Månedens film: Zootropolis

April shopping cravings

April shopping cravingsReklamelinks:
1/ Top fra Designers Remix HER   2/ Sko fra Daisy Street HER   3/ Kjole fra H&M HER 4/ Planteskjuler fra VertiPlants HER og HER  
5/
Sandaler fra Warehouse HER   6/ Lightbox fra A Little Lovely Company HER   7/ Armbånd fra Erbs Denmark HER

En ny måned betyder nye shopping cravings. Og jeg har masser af dem i denne måned! Jeg har dog faktisk taget lidt forskud på glæderne. I løbet af de sidste par uger, har jeg haft den gule kjole fra H&M i tankerne og jeg planlagt, at den skulle købes her i april. Men så stod jeg i H&M i Budapest og så hang den der – en lille smule billigere end i DK (dog ikke særlig meget) og så røg den altså med i kufferten. Jeg har jo flere bryllupper og barnedåb denne sommer, så der vil den være perfekt dertil. Lige nu tænker jeg, at den skal på til det første bryllup og gerne med de fine sandaler fra Daisy Street til. Dem planlægger jeg også, at skulle herhjem denne måned (de findes også i en sart lyserød her).

Den fine lightbox fra A Little Lovely Company er alle vegne pt og den vil altså også være sød i mit soveværelse (eller på Bellas værelse?). Heldigvis er prisen også ret lav (find den HER), så den skal også herhjem at bo. Man kan udskifte bogstaver og selv skrive det, man har lyst til der skal stå. Sandalerne fra Warehouse er jeg helt skudt i og kan se dem gå til SÅ meget i min garderobe. De findes også i sort, men jeg er klart mest forelsket i de brune. Planteskjuleren fra VertiPlants er så fed og jeg vil gerne have en til vores gang og en til gæsteværelset. Og så craver jeg off-shoulder toppe helt vildt. Jeg kan rigtig godt lide den fra Designers Remix, men den her fra Ganni er også vildt pæn.
Desuden lurer jeg også på denne fine kjole fra & Other Stories. Nogen af jer, som har prøvet den i virkeligheden? Deres størrelser er lidt random, synes jeg.

Hvad har I planlagt at skulle købe her i april?

A new month means new shopping cravings! This month I would love to pair up the yellow dress from H&M with the blue sandals from Daisy Street (here). I also want the lightbox from A Little Lovely Company (here) to move into my bedroom and the plant holder from VertiPlants. The sandals from Warehouse (here) is also high on my list!

bloglovin

11 kommentarer

 • Lea

  Det er godt nok en sød kjole fra A. O stories. Og kvaliteten er super lækker, ser det ud til. Jeg gad også godt vide størrelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg vil også rigtig gerne høre fra nogen, som har prøvet den. Deres størrelser kan virkelig være “sjove”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Ej nej nej! Den kjole!!! Er smaskforelsket 😀 Kan du bedømme om der kan være en gravid mave i den? For så må jeg på jagt; Har nemlig også et bryllup i maj, og den vil være perfekt dertil! Er den fra Trend eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Der er lidt elastik i taljen bag på, så det kommer an på, hvor gravid den mave er? 😉 Højgravid tror jeg ikke.

   Og ja, jeg mener den er fra Trend. Den koster vist 599 eller 699 kr herhjemme og i det prisleje, så plejer det at være Trend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

   Den gravide mave er 7 måneder til den tid, så det går nok ikke! Men MÅ eje den; Der kommer sikkert også en passende anledning efter graviditeten 😉

   Let the hunt begin!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det tror jeg også! Og kan godt forstå dig, jeg havde det på samme måde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Ej hvor er den fin den top fra designers remix!! Er da blevet helt forelsket, den må jeg lure nærmere på. Ellers vender jeg pt tilbage til en fin kjole fra Stine Goya som går til knæene og med lidt ærme på, perfekt forårskjole. Og så kigger jeg efter et serum til forebyggelse og reducering af rynker og fine linjer. Please sig jeg ikke er den eneste som kan ane lidt flere fine linjer😁 Har hørt godt om Is Clinical, men ellers er jeg på bar bund der. Kom endelig med creme/serum tips, hvis du har nogle. Dejlig weekenden dig😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den lightbox er da genial. Havde overvejet at lave en selv, men det kan da ikke betale sig at arbejde i! Tak for tippet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej til den pris kan det slet ikke betale sig! Jeg troede også først, at de var meget dyrere, men de koster jo ikke alverden. De fås også i en størrelse mindre (hvor der kun er to linjer i stedet for tre) og den koster endnu mindre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, jeg er vild med begge par sko! Så fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens film: Zootropolis