Marts shopping cravings

Oscars 2016: Værst klædte

Lidt længe undervejs, grundet dødsinfluenzaen, kommer her endelig mine værst klædte fra Oscarshowet 2016. Generelt er disse kvinder jo utrolig smukke og de færreste af os ser ud som dem, men omvendt har de alle meget vilde hold af stylister i ryggen. Og derfor forventer man lidt, at det meste spiller. Eller at der i det mindste er nogen, som siger, “Din kjole er sindsygt krøllet” eller “Du har haft den kjole på 10 gange før”. Jeg glæder mig til at høre, hvad I siger til listen her, fordi jeg ved fra indlægget om de Bedst klædte, at nogle af jer havde et par af disse, som jeres favoritter. Jeg elsker, når smag er forskellig og udfordrer! Men her er dem, som jeg ikke var så vild med.

I kan se listen over mine favoritter og Bedst klædte HER

Oscars 2016: Værst klædte

Venstre: Heidi Klum i Marchesa
Jeg har lidt lyst til at sige “Stakkels Heidi”. Hun er bare altid på listerne over de værst klædte til de fleste store events. Det er en større overraskelse, hvis hun ikke er end hvis hun er. Og hun var på alles liste til Oscars – inklusiv min. Enten så skal hun hyre sig en stylist eller fyre den hun har. Kjolen her er både forvirrende, ser halvfærdig ud (hvor er dit andet ærme, Heidi?) og på trods af den meget sexet udskæring, så emmer den af mormor. Måske er det blomsterne? Jeg var i hvert fald ikke fan og synes klart, at hun var en af de værste den aften.

Højre: Olivia Wilde i Valentino
Jeg er normalt ellers fan af Olivia Wildes stil på den røde løber. I flere år var jeg f.eks. overbevist om, at jeg ville giftes i denne kjole. SÅ smuk!! Det vil jeg ikke kalde den her, som hun havde på til Oscars. Jeg synes, at der er alt for meget hud på alle de forkerte måder. Den er alt for åben for til, bagtil og i siderne. Den gør heller intet godt for hendes krop. Halsbåndet er jeg virkelig heller ikke vild med og jeg tror, at det hele havde været meget bedre, hvis hun havde stylet den, som på catwalken her. Man ser det ikke så nemt på billederne langt fra, men på TV var hendes makeup heller ikke helt skarp. Det var en sjov brun-bronze farve, som fik hende til at se træt (det fornemmer man faktisk godt lidt her) og bleg ud. Det spillede bare slet ikke for mig dette look. Hun var også på rigtig mange “Worst dressed”-lister bagefter og det er hun ellers aldrig. Øv!
Hun var også super, super nedringet til afterparty (kjole her), så det var et helt tema hun kørte den aften. Jeg var heller ikke vild med den anden kjole.

Oscars 2016: Værst klædte

Venstre: Kerry Washington i Versace
Jeg er vild med Kerry og elsker hende i “Scandal” (serien ligger på Viaplay), men jeg elsker godt nok ikke hendes Versace-look her. Læder på den røde løber kan være fedt, hvis det bliver gjort rigtigt, men det her giver mig allermest stripper-vibes. Desuden synes jeg ikke, at overdelen sidder rigtigt på hende. Skoene er jeg heller ikke vild med og jeg ville i stedet have nappet en enkel og åben sandal (med hæl, selvfølgelig).

Højre: Rachel McAdams i August Getty
At nogen ikke har testet, om den kjoler krøller på forhånd – det er mig simpelthen en gåde! Rachel har nok ikke kørt rundt i sin limo i flere timer inden showet, så det er en forholdsvis kort tur, som alligevel får kjolen til at krølle SÅ meget (og et så centralt sted, som alle ser). Hendes enkle kjole er egentlig fin nok, men også en smule kedelig. Hun strålede til gengæld fuldstændig i sin lyserøde, smukke kjole til afterparty og jeg forstår slet, slet ikke, hvorfor hun ikke havde byttet rundt på de to kjoler. Hun havde været på alles best dressed-lister, hvis hun var kommet i den anden. I stedet endte hun på alles læber på grund af den krøllede kjoler og en masse billeder, hvor det ligner, at hun ikke helt følte sig tilpas den aften. Kan I ikke bedre lide denne kjole fra afterparty? Hun ser meget mere selvsikker ud i den også!

Oscars 2016: Værst klædte

Venstre: Reese Witherspoon i Oscar de la Renta
Reese har aldrig været den mest fashion forward-stjerne på den røde løber, men hvordan hun formår at dukke op i en version af den samme kjole gang på gang – det forstår jeg simpelthen ikke! Hun har stortset alle kjoler i verden til sin rådighed og alligevel vælger hun fortsat det samme snit hele tiden. Jeg synes, at det er et utrolig kedeligt look og kjolen får hende til at se utrolig konet ud. Jeg forstår heller ikke alt det, som sker på hendes bryst. Hvorfor??  Jeg er heller ikke fan af, at man kan se korsettet så tydeligt. Det føles dated i forhold til mode. Farven er også weird. Den er ikke rigtig blå og den er heller ikke rigtig lilla. Det er en ommer, Reese (og nej, jeg mener ikke, at du skal dukke op i den type kjole IGEN!). Hende og Tina Fey havde i øvrigt utrolig ens kjoler på den anden. Både i forhold til snit og farve. Se Tinas kjole her.

Højre: Sophie Turner i Galvan for Opening Ceremony
Game of Thrones-stjernen dukkede op i en meget enkel og utrolig kedelig kjole. Hele stylingen skreg i øvrigt “2000” lige fra sko til halskæde – og ja, også kjolens farve. Jeg kan uden besvær se Christina Aguilera version år 2000 i den kjole. Jeg kan godt se, hvad det var hun prøvede på – at være klassisk og enkel – og ikke “larme” for meget i forhold til de stjerne, som var nomineret. Men det ender i stedet kedeligt og lidt dated.

Jeg var, udover disse damer, heller ikke vild med Oscar-vinderen Brie Larsson (se kjolen her), som jeg synes endte med at se meget “tung” ud ved brystet samt havde utrolig kedeligt hår, som jeg selv kunne have lavet på 15 minutter. Når man er nomineret til en Oscar (og endda vinder!!), så skal ALT altså spille. Og det gjorde det ikke. Jennifer Lawrence var heller ikke rigtig et hit for mig (kjole her). Jeg kan faktisk ikke helt sætte fingeren på hvorfor, men kjolen virkede lidt usammenhængende og hendes styling lidt kedelig.

Hvem var jeres værst klædte den aften?

Here’s my worst dressed list for the Oscars. You can find my best dressed list right here.

 

bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marts shopping cravings