Ville I vide kønnet?

18 hvide (studenter) kjoler

18 hvide (studenter) kjoler18 hvide (studenter) kjoler
18 hvide (studenter) kjolerReklamelinks:
1/ Chi Chi London HER   2/ ASOS HER   3/ Vero Moda HER og HER   4/ MbyM HER
5/ ASOS HER   6/ Moon River HER   7/ ASOS HER   8/ &Other Stories HER
9/ Religion HER   10/ ASOS HER   11/ ASOS HER   12/ Ganni HER og HER   13/ Samsøe Samsøe HER
14/ ASOS HER   15/ ASOS HER   16/ Navy London HER   17/ Ganni HER   18/ ASOS HER

Jeg har fået rigtig meget efterspørgelse på, om jeg ikke nok ville lave et indlæg med hvide kjoler, som kan bruges til studenterfesterne og dimission. Og det vil jeg selvfølgelig gerne, så her har I 18 gode bud! Selvom man ikke bliver student denne sommer, så kan det også bare bruges som inspiration til en fin hvid sommerkjole. Jeg lurer selv på nr. 2, nr. 8 og nr. 18. Alle ret brugbare og skønne sommerkjoler!

Jeg kan huske, at jeg også gerne ville have haft en hvid kjole på, da jeg blev student, men jeg kunne simpelthen ikke finde nogen, som jeg kunne lide og endte derfor i stedet i lyse jeans og en sød hvid top på dagen. Det kan man jo også, hvis man ikke er til kjoler. Hvis jeg blev student i dag, så ville jeg vælge en kjole som nr. 1, nr. 8 eller nr. 12. Denne her er også ret fin, men den opdagede jeg først efter, at jeg havde lavet collagen. Den er ellers også et godt bud, som også nemt kan bruges efterfølgende.

Er der nogle af jer, som bliver student i år?

I’ve gotten a lot of requests regarding white dresses that can be used for graduating high school (it’s a Danish tradition, that most girls wear white on that day). So here you are! And if you’re not graduating this summer, then you can just use it as inspiration for finding the perfect white summer dress. I’m considering no. 2, no. 8 and no. 18.

bloglovin

5 kommentarer

 • Emilie wa

  Nu er det hodt nok mange år siden jeg blev student – men når man har brune stænger, er en hvid sommerkjole altså er hit 😀 Måske nr 2 skulle hjem og bo i mit skab. Det tror jeg faktisk at den skal 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nr. 2 lurer jeg også selv lidt på 😉 Ja, det er virkelig så fint, når benene har fået en lækker kulør!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ninna

  Jeg bliver student i år (12 skoledage tilbage wuhuuu) og jeg har selv haft problemer med at finde en flot, hvid kjole, som hverken bliver for konfi-agtig eller for boheme. Synes det er nogle rigtig gode bud du er kommet med, de er alle sammen rigtig flotte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Dejligt du kunne bruge det, Ninna! Jeg havde også svært ved det dengang og endte derfor netop også i jeans og en hvid top.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uh hvor er det nogle skønne posts du har! <3 – Jeg følger lige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ville I vide kønnet?