OODT #403: om søde bloggerkollegaer og fantastisk hårspænde

Ny overgangsjakke fra Pimkie

Ny overgangsjakke fra PimkieReklame:
Pimkie jakke HER

Uhhh foråret er så tæt på og lige om lidt, så smider jeg min vinterjakke langt væk og vil nyde at gå i tyndere jakker. Jeg HADER vinterovertøj. Som i virkelig – hader!
Jeg tror, at jeg i år vil have en denimjakke, som “forårsjakke” og jeg har også min ruskindsjakke, så egentlig er jeg fint dækket ind. Meeeen da jeg surfede rundt på ASOS forleden, så faldt jeg for denne fine jakke fra Pimkie. Den er nem at bruge og jeg kan godt lide den fine “vandfaldseffekt” foran. Den vil også være fin med et tørklæde – indtil det er lunt nok til at gå uden.

Jeg laver snart en collage med denimjakker, så vi kan finde den helt rigtige der 😉
Hvilken type forårsjakke vil I have i år? Denim, ruskind, trenchcoat eller noget helt fjerde?

Pimkie jakken kan I finde lige HER

I think I want a denim jacket for spring and I also have my suede jacket too, but I when I was surfing around on ASOS a few days ago, I fell for this utility jacket from Pimkie. I love the waterfall effect. You can get it here.

bloglovin

3 kommentarer

 • Ida

  Jeg har en rigtig lækker beige trenchcoat som jeg købte sidste år fra Noisy May. Jeg er dog ret lun på ideen om en denim jakke også, men dem jeg har prøvet i butikkerne, har bare ikke været særlig pæne i pasformen. Så må på jagt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er klar på jakkefronten, hvor jeg blev godt dækket ind sidste år! Sort læderjakke, sandfarvet trenchcoat, den sejeste vintage denimjakke (der er bare noget over brugt cowboystof – det hedder det altså i nårjyllan’ 😉 ) og så en skøn lyseblå uldjakke – ja, må vente lidt med at købe jakker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh ja, det lyder da til du har alt, hvad du skal bruge på den front! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OODT #403: om søde bloggerkollegaer og fantastisk hårspænde