Du ved, at du er fyldt 30, når...

TILBAGEBLIK: April 2015

TILBAGEBLIK: April 2015D. 2. april var vi i et alvorligt biluheld på motorvejen, da vi var på vej på påskeferie til Hamborg og Frankfurt. Vi alle slap ret nådigt på trods af det hele og jeg var klart hårdest ramt fysisk (og mentalt). Her ses mine sår dagen efter. Jeg var blå over hele overkroppen og min sele havde gnavet hul i min hud i siden. I kan læse mere om ulykken HER og  HER – og beskrivelse af hele ulykken her (har lige stortudet nu, da jeg læste den igen).

TILBAGEBLIK: April 2015 Bagte jeg min (virkelige gode rabarbercrumble og kom på Snapchat! Find opskriften HER

TILBAGEBLIK: April 2015
Jeg købte fin ny og meget rød jakke fra Y.A.S. Læs indlægget HER

TILBAGEBLIK: April 2015Testede også fin ny neglelak fra Essie HER

TILBAGEBLIK: April 2015Var jeg på live i TV 2/FYN for at snakken om sociale medier og hvad jeg tror er fremtiden. Indlæg med link til videoen HER

TILBAGEBLIK: April 2015TILBAGEBLIK: April 2015
Der var ikke så mange outfits i denne måned pga af ulykken, men de to der var HER og HER, var ret office lady-agtig.

TILBAGEBLIK: April 2015Det er lige før, at jeg kørte rødt tema i hele den måned? Jeg tippede dog også om de bedste læbestifter overhovedet. De er stadig mine favoritter! Læs mere HER

TILBAGEBLIK: April 2015Der var også et indlæg om, den bObles donut, som vi gav Bella i fødselsdagsgave og hvorfor det var en virkelig god gave til en 2-årig! Indlæg HER

Det var faktisk ikke helt rart at se tilbage på april 2015. Måneden startede med vores biluheld og det påvirkede resten af måneden meget (og længere endnu). Men der var også dejlige ting og jeg blev lige mindet om, at jeg snart skal lave min rabarbercrumble igen!

I kan tjekke hele april 2015 ud HER

Looking back at April last year… we were only 2 days into the month when our car accident happend and that set the mood for the rest of the month.

bloglovin

6 kommentarer

 • Åh, det gjorde helt ondt at se billeder fra jeres uheld igen. Er I kommet nogenlunde over det, eller påvirker det dig at køre bil nu? Og hvad med Bella, mærker hun noget til det? Virkelig en grim oplevelse, I var ude for!
  And on a more happier note: Neglelakken er simpelthen så fin! Og det samme er dit sæt tøj med pencilskirt og skjorten med fugle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det var heller ikke uden tårer at jeg læste det indlæg igen. Jeg er stadig påvirket, desværre. Jeg hader at køre på motorvej og undgår det helst. Men det er noget der skal bearbejdes sammen med min angst, så jeg forhåbentligt har det “normalt” med det igen 😉

   Og tak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kommer skjorten med fuglene til salg i den nærmeste fremtid? er så vild med den! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg havde egentlig ikke planlagt det, men måske kan jeg lokkes? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   jamen, hvad tænker du at du gerne vil have for den ved evt salg? jeg kan ikke huske hvad den kostede i sin tid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   190 kr inkl porto måske? Jeg kan heller ikke, men det var vist 400-450 kr, mener jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved, at du er fyldt 30, når...