertet var okay og nyrerne sad hvor de skulle, sagde du?” Pludselig var det så uendeligt ligegyldigt og jeg tænkte straks: “Nå, men så vil jeg ha’ en dreng næste gang.”
  For mig handlede pige-ønsket om, at jeg ville ha’ en lille mini-Tine. Jeg er ikke så meget til glimmer, sløjfer og lyserød, men det er jo også langt fra alle piger, der er det. Som barn legede jeg både med Barbie, racerbiler, sten, lego, gamle møbler og pornoblade, vi fandt i papircontaineren. Børn er ikke defineret ud fra deres køn udelukkende. Min datter, som er et år nu, elsker at tumle rundt og lege vildt og det gør hendes mor også. Så det bliver en eventuel lillebror eller -søster også “tvunget” ud i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg ønskede mig en pige, jeg sagde det ikke rigtig til nogen da jeg netop følte det lidt forkert.. Da en kønsscanning fortalte det var en dreng kunne jeg godt mærke jeg lige skulle vænne mig til tanken. Dog viste den forkert viste næste scanning og vi skulle have en pige 🙂

  2 gang var jeg mere “ligeglad” fordi jeg jo havde en pige som jeg sådan havde ønsket mig. Vi har fået en lille pige mere <3 og jeg synes med to år imellem det er skønt med to af samme køn. Selvfølgelig havde de også haft glæde af hinanden hxis det havde været em dreng 🙂

  Jeg kan ikke helt 100 pege på hvorfor jeg sådan har ønsket mig en datter, men nok noget af det du nævner også.

  Jeg havde selvfølgelig elsket en dreng ligeså højt – det er klart.. Men jeg er glad for vi har fået piger det indrømmer jeg gerne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg er gravid og venter en pige, og må da også indrømme at det at det jeg håbede mest på… Så håber jeg til gengæld på en dreng næste gang 😉

  Min mand havde sagt, at han var HELT ligeglad med hvad det blev, og jeg kunne fornemme at han var lidt skuffet/irriteret over at jeg håbede på en pige.
  Da vi cyklede hjem fra kønsscanningen spurgte jeg ham dog om der slet ikke havde været den mindste reaktion da han hørte kønnet, og der måtte han indrømme at han da lige et splitsekund blev “skuffet”. 🙂 Dagen efter sagde min kollega “Bare så du ved det… Han er mere skuffet end han vil indrømme!”, men han holder nu på at den følelse kun varede et splitsekund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne ikke forestille mig at Bean var andet end en pige, da jeg blev gravid. Og helt ærligt så har jeg altid ønsket mig piger. Jeg skulle lige have brugt noget tid på at omstille mig, hvis vi havde ventet en dreng. Både første og anden gang. Jeg synes godt man må have præferencer. Det ændrer jo ikke på kærligheden til det barn der kommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] læste jeg et blog-indlæg om at have præferencer når det kom til kønnet på ens kommende barn, og det satte lidt tanker […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thiertysomethinglife

  Min kæreste havde en dreng på 6 da vi ventede os, hans mor havde gjort det enormt svært for mig at knytte bånd med ham, de 3 år jeg havde været del af hans liv. Indtil jeg mødte min kæreste havde jeg af alle dage helst ville ha en dreng først, jeg tænke mindre bekymring, mere plads til at tumle og nemmere for faren at “knytte” bånd. MEN da vi blev gravide var mit hjerte et andet sted, jeg ønskede mig inderligt en pige for at det var “første” gang for os begge, for selv at have én, når bonus var her og ikke mindst fordi jeg ikke var sikker på om vi nogensinde skulle have flere. Heldigvis var “naturen” på min side, og Jeg tumler lige så meget med min datter som jeg ville en dreng, vi leger med biler, leger superman i luften og har blåt sengetøj og Mint på værelset! jeg ville sikkert ha været lige så glad for en dreng, for er sikker på den tosomhed vi har nu (hun er 7 mdr.) ikke bare forsvinder – jeg er helt og holdent hendes største idol, og vi griner, nysser, krammer og leger hver dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lørdag i tropeland