"Undskyld, jeg er arbejdsløs" - om min tid i dagpengesystemet

Snart 3 år og fuld af holdninger

Snart 3 år og fuld af holdninger 

Det er ikke fordi, at jeg vil til at lave et langt indlæg om, hvordan det er, at Bella nu er 3 (i går var der præcis en måned til, at hun fylder 3), da jeg hellere vil lave det omkring hendes fødselsdag. Men jeg vil hellere snakke om, hvordan det er, at være på ferie med en – nu – meget bestemt og holdningsfyldt lille dame. Fordi hun har virkelig holdninger til alt; hvornår vi skal spise, hvad vi skal spise (og ikke spise), hvad hun skal have på (hun spurgte selvfølgelig efter ting, som jeg ikke havde pakket og taget med til Madeira), hvornår andre skal holde op med at larme (hun var irriteret over en mand, som slog græs på billedet nederst), hvornår hun skal have skiftet ble, hvor vi skal gå hen nu og hvornår vi er færdige med ting (aka når hun ikke gider mere). Det er både vildt sjovt at se, at hun pludselig har så mange holdninger til det hele (det får hun ikke fra fremmede), men det tager godt nok også ekstra lang tid at komme rundt. Hun vil selv gå (den der klapvogn gider hun ikke), hun vil selv tage sit tøj på (resultat: begge hendes ben kommer i det samme bukseben og gummistøvlerne sidder på omvendt), hun vil selv hælde drikkelse op og selv bære nyindkøbte ting. Man kan godt mærke, at hun er på vej til at blive et lille selvstændigt individ og det hele er jo sundt – men man kan godt tage sig selv i, at savne sin lille baby en gang imellem 😉 Jeg forudser dog, at vi har mere i vente af samme skuffe – med holdninger og ting man ikke vil. Og det tager vi med! Hun er bare generelt helt igennem fantastisk (og smuk – se hende lige!)

Snart 3 år og fuld af holdninger

My little girl is getting so big! And she’s a girl with strong oppinions. These photos are from our holiday on Madeira where she tought, that the gartner was making too much noise.

bloglovin

5 kommentarer

 • Camilla T

  En peplum-kjole er da for sød til børn, haha! Hvor er den god til hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Lidt off topic, men hvordan er din nye badedragt fra Pour Moi i størrelsen? Aka, hvilken str har du den i? 🙂 Fortsat god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har den i en L 🙂 og den er normal til lille. I hvert fald ikke stor!
   Og tak i lige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Gorgeous pictures! Love this post!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Undskyld, jeg er arbejdsløs" - om min tid i dagpengesystemet