Opstart i børnehave

Mit fine Odense: Soup Stone Café

Mit fine Odense #5: Soup Stone CaféVenstre: Gullash

Jeg har allerede nævnt Soup Stone Café her på bloggen flere gange. Og det er ikke uden grund – jeg er vild med det sted! Soup Stone åbnede i efteråret 2015 og har været en succes lige siden de slog dørene op. Soup Stone ligger i Store Gråbrødrestræde i Odense C – lige bagved Gina Tricot og Loveshoppen, og overfor parkeringshuset.
Som navnet Soup Stone indikerer, er det primære på menuen suppe, men de har også rigtig meget andet. Min personlige favorit er faktisk ikke en suppe, men deres spicy pad thai, som er den bedste pad thai, jeg nogensinde har fået. Af supperne elsker jeg deres gullash, men også deres indiske dahl, deres mulligatawny og tuscan bean er rigtig gode. De har altid en vegetarisk suppe på menuen, hvis man foretrækker det.

Mit fine Odense #5: Soup Stone CaféVenstre: Overnight oats og kaffe
Højre: Deres pho omringet af to styk pad thai

Som sagt, så har de andet på menuen end supper og udover pad thai’en (min favorit og ejeren Stephens. Han har fortalt, at hvis ingen stopper ham, så spiser han den til morgenmad), så har de den vietnamesiske sandwich banh mi, fish cakes og en steak salat, som er virkelig lækker.

Vi skal lige snakke om priserne på Soup Stone – fordi de er yderst fair! Det dyreste på kortet er steak salaten (se et billede på min insta her), som koster 65 kroner. Supperne fås i tre forskellige størrelser til henholdsvis 35 kr, 45 kr og 55 kr. Den lille passer godt til Bella, den mellem er perfekt til frokost og den store mætter til aftensmad (eller en stor frokost). De har derudover også morgenmad og her kan man få overnight oats med hvedekerner (den på billedet her til venstre. Jeg elsker den!), canadian french toast med blåbær og køleskabsgrød. Det hele kan skylles ned med en god kop kaffe eller en af deres lækre øko sodavand fra køleskabet.

Det meste af maden hos Soup Stone fåes som takeaway og især sælger de ret mange supper “to go”. Vi har flere gange brugt det som nem, sund og forholdvis billig aftensmad.

Soup Stone Café har åbent mandag til lørdag og de daglige åbningstider kan ses HER på deres facebookside. I hverdagen har de typisk åbent til kl. 18.30, så man lige kan nå at hente suppe til aftensmaden (ellers kan den genvarmes – det har vi gjort før). Der er god stemning og man bliver altid mødt af et super venligt personale. Det er et af mine ultimative favoritsteder i Odense. Kæmpe anbefaling herfra! Soup Stone er også en “bloggerfavorit” blandt de odenseanske bloggere 😉

Har I været forbi Soup Stone Café eller har planer om det?

Se flere Odense-anbefalinger under “Mit fine Odense” i topmenuen eller klik HER.

EDIT: Det er åbenbart desværre nødvendigt at skrive, at indlægget IKKE er sponsoreret. Jeg gentager: ikke sponsoreret! Hvor er det sørgeligt. Jeg er altid klar og ærlig omkring spons og især denne “Mit fine Odense“-serie er FULDSTÆNDIG spons-fri, da det er mine egne favoritter, som kommer lige fra hjertet (og maven). Der kan må på ingen måder købe sig til omtale. Så er det slået fast med syvtommersøm.

Have you guys been to Soup Stone Café in Odense? It’s a lovely place in the city center that serves great soup (and cheap!), breakfast and a lot of other tasty dishes (my favorite is the pad thai). Great staff, nice atmosphere and good food! Find them here on Facebook.

bloglovin

22 kommentarer

 • Mia

  Det er simpelthen ikke for at være strid, men jeg bliver nødt til at spørge, om dette indlæg er sponsoreret? Det ligner det i den grad. Jeg tror selvfølgelig på dig, når du skriver så positivt om det, men det er meget reklameagtigt. Og så kan man jo blive i tvivl. 🙁 Undskyld for det “sure opstød”, men bliver så provokeret over at få stukket reklame i øjnene, når man ikke kan se det umiddelbart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er overhovedet ikke sponsoreret det mindste 🙂 Det er en del af min “Mit fine Odense”-serie, hvor jeg udvælger steder i byen jeg vil sætte fokus på.

   Og jeg skriver når tingene er sponsoreret, så du har ingen grund til at blive det mindste provokeret 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Desuden kan man slet ikke købe sig til omtale i denne “Mit fine Odense”-serie. Det er KUN mine egne personlige favoritter og intet andet. Så det er faktisk garanteret “spons-fri”. Men hvor er det ærgerligt, at man bliver skudt i skoene, at man laver skjult reklame bare fordi man laver et informativt indlæg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Ro på mia… Du når jo knap at spørge før du konkludere, og lettere hidsigt. Ingen grund til at vente på svar? Jeanett plejer nu at være ret tydlig mht reklame! Loven er ret klar, det skal stå øverst i indlæget og det er hun altid helt tydlig med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak Kat! 🙂 Jeg marker altid, ja. Giver heller ikke mening, hvis jeg markerede hver anden?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg elsker de her indlæg. Jeg har godt nok aldrig været i Odense, men planlægger en tur efter alle dine fine indlæg. Hvor spiser man aftensmad, hvis man gerne vil have 3 retter til en rimelig pris.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Så synes jeg, at du skal booke bord på No. 61 (i god tid, de er populære og et lille sted!). Der får du 3 retter for 325 kr (mener jeg, det er deromkring). Og du skal være så velkommen i Odense! Dejligt du godt kan lide serien her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Du glemmer helt at nævne chicken curry. Den er helt fantastisk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg har vist læst med længe nok til at vide, at du ikke poster reklamer uden at oplyse det. Folk skal lige slappe lidt af.

  Sidste sommer var jeg i Odense hele to gange og inden da var det vist 10 år siden haha. Jeg endte på Nelles begge gange – efter din anbefaling – SÅ godt!
  Jeg må se om jeg for klemt et besøg ind igen i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak for kommentaren. Det håber jeg virkelig også at folk ved. Forbrugerombudsmanden er så meget efter bloggerne pt at alle bloggere jeg kender, er totalt ræd for at gøre noget forkert.

   Nelles er også god kaffe! Og rigtig dejligt at du har kunne bruge mine anbefalinger. Jeg håber, at du kommer forbi Odense igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Jeg får helt lyst til en tur til Odense efter dine indlæg:-)
  Laver du evt et indlæg om gode hoteller/overnatningssteder i byen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Jeg bliver så møg hamrende misundelig over ikke at bo i Odense, når du skriver om dette sted.

  Det lyder så lækkert og priserne er jo helt formiddable!!

  Hvis jeg skal til Odense på et tidspunkt, så skal jeg helt sikkert prøve stedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Priserne er SÅ gode! Du skal være velkommen her i byen anytime 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soup stone ROCKS. Det sted er så godt at jeg til hver en tid også ville skrive om dem uden at få så meget som en krone for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Præcis 😉 Det er det bedste sted!! Og vildt at man skal høre for, at man laver “for grundige” indlæg – for så må man være betalt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Elsker de her indlæg 😊 Bor selv i Odense og det er så dejligt lige at blive mindet om, at man bor et ret så dejligt sted 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er jeg glad for at høre! Vi bor nemlig i en skøn by 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har jeg bl.a. vist billede af: en utrolig god suppe fra The Soup Stone – I kan bl.a. læse Jeanett’s anbefaling af stedet. Jeg giver også gerne en god anmeldelse af spisestedet med på vejen, hvis I […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] havde hænder fuld af merchandise). Inden vi ramte hjemmeadressen, så hentede vi aftensmad hos Soup Stone og jeg smed mig på sofaen sammen med Bella, mens Tim havde et enkelt aftenmøde. Ahhhh… skal […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] og det er også primært de sunde steder vi benytter os meget af. De steder vi oftest bruger, er Soup Stone (lækre supper), Wokka Box (god thaimad. Jeg blander altid min egen ret der), sandwich fra […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opstart i børnehave