OOTD #400: Første outfit fra ferien og lidt om Funchal by

Min lørdag i tropeland

Min lørdag i tropeland
Reklamelinks:

Jeg føler lige at vi er ankommet, men vi skal altså hjem i morgen. Dagene er fløjet afsted! I går fik vi gået rigtig meget. Turen gik ned til et gult fort (Forte São Tiago m), hvor der var en skøn udsigt fra. Der ligger desuden en Michelin restaurant inde i fortet (som vi dog ikke var på). Turen langs vandet var super smuk og vejret var virkelig godt i går. Det bedste vi har haft hernede! Efter turen spiste vi frokost i solen (McD – Bellas choice. Hun genkendte simpelthen logoet!) og bagefter gik vi hjem, hvor vi brugte resten af dagen ved poolen. I går aftes havde vi booket bord på hotellets portugisiske restaurant (som er det bedste sted, vi har spist hele ferien), hvor der var fadomusik under middagen. Rigtig hyggeligt!
I dag er vi lidt i tvivl om, hvad vi skal. Jeg har sovet rigtig dårligt i nat, så jeg er SÅ smadret og har derfor mest lyst til bare at slappe af. Vi havde ellers bare aftalt, at vi skulle op og se botaniskhave, hvor vi ikke har været endnu. Lige nu skal vi dog op at handle først, da Bella selvfølgelig er løbet tør for bleer – en dag før vi skal hjem! Typisk. Jeg vil også gerne have en flaske madeiravin med hjem, så det kan jo klares i samme ombæring.

Outfittet her fra i torsdags og der kommer et “rigtigt” outfit indlæg med det hele, men indtil da kan jeg fortælle, at kjolen er købt her på Madeira og er fra ZARA og skoene er fra Soludos, som er købt HER (kan også fås i en sort ikke-stribet version her). De er meget behagelige og jeg brugte dem også meget på Samos i sommers (se bl.a. outfittet her). Jeg pønser lidt på at købe dem her fra samme mærke.

Hav en skøn søndag i DK!

Hello from Madeira, Portugal again! I feel like we just have arrived, but we’re going home tomorrow – time has flewn by! This outfit is from Thursday were I wore my new dress from ZARA – I bought it here in Funchal. I’m gonna love that dress all summer.

bloglovin

5 kommentarer

 • Marie

  Dit hår er SÅ fint med hårbånd i. Vil du ikke en dag lave en tutorial? KH Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Nøj den er fin den kjole, og SÅ pæn med hårbåndet og tasken! Har du selv lavet draperingen? Så tror jeg nemlig jeg har fundet kjolen på Zaras hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Yes, jeg har selv lavet det med en elastik 🙂 Den koster 299 kr. Og tak – jeg har boet i den kjole hernede 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvordan er skoene i størrelsen? Har også haft kig på dem du linker til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Meget normale, synes jeg! De giver sig desuden lidt i stoffet, jo mere man går med dem. Men det gør dem kun mere behagelige at gå med, med tiden!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #400: Første outfit fra ferien og lidt om Funchal by