9 ting jeg vil lave på Madeira

OOTD #399: Første gang i sneakers og rabatkode til ASOS

OOTD #399: Første gang i sneakers og rabatkode til ASOSOOTD #399: Første gang i sneakers og rabatkode til ASOSOOTD #399: Første gang i sneakers og rabatkode til ASOSOOTD #399: Første gang i sneakers og rabatkode til ASOSReklame:
ASOS WHITE dress (HERE) – Ray-Ban “wayfarer” sunglasses (HERE) – Pilgrim ring – Whistles ring (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – Vagabond shoes (HERE)

Åh hvor er jeg stadig træt ovenpå sen aften fredag og tømmermænd det meste af dagen i går. Jeg kan godt mærke, at jeg er blevet ældre; tømmermænd er tit noget, som tager mig flere dage at komme 100% over. Træls! Lige nu er vi på vej i toget til København. Søndagen bliver brugt sammen med min søster og svoger og i morgen (alt for tidligt) flyver vi til Madeira. Jeg glæder mig!

Outfittet her er fra i torsdags, hvor jeg havde et enkelt møde, fik lavet shellac på neglene (er farven ikke lækker?) og derefter ellers satte jeg mig på en café for at arbejde. Kjolen er fra ASOS WHITE. Den er både behagelig (den sidder ikke rigtig til nogle steder), men samtidig gør designet, at den ser “pæn” ud til fx. møder. Jeg elsker også de store lommer! Jeg har den i en UK12, som er min normale størrelse. Desuden er det her mit første outfit i sneakers på bloggen – nogensinde! Wuhu! De er SÅ rare og jeg bruger dem hele tiden i øjeblikket. Kjolen kan også nemt styles til mere pænt brug med høje støvler eller stiletter.
Kjolen kan købes HER og skoene HER

Lige nu er der en rabatkode til ASOS, som giver 10% på udsalg – men jeg har lige prøvet og den giver også mig 10% på ikke-nedsatte ting. Så I burde både kunne købe fx. kjolen og skoene med rabat. Den hedder 10YES og udløber i morgen (mandag) kl. 9.00. Shop med den HER.

First outfit in sneakers on the blog – ever! I love my new Vagabond shoes and I wear them all the time. Get them here. The dress is from ASOS WHITE and available here. 10YES gives you 10% off on ASOS. Right now I’m on my way to Copenhagen and tomorrow I’m flying to Madeira!

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 ting jeg vil lave på Madeira