Bella 3 år!

9 ting jeg vil lave i Budapest

9 ting jeg vil lave i Budapest

I dag smutter jeg til Budapest sammen med Bella og Tim. De lover 16 grader og sol i weekenden, så jeg glæder mig til at stornyde foråret! Tusind tak for alle jeres gode tips, som I er kommet med de sidste par måneder. Jeg har noteret rigtig mange af dem og glæder mig til at se byen. Det er både min første gang i Budapest og i Ungarn – så jeg kan efterfølgende tilføje et nyt land til listen!

Her er hvad jeg godt kunne tænke mig at lave de kommende dage…

 • Besøge Fiskerbastionen – og udsigten derfra!
 • Tage på sejltur på Donau og måske stoppe på øen, hvor der er en zoologiskhave. Det ville Bella elske!
 • Jeg vil spise en masse goulash og nyde at det er virkelig billigt at spise på restaurant i byen.
 • Gå forbi deres smukke parliament og nyde synet af den prægtige bygning.
 • suge de fine forårsgrader til mig og krydse fingre for, at vi tager dem med hjem 😉 (der er 12-16 grader dernede). Den dag de lover 16 grader, tror jeg, at jeg vil våge mig ud i bare ben 😉
 • Hvis vi ikke havde Bella med, så var jeg taget i et af de termiske bade, men da der ikke er adgang for små børn de fleste steder, så giver jeg i stedet dét tip videre til jer 😉
 • Spise en masse kage på forskellige gamle konditorier. Jeg er blevet tippet om flere rigtig gode, så det må prøves!
 • Selvom det selvfølgelig en tung historie, men jeg overvejer også, om vi skal en tur på Holocaust Memorial Center. Jeg tror, at det er en oplevelse, som kryber ind under huden på én.
 • Nyde byens fantastiske arkitektur!

Har I nogle “last minute” tips til mig? Jeg kommer til at være aktiv inde på Instagram HER og Snapchat: missjeanett så I skal være så velkomen til at følge med.

eng

bloglovin

3 kommentarer

 • Milla

  Jeg ved ikke, om du allerede har fået tippet om skoene, som står langs kanten til Donau – relativ tæt ved Parlamentet. Ellers vil jeg bare ønske god tur! Jeg har været i Ungarn et utal af gange som barn og havde 1 1/2 dag i byen for 2 år siden. Øen, med zoologisk have er helt genial – jeg huskede den tydeligt fra min barndom og der er virkelig skønt. For mig var det nok en helt særlig oplevelse, men jeg er sikker på at det stadig er en dejlig oplevelse for børn nu om dage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg ved ikke om du allerede kender bloggen, http://gownsandroses.dk/, men hun har næsten lige været i Budapest, og skriver rigtig meget spændende om det. Faktisk har hun næsten lige lavet indlæg nr 3 om ting man skal se i byen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det gjorde jeg ikke og det er super fine tips! Mange tak!
   Vi har allerede set tre ud af de fire broer, som hun nævner og Skomonumentet samt parlamentet. Men jeg har noteret mig flere af de andre ting! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella 3 år!