Min nyeste ASOS ordre

Nu står verden ikke længere: Jeg har købt et par sneaks!

Nu står verden ikke længere: Jeg har købt et par sneaks!Annoncelinks:
Vagabond “Kasai” shoes HERE

Who saw that one coming? Jeg har længe simpelthen ikke forstået den store sneakers-trend. Eller, jeg forstår den, hvis man skal gå en lang tur, men jeg har ikke rigtig kunne forstå, at man sætter dem til fine kjoler fx. Men efter (meget) lang tid er jeg alligevel varmet op til sneakers og har nu et lille stykke tid ville købe et par. Valget er faldet på disse her fra Vagabond, som er sååå pæne! Jeg er ikke til meget brede sneaks og derfor er disse perfekte. Fodtøj som får mine, ellers meget slanke, fødder til at se brede ud, gider jeg ikke. Og disse er netop meget slanke i modellen. Jeg er vild med det “flet” som skoen har og den hvide bund.

De er ret normale i størrelsen; jeg har købt en str. 40 (UK 7) og de passer mig perfekt.
Jeg har set dem på mange danske shops, men de er faktisk billigst HER hos ASOS (og der er jo også fri fragt).

Er I også vilde med sneaks (som de fleste andre danske piger mellem 15 og 30) eller har I også haft svært ved at varme op til det – ligesom mig? Gad vide hvor længe der går, inden jeg køber mig et par mere 😉 (Jeg kan også godt lide dem her).

The sneakers trend has been going strong for a long time, but I’ve been eyeing these ones from Vagabond for a while now. I love them! You can get them here.

Nu står verden ikke længere: Jeg har købt et par sneaks!

bloglovin

4 kommentarer

 • Simone

  Haha, jeg er en af dem der ikke forstår hvordan man kan nøjes med “almindeligt” kedeligt fodtøj 😉 Jeg elsker sneakers og køber gerne billigt tøj, for at have råd til rigtig lækre sneaks! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha! Det er bare fedt at folk er så forskellige. Jeg kunne aldrig finde på give over 1000 kr for et par sneakers. Men gav, uden at blinke, 1600 kr for mine ruskindsstøvler.
   I min verden er sneakers det “kedelige fodtøj” 😉 Men nu må vi se – måske bliver jeg snart omvendt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg har det blandet med sneaks. Jeg har selv to par. Og jeg synes bestemt ikke de er det mest klædelige der findes, men de er gode til at give det der cool casual look, og kan få hvad som helst til at fungere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg tror, at jeg har det på samme måde! Jeg kan godt se (og mærke), at de er behagelige, men til nogle situationer og outfits er der bare andre typer af fodtøj, der passer bedre – synes jeg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nyeste ASOS ordre