Butte Hest

Postkort fra Budapest (i nye blonder)

Postkort fra Budapest (i nye blonder) Reklame:
ASOS ruskindsjakke – Ganni kjole HER og HER

Et lille “postkort” og et hej herfra Budapest! Det er virkelig en fin by og bestemt en rigtig god forårsdestination. Vejret har været lunere end i Danmark og på trods af en del overskyede dage, så har det virkelig føltes som forår. Skal vi ikke aftale, at jeg tager det med hjem i kufferten?

Den første dag (faktisk indenfor de første par timer, hvor vi var her), så rendte vi ind i en af mine gamle veninder, som jeg ikke har set i flere år. Hvad er odds’ne for dét midt i Budapest? Vi gik ud og spiste middag sammen i går og det var vildt hyggeligt (Tim har lagt et billede op fra middagen her). I den forbindelse var jeg hoppet i min nye blondekjole fra Ganni, som er en af mine smukkeste køb meget længe. Jeg glæder mig til, at det bliver lunt nok til at jeg kan have bare ben til den – fordi blonder “fortjener” ikke de tykke, kedelige strømpebukser. Jeg har den i en str. L, da jeg synes, at Ganni normalt er små i størrelserne, men lige denne er faktisk lidt stor i det. Jeg kunne godt have haft den lidt mindre.

Kjolen kan fås HER og HER

Jeg skal nok fortælle meget mere om Budapest, når jeg er hjemme igen (vi tager hjem i morgen) og jeg planlægger også en hel city guide. Vi har nemlig både set og oplevet så fine ting – og spist godt rigtig mange steder! Hvis I ikke kan vente, så anbefaler jeg både et godt burgersted og fransk bageri på min instagramprofil HER.

Postkort fra Budapest (i nye blonder)

Hello from Budapest, Hungary! I’m enjoying this lovely city and I’m gonna tell you more about it, when I’m back home in Denmark. Yesterday I went out for dinner with an old friend that I met here in Budapest – how weird is that to meet randomly in Budapest? I was wearing my new dress from Ganni and it’s available here and here

bloglovin

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butte Hest