Boligønsker og rabatkode til Ellos

Mit Fine Odense: Sanseudstilling på Brandts

 photo brandts-sanseudstilling-med-barn-born-odense-udstilling-museum- anbefaling-anmeldelse-2016-marts-alder-hvilken-for-missjeane_zpst8yawh2x.jpg

I mere en 20 år har Brandts haft en sanseudstilling og det er blevet noget, som mange hvert år glæder sig til. Udstillingen er midlertidig og er ny hvert år. Tim er fan og har været i flere år (han bruger den også i sin undervisning på sit job), men nu hvor vi har fået Bella, så har vi også selv en god undskyldning for at tage derind. Man behøver nu ikke at være barn for at nyde den. Dette var mit første besøg på deres sanseudstilling (men langt fra mit først besøg på Brandts) og jeg gik derfra med armene oppe over hovedet. Hvor var det dog fedt! Dette års udstilling er lavet i samarbejde med Trine Boesen og den hedder “Hullet i muren”. Man starter netop med at gå inden et hul i en mur og derfra bliver man ført igennem en vild og fantasifuld verden med en skilteskov, spejle og uden at spoile alt (fordi det er også noget af sansningen – at man ikke ved, hvad der er i det næste rum), så ender man i min favorit: det vildeste rum, hvor man føler, at man befinder sig på en anden planet i det ydre rum. Det rum er så sejt og også klart der, vi brugte mest tid.

Bella var med og det var uden tvivl en kæmpe oplevelse for hende. Hun var lidt mut i starten og især i de lidt mørkere rum, ville hun gerne holde i hånden i starten. Men hun varmede hurtigt op og efter kort tid løb hun rundt. Hun elskede det! Det spacy rum var også hendes favorit. Jeg vil mene, at sanseudstillingen egner sig til børn fra omkring 1,5-2 år og op.

Mit Fine Odense #4 - Sanseudstilling på Brandts

Sanseudstilling er en del af Brandts Museum i Odense, så der skal bare købes billet til hele stedet og så er der fri leg. Stedet består af mange etager og når man alligevel er der, så vil jeg også anbefale, at I kigger ned på etagen under sanseudstilling, hvor der er et rigtig fint Cirkeline/Bennys badekar (osv) univers. Det er der, vi tog billedet her under. Desuden har I også adgang til Brandts permanente udstillinger. Jeg skal altid lige forbi og se dette billede “Udslidt” af Brendekilde. Det er kæmpe stort i virkeligheden og jeg kan huske, at vi analyserede det, da jeg havde billedkunst på højniveau i gymnasiet. Det er sådan et udtryksfuldt billede. Gør jer selv den tjeneste, at stå foran det og bare sug indtrykkene til jer.

Sanseudstillingen er åbent nu og til og med d. 27. marts (det er inklusiv påsken). For voksne koster det 85 kroner per mand (til hele Brandts), men I kan nøjes med 60 kroner, hvis I er studerende. Børn er gratis Brandts, men koster 20 kroner, hvis I vil på Sanseudstillingen. Brandts har åbent fra tirsdag til søndag. Læs mere om billetter, åbningstider og adresse HER.

Har I været inde på Sanseudstillingen?

Se flere anbefalinger af steder i Odense HER under “Mit fine Odense“.

Mit Fine Odense #4 - Sanseudstilling på Brandts

I high recommend you to visit the Brandts museum in Odense and their “Senses” exhibition. It’s perfect for kids and playful souls. I loved it! It’s open now and until March 27th.

bloglovin

10 kommentarer

 • Lea

  Hænger udslidt ikke på Fyens Kunstmuseum?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, Fyens Kunstmuseum er lukket og blevet slået sammen med Brandts 🙂 Så det hele er nu under samme tag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   Åh, jeg lever vist under en sten!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha – jeg tror nu, at der er mange i Odense, som ikke har opdaget det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea H

  Hvor er det et fedt billede af jer, det med tv’et hvor Bella er klædt ud med paryk og briller 😀 Hvor er det fedt og cute.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak! Jeg elsker det også selv, det billede!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Og ikke at forglemme at der er gratis adgang til Brandts om torsdagen fra 17-21 🙂 Det har jeg da benyttet et par gange som studerende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Madvig

  Hejsa

  Vi skal på overnatning på First Grand Hotel i påsken, en enkelt overnatning, har du nogle must see steder i Odense, gerne både oplevelser og spisesteder 😀

  På forhånd tak!

  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] hjem fra mødet, besluttede jeg mig for at skubbe træning til søndag og at vi i stedet tog på Brandts Museum for at se den nye Disney udstilling “Kunsten at fortælle”, som åbnede i torsdags. Jer […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligønsker og rabatkode til Ellos