OOTD #399: Første gang i sneakers og rabatkode til ASOS

Jeg nyder livet på Madeira

Jeg nyder livet på Madeira
Reklamelinks:

Åh det skønne vejr fortsætter hernede! I dag har vi været inde i centrum af Funchal. Det blev dog ret kort, da Bella pludselig blev meget træt. Jeg tænker, at vi tager derind igen i morgen – og så tager vi klapvognen med, så hun kan ligge i den, hvis hun går omkuld. Ellers har vi bare slappet af, drukket drinks og badet. Vejret er rigtig dejligt igen i dag. Her er skyer, men det er som om, at de “hænger fast” i bjergene og derfor aldrig rigtig når ned til os. Min vejr app siger konstant 17-18 grader, men vi har begge dage haft 22-24 grader. Min app må være syg 😉 Der er flere af jer, som har spurgt meget ind til vejret, fordi Madeira netop kan være lidt ustabilt (mere end de kanariske øer), men indtil videre kan jeg altså melde om langt, langt bedre vejr end vi havde, da jeg for 8 år siden var på Gran Canaria. Jeg er forresten slet ikke rød – jeg blev vist bare lidt for ivrig med farverne, da jeg redigerede billeder 😉 Jeg er sovset ind i faktor 30 og 50 – netop for at undgå den slags. Men jeg har allerede fået farve!

I øvrigt vil jeg lige hurtigt nævne, hvis nogen af jer undrede jer, at jeg er begyndt at skrive “reklamelinks” i starten af de fleste af mine indlæg. Hvis I har fulgt med i den senest debat i medierne angående bloggere, sponsoreret indlæg, reklame mm, så ved I, at reglerne er blevet strammet gevaldigt. Jeg må f.eks. ikke længere kun skrive “affiliatelinks”, men skal i stedet skrive “reklamelinks”.

I’m really enjoying life down here on Madeira. I spent the day checking out the town of Funchal, getting colourful drinks and playing in the pool with my daughter. My swimsuit is from Pour Moi here and my sunglasses from Ray-Ban here.

bloglovin

19 kommentarer

 • Jeg er slet ikke misundelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh det ser bare så lækkert ud – sol og sommer, ja tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er virkelig også dejligt – modsat februar i nordne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj det ser lækkert ud. Kunne godt bruge lidt sol og varme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg suger det også bare til mig, så depoterne er klar til en måneds vinter mere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Uf, det ser lækkert ud! Rigtig god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor ser du skøn ud! 🙂 Forstår godt Tim er vild med badedragten! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett. Jeg har fulgt med herinde længe, og har en bogblog. Jeg skriver altid øverst i anmeldelsen hvis jeg har fået bogen til anmeldelse. Jeg plejer at skrive “Anmeldereksemplar”, men jeg er sådan i tvivl om jeg burde i skrive “Reklame” i stedet for efter de nye regler? Det virker bare så fjollet, et anmeldereksemplar er jo da præcis hvad det er, og alle ved hvad det betyder, så jeg er egentlig lidt modvillig mod at skrive reklame i stedet for anmeldereksemplar. Jeg synes de regler er lidt svære at finde ud af :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kan godt forstå, at du er forvirret! Men lige præcis med anmeldereksemplar af bøger er der vist helt specielle (og knapt så strenge) regler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

   Tak for svar – jeg prøver at se om jeg kan gennemskue anmeldereksemplar-reglerne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er ret sikker på, at der gælder helt specielle regler angående bøger. Det har jeg i hvert fald fået at vide flere gange 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Det ser skønt ud! Kunne også godt bruge lidt varme herhjemme i kolde DK. Mht. til de reklameregler, så tror jeg man skal tænke på, hvad baggrunden er – altså at man skal undgå at misinformere læserne og i øvrigt være tydelig om, hvad man har fået penge for at omtale. Jeg synes heller ikke, at ordet reklame kan stå helt alene, for som du skriver, så siger det jo ikke noget om, hvad reklamen består i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, præcis, men omvendt synes jeg også at det er lidt vildt, hvis jeg hver gang, at jeg omtaler noget, udpensler hele samarbejdet i et indlæg. Alt fokus bliver pludselig på det.
   Også vildt at der slet ikke bliver gået til magasinerne på samme måde. Fx er samtlige beauty produkter i bladene givet til dem af firmaer og PR bureauer. De skal ikke oplyse om at de er givet, men det skal jeg, hvis jeg laver den samme test. Hvorfor den forskel? Vores målgruppe er jo skræmmende ens.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Nej, det er altså også virkelig mærkeligt. Da jeg hørte første gang, hvor meget lobbyarbejde der foregår i forhold til promovering af produkter i magasiner, så blev jeg også virkelig overrasket. Jeg tror Forbrugerombudsmanden tænker, at man er mere åben og sårbar overfor bloggere, fordi I har så stor integritet og når direkte ud til os læsere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det kan godt ske de tænker det sidste. Men synes godt nok, at der er unaturligt meget fokus på bloggerne kontra magasinerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har denne fra i vinters, da vi var på Madeira (jeg har den på her) og nr. 3 i grøn. Nr. 5 er lavet specielt til damer med stor barm (går op til en G-skål) og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #399: Første gang i sneakers og rabatkode til ASOS