OOTD #406: Verdens bedste shorts i Budapest

Lidt nyt til soveværelset: Spejl fra Ellos

Lidt nyt til soveværelsetReklamelinks:
Kurv fra IKEA (HER) – Anthurium plante- Spejl fra Ellos HER

Jeg går pt og nusser med forskellige småprojekter herhjemme, og derfor køber jeg også heftigt ind af småting, som alligevel ændrer de forskellige rum lidt. I vores soveværelse har jeg endelig fået ryddet et hjørne, hvor der stod to kasser med tøj, som skulle sorteres. De er nu væk (delvist i kælderen, delvist givet til Røde Kors) og derfor kunne jeg endelig rykke lidt hygge ind. Jeg har købt dette spejl fra Ellos (HER) og i torsdag var jeg på plantejagt i IKEA, hvor jeg kom hjem med den ovenstående fætter og den fine kurv også.

Planten hedder anthurium, men på dansk bliver den vist også kaldet for flamingoplante eller flamingoblomst. Den kostede kun 59 kroner i IKEA og findes både i en størrelse mindre og i en der er større (til 89 kr). De havde dog kun de to mindste størrelse i IKEA i Odense. Kurven, den hedder “MAGGA”, er en udgående varer, men der var 3-4 stykker tilbage, da jeg hapsede min i torsdags. I kan finde den her, hvis I skal bruge mere info på den. Jeg har sat planten i en zinkspand, så jeg ikke har vand på gulvet, når jeg vander planten 😉
Spejlet finder i HER og jeg elsker at det er smalt, så det ikke fylder for meget i rummet. Jeg overvejer lidt, om jeg skal finde en fin plakat, som kan stå i ramme på gulvet bag ved planten. Eller er det too much?

Jeg er i øvrigt også på jagt efter et hvidt spisebord, der er stort. Det skal være med plads til 6 eller 8 – uden at der er ekstra plader i. Dog skal det kunne blive større til 10-12 mennesker. Og fordi vi har en lille leverpostejsterrorist, som masserer alle møblerne med mad, så skal det ikke være dyrt (maks 3000 kroner – men gerne mindre!). Jeg ville egentlig have købt dette her fra IKEA (perfekt størrelse!), men det fås kun i den mørke farve, øv! Har I spottet et? Jeg er helt på bar bund efter at IKEA ikke kunne hjælpe der.

Lidt nyt til soveværelset

I just gave my bedroom a small update with a new mirror (from Ellos HERE) and a basket and anthurium plant from IKEA. I love my new corner!

bloglovin

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #406: Verdens bedste shorts i Budapest