Serien, som får dig til at bestille flybilletter; Den vildeste anbefaling af Outlander

Min weekend og sommerhusdrømme i Kerteminde

Min weekend og sommerhusdrømme i KertemindeMin weekend og sommerhusdrømme i KertemindeMin cardigan fra Y.A.S. HER og HER. Solbriller fra AJ Morgan HER

Det er har godt nok været et mærkeligt vejr i Danmark denne weekend? På snapchat og instagram har jeg set folk uploade billeder af sne (!?), mens vi her i Odense har haft det rigtig lunt og sol hver eneste dag. Lørdag havde jeg endda helt røde kinder, fordi den vinterblege hud ikke helt var klar til et par timer udenfor. Fredag ordnede vi endda have uden jakker på!
Min weekend sluttede virkelig dejligt. Jeg havde brug for at komme lidt væk i søndags, da jeg lørdag havde en øv-dag. Det er i småtingsafdelingen, men jeg havde bare brug for vind i ansigtet og lyden af hav. Så efter at vi havde været til børnekoncert på Kulturmaskinen med Bella, så spiste vi brunch og kørte derefter mod Kerteminde. Jeg er altid kommet meget i Kerteminde. Som barn var det altid her vi tog til, når vi tog til stranden og jeg havde på et tidspunkt også familie, som havde sommerhus i byen – lige ned til stranden. Som voksen har besøgene ikke været helt lige så hyppige, men der går alligevel ikke en sommer uden jeg enten er på stranden eller spiser en is der. For et par år siden lavede jeg lidt slægtsforskning og fandt ud af, at min tiptipoldefar og tip oldefar var fiskere fra Kerteminde, som boede i Fiskergade. Lidt sjovt at vide, at ens aner går tilbage hertil.

I går kørte vi som sagt til Kerteminde. Bella fik testet hendes nye sko fra Kavat (jeg havde egentlig købt disse, men de sad ikke særlig godt, så de er nu blevet byttet ud med dem på billedet. Som er geniale!) og kørt noget is ned. Jeg fik taget outfitbilleder i ny cardigan og drukket kaffe. Så gik vi ellers bare rundt i byen og fandt en lille ministrand bag nogle fiskerhuse, hvor jeg nød stilheden og Bella jagtede farlige “fisketiger”, som spiste mennesker, fortalte hun os. Lige på den lille strand blev jeg enig med mig selv om, at jeg bliver nødt til at bruge noget af min sommer i Kerteminde. Altså hvor vi bor der – ikke kun kører hertil og så hjem igen samme dag. Jeg vil nyde byen sådan rigtigt. Egentlig drømmer jeg om, at købe et sommerhus i Kerteminde en dag. Det er i fin afstand til Odense (20-25 minutter i bil fra vores adresse) og det har det hele; feriestemning, havn, strand og aktiviteter, som er gode til børn. Og så føles det hjemligt – jeg kender byen, men der er stadig ting, som kan udforskes. Havde I spurgt mig før Bella, så skulle jeg aldrig have et sommerhus. Det er sgu for kedeligt og skulle jeg på ferie, så ville jeg til udlandet. Det vil jeg også stadig rigtig gerne, men hvor kunne det også være dejligt at have et sted, hvor man kunne køre hen, når man har en weekend uden planer og den lange sommerferie, som Tim jo har. Det er økonomisk ikke lige realistisk at købe et sommerhus 2,5 år efter man har købt hus, men jeg gad godt, at det kunne lade sig gøre om maks 5 år. Indtil da må vi holde ferie i Kerteminde på andre måder 😉

Min weekend og sommerhusdrømme i KertemindeMin weekend og sommerhusdrømme i Kerteminde

In Denmark this weekend was a long weekend from Thursday to Sunday. The weather in Odense was very spring like and we drove to Kerteminde (a small town 20 minutes from Odense) where we ate ice cream and played on a small beach. I really wanna spent some of my summer in Kerteminde!

bloglovin

9 kommentarer

 • Det er ikke noget bedre end at holde ferie i et sommerhus, især i et skønt område som Kerteminde. Spise fisk, ny opgravet kartofler og drikke hvidvin. Ikke at forglemme is fra Vaffelhuset i Trollegade. Det er dejligt at rejse men der er noget over en sommerhusferie i Danmark. Håber i finder et skønt hus dernede med tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er skønt at rejse, men jeg kan godt følger dig. Der er noget skønt over at holde ferie i et sommerhus i Denmark især i Kertemind. Frisk fisk, hvidvin og is fra Vaffelhuset i Trollegade. Håber i med tiden finder et sommerhus i den fine by.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg kan fortælle at den lille strand i besøgte, hedder lillestranden 😉 Mine forældre bor 2 min derfra. Der er så dejligt der.
  Man skal dog passe på strømmen der.. Jeg blev taget af den for nogle år siden 🙁

  Har sagt til mine forældre, at de aldrig må sælge deres lille fiskerhus.
  Hvis mine forældre tager på ferie, så kan jeg godt nævne for min mor, at der måske er nogle der er interesseret i at passe huset 😉 Min mor og Tim kender hinanden, så det tror jeg godt hun ville turde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Kan anbefale den lille bed & breakfast som ligger i den gamle købmandsgård. Det er i historiske omgivelser lige midt i byen med gåafstand til både havn og strand. Værelserne er super fine og flot restaurerede og værtsparret er utrolig søde og imødekommende. Vi var 3 par (og 2 små børn) afsted sammen sidste sommer og det var perfekt med et værelse til hvert par og hyggelig stue/køkken til deling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Er det den på billedet? Det så også vildt hyggeligt ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Der er så skønt i Kerteminde! Min kæreste er fynbo og har mange relationer til byen. Faktisk er vores ældste datter døbt Amanda (efter sangen “Min Amanda var fra Kerteminde” 🙂 og der står jo også en skulptur af Amanda i byen.
  Vi skal holde sommerhus ferie på Hindsholm i år, som er tæt på Kerteminde – glæder os og vi regner bestemt også med at bruge tid i byen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, Amanda står fint og kigger ud over havnen dernede. Så fint! Og så kan det være vi støder på hinanden denne sommer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er Bellas bukser fra? Og vil du skrive lidt mere om skoene, evt sammenlignet med andre mærker? Kh en mor, der skal købe overgangs-og sommersko for første gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Bukserne er bare nogle leggings fra Kvicklys eget mærke. De havde et udsalgsstativ i vores lokale butik for et par uger siden, så de har kostet den svimmelende sum af 37,50 kr haha!
   Jo, det noterer jeg mig! Jeg tror, at første gang ville jeg tage i en butik, hvor de kan hjælpe dig og guide dig til, om dit barn har smalle/brede fødder.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serien, som får dig til at bestille flybilletter; Den vildeste anbefaling af Outlander