OOTD #408: Sidste outfit fra Budapest, varme hveder og noget om at sove med hænderne over dynen

Bella befaler: April

Bella befaler: AprilReklame:
1/ Wheat kjole HER   2/ Mini A Ture nederdel HER   3/ POPUPSHOP sweatshirt HER
4/ Noa Noa Miniature kjole HER   5/ Pom Pom sandaler HER   6/ bObles motorikringe HER   7/ Mini Rodini t-shirt HER

Jeg har stadig ikke vænnet mig til, at der går børnepenge ind på min konto. Selvom hun er 3 år, så bliver jeg altid så positivt overrasket, når de pludselig står der, haha. Normalt går de ikke direkte til hende hver gang. Hun får tøj og legetøj løbende, når vi føler at behovet er der. Derfor indgår pengene bare, som om det havde været løn der var gået ind på min konto. Denne gang mangler hun dog ret mange ting, så en stor luns af dem kommer til at gå direkte til hende. Hvordan “bruger” I børnepengene? Går de direkte til børnegear hver gang eller indgår de også bare i husholdningen på normal vis?

Sidste år var jeg alt for sent ude og derfor fik Bella faktisk ikke sandaler, da ALT bare var væk. Hun levede i sine grimme, grimme crocs hele sommeren (pænt meget mod min vilje). Fordi jeg nægter at holde “crocs sommer” igen og fordi rigtige sko bare er bedre fodtøj, så er jeg ude nu med hensyn til sandaler. Sidste måned lurede jeg på disse sko fra Pom Pom og de er nu købt – og nu overvejer jeg dem også som sandaler. Hvis man ikke er til dem med guld prikkerne, så findes de i mange andre farver (og uden prikker) her. Så mangler hun også desperat bukser og gerne jeggings (leggings i jeans materiale), så de passer til det meste. Jeg har lige købt disse (som er på udsalg) og de er virkelig gode. Hun kunne også godt bruge lidt nyt, større legetøj, da det er længe siden hun har fået det. Motorikringene fra bObles har hun leget med andre steder før og det gik der mange timer med. De ville også være gode i haven hele sommeren. Jeg overvejede også denne hest, men hælder alligevel mest til ringene. Så er jeg også lidt forelsket i nederdelen og de to kjoler (især den fra Noa Noa) – selvom hun egentlig ikke mangler på det område 😉

Hvad skal I bruge den ekstra fridag i dag på? Jeg skal slappe af og så kommer Bellas farmor og mand kort forbi til kage og kaffe, som en sen fejring af Bellas fødselsdag. God fredag!

This month for Bella she needs more jeans, sandals for the summer and some new toys – like the rings from bObles.

bloglovin

2 kommentarer

 • Sascha

  Her går børnepengene ind på vores opsparingkonto, som vi bruger på bryllup, ferier osv.
  Og så køber vi bare løbene for de almindelige husholdningspenge hvis han mangler noget.
  Jeg kan godt lide følelsen af, at vi på ingen måde er afhængige af de penge 🙂

  Hvis bruger man motorik ringene til? jorden er giftig? Vi har lift Bobles men det er som om at det sket ikke fanger herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan se sidste måneds befalinger HER, hvor jeg endte med at købe nederdelen fra Mini A Ture, ringene fra bObles og sandalerne fra Pom […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #408: Sidste outfit fra Budapest, varme hveder og noget om at sove med hænderne over dynen