Favoritbillede fra ferien og om at være mor til en pige

Outfit #401: om “mine” farver, når det kommer til tøj

Outfit #401: om Outfit #401: om Outfit #401: om Outfit #401: om Reklame:
ZARA dress (HERE) – H&M hairband (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE)
Ottoman Hands bracelet (HERE) – Pilgrim ring (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – Soludos sandals (HERE and in black HERE)

Så er jeg hjemme igen! Vi landede i Kastrup i går aftes og skyndte os at hoppe på det første tog mod Odense. Fra Kastrup til København kørte vi i tog med nogle syriske flytninge. Der var blandt andet et ungt par med en lille bitte baby (seriøst, under tre måneder gammel). Manden var tydeligtvis utrolig træt, nervøs og meget forsigtig. Et ældre ægtepar spurgte, hvor de kom fra (fordi de spurgte, på engelsk, hvornår de skulle stå af, hvis de ville til København) og det ville han ikke svare på. Jeg havde bare lyst til at give dem et kæmpe kram og sige til dem, at alt nok skulle gå. Øv… men godt de nu er i sikkerhed.

Nå, det var et sidespor, som jeg egentlig ikke havde planlagt skulle med, men kom bare til at tænke på det, da jeg nævnte togturen. I dag hygger jeg hjemme med Bella, da jeg tænkte, at hun kom sent i seng i går (kl. 23) og at hun måtte være træt efter den lange rejsedag i går. Så når jeg har blogget og besvaret mails, så smutter vi ud og leger i solen. Senere står den på pandekager og Netflix. I kan godt høre, at vi leger “søndag” i dag, ikke?
Tilbage til kjolen, som I er utrolig mange, der har spurgt ind til – både her på bloggen og på min instagram. Jeg købte den nede på Madeira og jeg boede næsten i den hele ferien. Jeg glæder mig til, at det er varmt nok til at jeg kan få den på igen. Normalt er ZARA jo vildt småt i størrelserne, men denne er faktisk ret normal. Måske endda lidt til den store side (dog ikke en hel størrelse!). Jeg har en L og bortset fra over brystet, så kunne jeg sagtens have haft den en størrelse mindre. Jeg valgte desuden også, at lave en drapering med en elastik foran. Det er ret nemt og tog to minutter.
Jeg har i øvrigt altid været ret glad for lyseblå. Det var Tim, der for første gang for mere end 10 år siden, gjorde mig opmærksom på, at det var en virkelig, virkelig god farve til mig. Det var længe før, at rød blev “min farve”. I dag er de to klart de farver, som jeg føler mig bedst til rette i. Har I nogle farver, som I bare ved klæder jer mere end andre?

Jeg slap med lidt over 200 kr for kjolen på Madeira, men herhjemme koster den 299 kr HER (stadig en god pris, synes jeg!). Skoene finder I HER (og sort version HER).

Another outfit from my vacation on Madeira. We landed in Denmark last night and I’m very tired today. I bought this dress in ZARA back on Madeira (ZARA is super cheap in Portugal! Cheaper than in Spain!) and I LOVE it. It’s pretty and comfy – and I can’t wait ’till the weather is warm enough for me to wear it again. It’s right here online. My sandals is from Soludos here.

bloglovin

11 kommentarer

 • Maria Cecilie

  Marineblå og bordeaux er klart “mine” farver 🙂
  Det er så sjovt at man bare har nogle farver der bare matcher en!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er lidt skægt, hvordan nogle farver kan være super til nogen og rigtig skidt til andre. Bella er fx. skøn i lysegul og lyseblå.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hue

  Jeg tænkte på, om du vil dele dit tip med draperingen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det outfit klæder dig virkelig også smukke! Hvor ser du bare godt ud. Det hele spiller.

  Hvordan gjorde du med elastikken? Det ser virkelig fint ud!

  Vi skal på krydstogt til Middelhavet næste måned, så jeg er også på udkig efter sommertøj, og den kjole er bare SÅ fin altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Det er sjovt det med farver, også hvor stor en forskel det gør. Nogen gange får man komplimenter som “du ser fantastisk ud! Har du taget sol?” Og andre gange er det “Du ser træt ud! Er du syg??” Jeg har taget sådan en farve analyse på nettet, og det er egentlig en stor hjælp, især når man køber tøj på nettet, så er det svært at vide hvad der ser godt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er så heldig, at jeg tit ser mig selv på billeder og derfor ofte har beviser for hvilke farver der er gode (og hvilke der ikke er). Jeg er ikke så god til støvet grøn, hvis det er om vinteren. Der ser jeg tit syg ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Øv, linket til dit fine hårbånd er vidst ikke kommet med? Du ser så godt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hov, nej det er da røget i redigeringen! Det skulle gerne være på nu 🙂 (ellers så sig til!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hvordan lavede du draperinger? Er elastikken på indersiden..? Det ser fedt ud ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, en elastik på indersiden. Samler et håndfuld af stoffet på bagsiden og sætter så en elastik om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritbillede fra ferien og om at være mor til en pige