Biograf, Girls night out og lille Knud

Hvor bloggen rykker hen…

Hvor bloggen rykker hen...Outfit HER

Så kan jeg vist ikke trække den længere. Som jeg skrev i dette indlæg i januar, så har jeg opsagt mit samarbejde med Bloggers Delight efter 5 år. Det har været nogle gode år og jeg har lært utrolig meget om branchen, blogging – og om mig selv. Men jeg har længe kunnet mærke (faktisk i over et år), at jeg var parat til noget andet og at jeg følte, at bloggen trængte til nye rammer. Der er ingen sure miner og for mig, er det en ren “business”-beslutning.

Nå, men hvad skal jeg og bloggen så? I er mange, som har gættet; om jeg går selv, skal til Buzzanova, Blogly eller Stylista/Benjamin. Og det bliver det sidste; her i starten af marts rykker bloggen til Stylista, hvor jeg skal lægge sammen med andre dygtige damer, som Cathrine, Acie, Mette Marie mm. Rykket skulle egentlig have været sket på tirsdag, men fordi jeg lige smuttede på ferie i 8 dage og på af lidt tekniske ting, som jeg ikke vil kede jer med, så sker det nok en uges tid senere. Jeg skal nok give jer besked, fordi der kommer nok til at være en dag eller to, hvor jeg ikke blogger.

VIGTIGT: Jeg har fået at vide, at der kan være en del “børnesygdomme” til at starte med og det kan især være Bloglovin, som simpelthen ikke viser nye indlæg. For at kunne komme I kontakt med jer (især jer som følger via Bloglovin), så vil jeg blive rigtig glad, hvis I vil følge mig på en eller flere af de sociale medier. De er jo ikke påvirket af rykket og derfor vil jeg altid kunne informere jer der og gøre opmærksom på nye indlæg. Så jeg vil blive utrolig glad, hvis I ville følge på FACEBOOK HER (her linker jeg altid til nye indlæg), INSTAGRAM HER eller på snapchat missjeanett
Det gælder i øvrigt også lidt under 100 af jer, som følger via Bloggers Delights system, hvor I får mails tilsendt. I vil fremover ikke få det fra mig, så I må meget gerne følge bloggen på en ny måde, hvis I har lyst – selvfølgelig 😉

Er I overrasket over, at det er Stylista jeg skal til?

As I told you here in January, I’m moving my blog from Bloggers Delight after more than 5 years here. I’m moving to Stylista and I’m really looking forward to it! I’ve been told, that things like Bloglovin won’t be working in the beginning so I strongly urge you to follow me on either Facebook HERE or Instagram HERE. Then I’ll let you know when there’s news. The move is planned to happen in a week or two.

bloglovin

22 kommentarer

 • Maj

  Jeg forstår ikke helt, hvorfor der bliver gjort så stort et nummer ud af en blogflytning?
  Som læser kunne jeg ikke være mere ligeglad, om du bloggede for xx eller aa.

  Selvfølgelig gør det en forskel for dig, men for mig at se, så virker det bare overdramatiserende, når du laver sådan en hemmelig annoncering med “jeg kan desværre ikke fortælle alle detaljerne endnu” og man bare sidder sådan lidt – okay?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er du jo i din gode ret til at synes, og det er faktisk kun rart for mig, at det ikke betyder det helt store for dig. Det skal det jo helst heller ikke.

   Men – det betyder noget for mig. Meget endda. Det ændrer på rigtig mange ting for mig i mit arbejde med bloggen. Det er selvfølgelig mest bagom, som I ikke ser, men det er virkelig en stor ting for mig. Det er fint det ikke er det for dig, men at du har brug for at lægge en lidt mavesur og nedsættende kommentar omkring det, det synes jeg er totalt unødvendigt. Hvad får du ud af det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj

   Min ‘mavesure kommentar’ kommer sig af, at jeg egentlig synes der er en tendens, at bloggere overdramatisere og ‘sneak peaker’ på absolut uinteressante ting, måske fordi det giver højere trafik med et indlæg ala ‘jeg har noget jeg gerne vil fortælle, men det kan jeg ikke… endnu.’

   Jeg er udmærket klar over, at det ændrer en masse for dig, Jeanett, præcis ligesom, hvis vi andre skulle skifte arbejdsplads, men det var bare hele formen – at det virkede lidt, som om man prøvede at virke helt vildt vigtig og interessant, på noget der måske godt bar kunne have været et indlæg der beskrev, hvordan bloggen flyttede host.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg synes altså heller ikke at jeg skal have alt det mavesure for samtlige bloggere i blogland. Desuden synes jeg lidt du overdriver. Jeg har lavet to indlæg om det. Et hvor jeg fortalte, at jeg havde opsagt med BD og nu et, hvor jeg fortæller hvor jeg skal hen. Det synes jeg virkelig ikke er at “spille vigtig”. Jeg laver aldrig sneak peeks på outfits eller lign eller køb. Så jeg synes virkelig, at din kommentar er malplaceret lige på min blog.

   Desuden, som jeg også har skrevet, et du mere end velkommen til at lade være med at klikke på netop disse indlæg. Overskriften afslører jo ret meget, hvad indlægget her handler om, så du er jo ikke blevet “lokket” herind på falsk grundlag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Dejlig, opmuntrende kommentar Maj… Not. Men, kan godt lidt se hvor hun vil hen, på en måde. Jeg tænker altså også lidt sådan “Nææh, hvor ULTRA spændende at i flytter jeres blog, brug gerne 4 indlæg på at tease om det”. Men det er jo bare fordi os uden blogs slet ikke ved hvad det betyder. Vi læser jo bare med, om I er det ene eller andet sted. Jeg synes det ville være fedt med et indlæg om hele processen bag bloggen. Hvad bestemmer du, hvad bestemmer andre, hvordan fungere de der “blog-familier” hvor i er samlet. 🙂 Sådan få uddybet hele buisnessdelen, hvis det giver mening!
  Men tillykke med det – totalt sejt at du skal over til Stylista, det er jo de helt “store drenge”! Glæder mig til at følge med videre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det med tease har som sådan ikke handlet om, at jeg har prøvet at spille mystisk, men at jeg simpelthen ikke kunne sige noget før jeg faktisk havde skrevet under på kontrakten. Og der gjorde jeg ikke lige med det samme (der skal jo holdes møder, gennemlæses kontrakter, nåes til enighed osv). Det var en proces på omkring en måneds tid til halvanden før aftalen var i hus.
   Og god idé mht indlæg omkring hvas der sker bagved. Kunne være jeg skulle skrive det.

   I øvrigt vil jeg lige nævne, at der er en del, som synes at disse indlæg er vildt spændende. De har meget høje trafiktal, så det tolker jeg jo, som om at folk gerne vil læse om det. Der vil jo altid være nogen, som ikke synes det er interessant. Det er ikke alle som elsker outfit indlæg, det er ikke alle som elsker indlæg om Bella og det er ikke alle som elsker indlæg om mine ferier. Men en del gør og det er jo umuligt for mig altid at gøre 100% glade. Man er jo velkommen til at ikke at klikke ind på indlæggene man ikke synes er interessante.

   Og tak – jeg glæder mig også og synes også at jeg skal ligge med nogle dejlige damer 😉 Og jeg glæder mig til at samarbejde med et så stort mediehus, som Benjamin er!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Og tak for dine tanker – jeg tager det hele til efterretning. Det glemte jeg lige at sige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, hvor er det fedt for dig! Stort tillykke med flytningen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er faktisk overhovedet ikke overrasket over, det er Stylista. Altså jeg havde ikke selv gættet det; men det giver alligevel ret god mening. Jeg tror i hvert fald, du vil komme til at passe perfekt ind i det ‘univers’ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Simone! Jeg er glad for at det også giver lige så meget mening for jer, som det gør for mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt ! Tillykke Jeanett 😀 Hvorfor nogen lige skal give mavesure kommentarer med på vejen forstår jeg ikke. Men stadig: NICE ! Op at lege med nogen af de store, cool. Det skal nok blive et fedt sted – et sted jeg først fandt ud af fandtes for 2-3 uger siden. Jeg troede MM rykkede for sig selv?! Nå men, god vind fremover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Størrelsesmæssigt ligger vi faktisk alle ret tæt, så det hele giver rigtig meget mening for mig, synes jeg 🙂

   Og tusind tak! Jeg forstod heller ikke lige behovet for det sure, men sådan er det jo nogle gange 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Hej Jeanett

  Helt ude af kontekst, men jeg kunne godt tænke mig at dele dette, som Mette Marie delte på sin blog.
  Jeg så for nylig et program om en døende gammel dame, som ikke havde kontakt med sine (voksne) børn, og pludselig var det for sent… hun døde alene, og familien blev aldrig genforenet. Det er fuldstændig lige meget, hvis skyld det er, men jeg tror næsten ikke, der er noget, der er så slemt, at det ikke kan tales om og måske endda tilgives, så ingen skal dø alene. Jeg håber, du vil tage det til eftertanke og evt. dele dine tanker.
  Det er bestemt KUN ment positivt!

  “Tilgiv dine forældre. De gjorde det så godt, de kunne. De var også små børn engang med store knæ og bange øjne. Du får selv brug for tilgivelse, når du en dag bliver mødt af dine egne børns vrede.”

  Hav en dejlig aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Okay, jeg må indrømme, at jeg finder din kommentar lidt upassende. Jeg ved godt, at du mener det i bedste mening, men jeg opfatter det som om, at du fortæller mig, at nu er tiden til at komme videre. Og det er det overhovedet ikke og det min egen beslutning. Jeg er lykkeligere uden min mor i mit liv og fortryder ikke som tingene er nu. Der er bestemt masser af ting som ikke kan tilgives og især når man ved, at tingene ikke forandrer sig. En genoptaget kontakt vil ikke ændre noget, tingene fortsætter bare hvor de slap og jeg får ingen undskyldning, det er jeg 1000% sikker på. Og det både SKAL jeg have og har brug for.

   Så du tager meget fejl. Der er masser af ting, som ikke kan tilgives og man skal ikke krampagtigt holde fast i familie, bare fordi man deler gener, hvis de behandler en skidt og gør ens liv trist.

   Men det glæder mig egentlig at du ikke kan sætte dig ind i det, fordi det betyder at du ikke har oplevet de samme ting.

   Beklager hvis jeg virker skrap i min reaktion, men du kan nok også regne ud, at du prikker til noget meget følsomt og jeg synes på ingen måder, at man kan trække ligheder mellem min situation og en gammel dame i et TV program. Fordi hun fortryder, betyder det ikke jeg gør.
   Jeg kommer desuden ikke til at lave indlæg om det pt. Det har jeg ikke lyst til. Måske om lang tid, men ikke lige foreløbig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   @Jeanett:

   Jeg synes virkelig, at du er sej! VIRKELIG! Den kommentar er altså lidt upassende – og har man aldrig prøvet af bryde med familie, så aner man simpelthen ikke, hvad man taler om.

   Jeg har selv haft brudt med en forælder af 2 omgange efter at have fundet mig i alt for meget, inkl. drama til mit bryllup. Nogle gange bliver det bare et valg mellem en selv og dem. Personligt var det noget af det bedste, jeg har gjort. Vi har et rigtig godt forhold i dag, men kun fordi jeg fik skabt den nødvendige gensidige respekt. Skulle den nogensinde forsvinde, fx den dag jeg får børn, så ville jeg ikke tøve med at stå op for mig selv igen. Livet er for kort til at skulle kæmpe for sine grænser igen og igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak for din kommentar og din historie. Jeg kan virkelig genkende rigtig meget af det du nævner omkring den manglende respekt. Det er virkelig også noget jeg har manglet. Jeg bliver stadig set på, som et barn, de kan behandle som det passer dem.
   Og jeg var også træt af drama. Der var konstant konfliktoptrapning i stedet for at acceptere hinandens forskelligheder.

   Hvor er det godt, at du har stået op for dig selv! Sådan!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Desuden synes jeg citatet til sidst er mærkeligt og er vildt uenig. Man skal tilgive fordi man selv har lyst, ikke fordi man selv en dag skulle have brug for det. Desuden er det svært at tilgive nogen, som ikke mener at de har gjort noget, som skal tilgives 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • E

   Det må du undskylde, det var bestemt ikke ment på den måde. Citatet og programmet ramte mig bare ekstra meget, fordi jeg lige har mistet min farmor, som desværre ikke havde et godt forhold til sine sønner, og som de nu er kede af, de ikke nåede at rette op på (eller i hvert fald forsøge). Det fik mig bare til at tænke rigtig meget på, at det må være så trist ikke at få gjort noget ved det, mens man kan, og før det er for sent, fordi jeg qua mit meget tætte forhold til min farmor vidste, hvor ked af det hun var over det. Det må du undskylde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kan godt forstå det, når du står i den situation. Men vores liv er bare forskellige og fordi det skulle have været anderledes med din farmor, betyder ikke at det samme er rigtigt for mig. Vi er forskellige og grundene til at man ikke ses er også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hold nu op, en negativ energi i kommentarfeltet herinde…. øv.
  Tillykke med det nye “job” og rammer – jeg havde gættet rigtigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, den gik godt nok hurtigt skævt med surhed, synes jeg. Normalt synes jeg ellers ikke der sker så tit, men det gik hurtigt her.

   Og mange tak Christine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Biograf, Girls night out og lille Knud