Om elektronik og om at dele skærmen i en familie

OOTD #405: klar til Budapest og tip om Ganni nederdel på vildt udsalg

OOTD #405: klar til Budapest og tip om Ganni nederdel på vildt udsalgOOTD #405: klar til Budapest og tip om Ganni nederdel på vildt udsalgOOTD #405: klar til Budapest og tip om Ganni nederdel på vildt udsalgOOTD #405: klar til Budapest og tip om Ganni nederdel på vildt udsalg
Reklamelinks markeret med *

Pimkie knit (HERE) – ASOS suede jacket (very similar HERE) – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – Line&jo necklace
Ganni skirt (HERE*) – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Magasin scarf – Vagabond shoes (HERE)

Senere i dag smutter jeg (og Bella + Tim) til København med kufferter og brunsviger under armen. I morgen har Bella fødselsdag, så vi fejrer dagen sammen med min søster og svoger. Vi skal spise kage, hygge og Bella skal have gaver. Torsdag morgen flyver vi mod Budapest og jeg glæder mig! Har I nogle last minute tips? I er allerede kommet med super mange gode – tusind tak for det!

Rigtig mange af tingene fra mit outfit er lige nu sat ret meget ned. Strikken HER og nederdelen fra Ganni HER*. Begge på udsalg til henholdvis 154 kr og 170 kr. Det er godt nok nogle gode priser! Især nederdelen bruger jeg HELE tiden.

I’m ready for a few days in Copenhagen and on Thursday we’re leaving for Budapest, Hungary. Bellas birthday is tomorrow and we’re celebrating her in Copenhagen together with my sister and her boyfriend. My knit from Pimkie and skirt from Ganni* are both on sale HERE* (the prices are really low!).

bloglovin

3 kommentarer

 • Karoline

  Jeg var i Budapest i sommers med min kæreste og forelskede mig totalt i byen. En god idé er at tjekke Tripadvisor ift mad, vi fik nogle ret dejlige madoplevelser ud af det i hvert fald. Prøv især TG Italiano som ligger i den hyggeligste gade hvor der altid er meget liv – Oktober 6 utca 8. Og så besøg Margretheøen nogle gange uden de store planer end bare at gå rundt og nyde det 🙂 God ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TAK for endnu en hyggelig tur til havnen. Ih de blev sgu fine de billeder! Du ser godt ud!

  PS. GOD FERIE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   I lige måde søde – snart igen!
   Og god ferie til jer også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om elektronik og om at dele skærmen i en familie