Min weekend

Bella befaler: Maj

 photo bella-befaler-mini-rodini-molo-kaktus-kjole-frozen-trolley-kuffert-til-barn-heste-print-sweatshirt-missjeanett-guirlande-med_zpsae0g00d7.jpgReklamelinks:
1/ Krone fra Numero 74 HER   2/ Kaktus kjole fra Molo HER   3/ Heste-sweat fra Molo HER
4/ Hestekjole fra Molo HER   5/ Frozen trolley HER   6/ Stjerneguirlande fra Numero 74 HER   7/ Kjole fra Hummel HER

Uh jeg kan lige nå en “Bella befaler” for maj, inden maj faktisk er slut 😉 Jeg har bare helt glemt den denne måned, men vi når det lige! Trolleyen har hun allerede fået og den er købt til vores forskellige sommerferier. Hun er vildt med den og går hele tiden tur med den inde i stuen 😉 Men alt hvor der er Elsa og Anna på, er stadig et hit (suk). Jeg er ret vildt med stjerneguirlanden og den ville være så fin på væggen over hendes seng. Hendes egen “starry night”. Bella mangler virkelig flere hverdagskjoler lige nu. Og gerne med lange ærmer, så de luner selvom hun har bare ben på sommerdage. Jeg har lige købt den fra Hummel (den er mega lækker), men er også helt forelsket i de to fra Molo. Især i den med kaktusprint. Den skal hun altså have!

I kan se sidste måneds befalinger HER, hvor jeg endte med at købe nederdelen fra Mini A Ture, ringene fra bObles og sandalerne fra Pom Pom. Jeg returnede dog sidstnævnte, da de passede dårligt på Bellas fødder.

Bella needs some new dresses and I love all three of these above. I’ve just bought the one from Hummel, but I’m totally in love with the cactus one from Molo. She needs that! I would also love to make her own starry night above her bed with no. 6. She has already got the Frozen trolley for our summer vacations – and she loves it!

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend