April shopping cravings

OOTD #406: Verdens bedste shorts i Budapest

OOTD #406: Verdens bedste shorts i BudapestOOTD #406: Verdens bedste shorts i BudapestReklamelinks:
Reclaimed Vintage blouse (HERE – t-shirt version HERE) – ASOS jacket (similar here) – ASOS shorts (HERE)
DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Magasin scarf – Vagabond shoes (HERE and HERE)

Hvor er det fantastisk, at det gode vejr starter, nærmest som jeg kom hjem fra Budapest. Måske lykkedes det for mig, at tage vejret med hjem i kufferten? 😉 Vi er ikke mange grader fra at have det samme vejr, som i Budapest. Til gengæld har vi en del mere sol, fordi der var mange overskyet dage i Ungarn på trods af det forårslune vejr. Jeg har planlagt et indlæg med lidt billeder fra ferien og derefter laver jeg en decideret guide med restauranter, ting at se mm. Men først får I lige dette outfit, som er taget lige ved floden Donau.

Lige inden vi tog afsted, købte jeg disse shorts fra ASOS (HER) og de er virkelig geniale. Dét troede jeg også, at jeg var – altså genial – da jeg købte dem en størrelse større end normalt, da jeg godt kan lide, at mine shorts er lidt lav taljet. Men de er for store og jeg måtte ofte gå og hive op i dem, fordi de endte midt på numsen på mig. Så nu har jeg lige klikket dem i min normale størrelse (UK12). Der er elastik i taljen, gode lommer og stoffet er tykt i kvaliteten. Jeg kommer til at bruge dem SÅ meget – også med bare ben. Jeg håber, at ASOS laver dem i flere farver snart, fordi så skal jeg have klikket flere hjem. I finder shortsne HER.

Just before I went to Budapest, I bought these shorts from ASOS and I love them! They’re so comfy and easy to style. I hope that ASOS makes them in more colours – because then I’m buying!! The pictures is from my trip to Budapest.

bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

April shopping cravings