Velkommen til den nye blog!

Elsk dig selv – din person og personlighed

 photo jeanett-missjeanett-frozen-badedragt-madeira-spies-kids-pool-hotel-portugal-vila-porto-mare-bay-resorts-vinterferie_zpswdjybecg.jpg

Hold op, hvor var det en fed modtagelse I gav indlægget her. Det havde jeg ikke regnet med. Jeg blev også super inspireret af jeres kommentarer og blev selv mindet om andre ting, som jeg er glad for ved min egen krop. Fantastisk at blive positivt inspireret på den måde. Jeg håber også, at I gjorde? Målet er, at vi skal blive bedre til at se vores positive sider frem for alt det vi ikke kan lide. Vi kvinder er så dumme til at fokusere på de ting, som vi ikke synes vi er gode til. Lad os prøve at ændre vores selvbillede en smule!

Som lovet, så fortsætter jeg konceptet med to indlæg mere; en om personlighed (det indlæg som I læser nu) og en med jeres talenter. De to emner kan måske godt overlappe en smule, så hold tungen lige i munden, når I laver listen. Hvad kan I godt lide ved jeres egen personlighed? Jeg synes faktisk, at den var sværere for mig end udseende. Jeg ved det ikke, men jeg tror de fleste ville have det modsat.

Jeg glæder mig til at læse jeres! Her er fem personlige træk, som jeg godt kan lide ved mig selv:

 1. Jeg er et meget kærligt menneske. Dem jeg elsker får mange kram og kys.
 2. Jeg er nem at komme i snak med og meget imødekommende.
 3.  Jeg er utrolig loyal.  Gør nogen mine nærmeste kede af det, så bliver jeg meget, meget vred.
 4. Ærlig. Jeg er sgu lidt en “no bullshit” kinda gal. Jeg siger min mening og gider ikke fylde folk med falske komplimenter. Man ved hvad man får med mig og jeg bruger ikke min tid sammen med mennesker jeg ikke gider.
 5. Jeg er rigtig god til at være spontan. Både i form af en hurtig middag med venner, køb og rejser.

Hvad kan I godt lide af personlige træk hos jer selv?

Læs det sidste indlæg med krop og udseende HER

Thank you for the amazing reactions to this blog post. I’m continuing the series and now you have to find 5 things that you like about your own personality. I like that I’m a very loving person, very easy to talk to, extremely loyal, honest and spontanious. What’s yours?

35 kommentarer

 • Ditte E

  1) Min humoristiske sans
  2) At jeg (relativt) hurtigt kan vende en negativ situation til en positiv
  3) Min stædighed, især hvad angår arbejde, studier m.m.
  4) Jeg er omhyggelig og struktureret
  5) Kærlig og nærværende, især over for min familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  1. Jeg er, ligesom dig, meget loyal!
  2. Jeg er kærlig. måske ikke så fysisk, men dem jeg elsker får det at vide. Jeg er ikke bange for at fortælle dem det.
  3. Jeg er stærk. En erkændelse jeg for nyligt er nået frem til.
  4. Jeg har temperament. Jeg har altid været lidt flov over det, men er begyndt st se det som en del af migselv, og er faktisk lidt stolt af det.
  5. Jeg er en drømmer.

  Det var faktisk svært, det er svært at skælne mellem talenter og min personlighed. Jeg har lyst til at skrive analysernde, empatisk og intelligent på, men ser det faktisk mere som talenter?

  Super gode indlæg mus!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, analyserende ville jeg i hvert fald kalde et talent! Jeg elsker flere af dine og de mindede mig om, at jeg også er nogle af de ting. Dejligt at blive inspireret positivt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det her er bare de BEDSTE indlæg, Jeanett! Jeg vil gerne være med 🙂
  1. Jeg er rigtig god til at lytte til mig selv. Jeg knækkede en hardcore depression uden medicin, men ved at tage hånd om mig selv og mit liv.
  2. Jeg deler altid det jeg har, om det så er en is eller en portion overskud.
  3. Jeg er en god kæreste. Jeg 100% loyal og en holdspiller, og så er jeg bare vildt god til at kysse og være den det henter pizza selvom det regner, hehe.
  4. Jeg har en god arbejdsmoral, jeg gør mig altid umage og møder til tiden.
  5. Jeg er god til at sige “pyt”,og bærer næsten aldrig nag. En oprigtig undskyldning og jeg er klar til at komme videre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er så glad for den måde I modtager de her indlæg – tak for det! Og tak for at du “leger” med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Elsker virkelig billedet af dig og Bella

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Endnu engang thumbs up til disse indlæg!!
  1. Jeg er sgu ret sjov.
  2. Meget imødekommende og smilende.
  3. Utrolig struktureret og målrettet.
  4. Meget omsorgsfuld og næstekærlig.
  5. Jeg er et STORT konkurrencemenneske (Jep, det gør vi lige positivt! (; ) Medfører hvertfald at jeg altid giver mig fuldt ud og aldrig gør noget halvt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det sidste ER positivt, hvis det er positivt for dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Den her synes jeg også er en del svære end første del! Men jeg giver det et forsøg!

  1) Jeg har en evne til at dyrke de gode kvaliteter hos andre og finde det bedste frem i folk. Mine komplimenter hænger meget løst, men de er oprigtige. Jeg er en meget rosende person. Min kæreste har især nydt godt af dette, da han endelig selv kan se sine gode kvaliteter og også selv er begyndt at dyrke dem!

  2) Jeg er virkelig virkelig viljestærk og en benhård fighter. Jeg har gennemlevet flere ting der uafhængigt af hinanden ville tage pusten fra de fleste folk – men jeg står her stadig og jeg har formået at vende hvert slag livet har givet mig til noget positivt og til en drivkraft.

  3) Jeg er en virkelig god ven, der vil gå meget meget langt for at hjælpe en ven i nød – på en måde som DE har brug for det.

  4) Jeg er god til at elske ubetinget og uden forventninger

  5) Mit aller bedste træk – Jeg kan finde lykke i næsten alle situationer. Og jeg kan få den til at smitte. Hvis jeg ser en pæn blomst, eller en fin sommerfugl kan jeg være helt høj af lykke over den oplevelse resten af dagen. Hvis min kæreste siger noget sødt til mig, bliver jeg helt nyforelsket. Hvis jeg har en vildt dårlig dag hvor alt går galt for mig, skal jeg nok finde mig en eller anden lille detalje at glæde mig over – og så er det den der kommer til at fylde i min hukommelse – så jeg har primært gode dage, også i benhårde perioder.

  Jeg er vild med de her indlæg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Gad vide hvorfor vi finder det her sværere end vores udseende? Tror nemlig de fleste har det omvendt.

   Og det er nogle fantastiske personlige træk du har!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie E

  Jeg hopper også med og giver det et forsøg 😉
  1. Jeg er kærlig og omsorgsfuld.
  2. Jeg er følsom. Det kan godt lyde som noget negativt for nogen, men jeg kan godt lide at jeg ikke er bange for at vise mine følelser og være ærlig omkring hvordan jeg har det.
  3. Jeg ser positivt på tingene. Efter en depression for 5 år siden, prøver jeg virkelig at fokusere på de positive ting i en situation og i livet.
  4. Jeg har selvironi. Det kan måske godt være et talent, men føler egentlig at det er en del at min personlighed at jeg kan grine af mig selv – måske også fordi jeg er så klodset 😉
  5. Jeg er imødekommende og åben overfor nye mennesker.
  Puha jeg synes det var svært, men det lykkedes da 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg elskede dit første indlæg – og jeg tænker stadig på det! Jeg fik aldrig lagt en kommentar, af den simple grund at jeg ikke kunne finde 5 ting jeg virkelig holdt af, ved mit udseende, jeg blev konstant ved at tænke: Jeg kan godt lide mit hår… Specielt hvis det var lidt tykkere!

  Jøsses!

  Det var en kæmpe øjenåbner – og jeg prøver virkelig at ændre mit syn på mit udseende!

  Nok om det, jeg er vild med dette indlæg og kommer her med mine 5 personlige træk som jeg holder meget af:

  1. Jeg er god til at se det bedste i andre – forstå deres bevæggrunde.
  2. Jeg er virkelig god til at give komplimenter, som jeg naturligvis mener fra bunden af mit hjerte, til både venner, familie og fremmede. Ja, jeg er typen der komplimenterer fremmede 😉
  3. Jeg er ekspert i at lytte og føle efter, hvad jeg har brug for – fx har jeg et stort behov for at have noget alenetid, og til trods for at jeg er blevet mor, nægter jeg at give afkald for de behov, for min søn lider ingen nød af nogle timer alene med sin far, mens mor lader op og bliver en sjovere mor!
  4. Jeg er utrolig udadvendt og det er sjældent at jeg møder mennesker jeg ikke kan tale med.
  5. Jeg er rigtig god til at undskylde, jeg ser det som et stærkt personlighedsstræk at kunne undskylde og indrømme at man har taget fejl!

  Det blev til en hel roman – jeg glæder mig til at følge med i andres kommentarer, det er så fantastisk positivt!

  – Maj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe K

  TAAAAARK for de positive indspark, det smitter for vildt og så fedt lige at kigge indad uden at være kritisk og finde ‘den store pegefinger’ frem. Jeg er vild med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Selv tak – og tak til dig for at være med! Jeg er så glad for, at I er så vilde med de her indlæg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er sjov, opmærksom, kærlig, social og rummelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  1) Jeg er kreativ i tusinde retninger. Er ikke lige god til alt, men det er sådan set lige meget, så længe det bliver afprøvet!
  2) Jeg er – med årene – blevet ret god til at sige fra. Være ærlig omkring mit “nej” og er endda også blevet helt god til at sige det, uden at andre bliver fornærmet eller såret over at jeg siger fra.
  3) Jeg er en flirtende person og har derfor nemt ved at få folk til at grine. Hvilket altid er en god start på et venskab.
  4) Jeg har som fotograf meget svært ved at se “grimhed”. Jeg ser kun smukke mennesker omkring mig og desto anderledes, desto bedre. For mig findes der ikke skønheds idealer, kun skønhed. Og vi alle besidder det.
  5) Jeg er blevet ret god til at acceptere uretfærdighed. Ment på den måde, at jeg har lært at acceptere, når ikke alt går min vej, når ikke jeg får en forfremmelse eller når jeg ikke bliver inviteret med til et bryllup jeg egentligt troede jeg var selvskreven til. Jeg bager den altså ikke af og bruger generelt ikke meget tid på negativitet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ærligt, jeg kunne på ingen måde finde noget om mig selv med dit første indlæg angående udseende, som jeg virkelig bare elsker.. Ikke engang én ting.
  Jeg er på ingen måde udseende-mæssigt, som jeg gerne vil være, desværre.. Til gengæld kan jeg nemt være med her, mht personlighed!
  1) Jeg er vanvittigt kærlig og elsker MEGET højt – Altså, 100%!
  2) Jeg er virkelig loyal!
  3) Jeg er ærlig (og mest på den positive måde..)
  4) Jeg er virkelig imødekommende og rigtig god til at møde nye mennesker!
  5) Jeg er meget omsorgsfuld (Det hænger måske også lidt sammen med at jeg er meget kærlig?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej øv med det første indlæg – måske du skulle tygge lidt mere på den og se om du ikke kan finde en ting eller to? Tror det ville være godt! Ellers kan jeg hjælpe dig med to: jeg synes, at du har virkelig flotte læber. De har en rigtig pæn farve og formen på dem er så flot. Desuden synes jeg, at du har et rigtig harmonisk ansigt – det hele passer godt sammen. Sug det til dig 😉

   Men til gengæld dejligt at du godt kunne finde fem her!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er gerne med endnu en gang. Det er sgu sundt at rose sig selv en smule 😉

  1. Jeg er betænksom. Jeg er altid den, der husker at sende en sød sms på en mærkedag (eller hvis jeg bare har lyst til at give en jeg holder af en hilsen), købe en fødselsdagsgave til mine veninders børn, lave DIY-værtindegaver osv.
  2. Jeg er pligtopfyldende. Min chef udtalte for nyligt, at det burde være mit mellemnavn. Jeg vil selv mene, det er en positiv egenskab, da jeg ikke er “kedelig” eller “regelrytter” (som tit har en negativ klang) – jeg elsker bare at gøre en god indsats og at gøre mit bedste.
  3. Jeg er følsom. Jo jo, den kan da også godt være negativt. Og give anledning til tusindvis af bekymringer. Men for det meste er det et karaktertræk, som jeg sætter pris på. Jeg er i stand til at mærke efter og reagere på, hvordan jeg har det. Netop så man ikke finder sig i alt for meget pis 😉 Jeg kan umuligt skjule, hvordan jeg har det.
  4. Jeg er både en god lytter og samtaler. Jeg husker som en elefant, når jeg har haft en snak med en veninde, et familiemedlem, en kollega eller andet godtfolk. Derfor er jeg god til at spørge ind til det, som vedkommende har fortalt mig, selvom det måske er to uger siden, vi havde snakken. Samtidigt er jeg selv (i høj grad) den talende type, som nemt falder i snak med stort set alle.
  5. Jeg er loyal. Jeg har en del bekendte, men kun en lille håndfuld helt tætte veninder. Dem vil jeg til gengæld også gå igennem ild og vand for. På samme måde med min mand, min familie og min svigerfamilie. Dem jeg har tæt på mig skal ikke være et sekund i tvivl om, at jeg har deres ryg.

  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Storm

  Mine 5 bedste karaktertræk:
  1. Jeg er god til at lytte.
  2. Jeg er god til at kæmpe for dem jeg elsker.
  3. Jeg er rummelig.
  4. Jeg har et stort hjerte <3
  5. Jeg er blevet god til at fokusere på og finde de positive ting i livet. Har depression on/off og en kæreste der er kronisk smertepatient, så for mig er det vigtigt at fokusere på det positive, det kan f.eks. være at solen skinner eller blomster der er sprunget ud, helt små simple ting 🙂

  Er vild med de her små øvelser 🙂

  God uge til alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Årh, det er et virkelig godt indlæg. Dette ville være godt for mig engang imellem at stoppe op og tænker over sådan nogle ting 🙂 Flere af den slags indlæg!! 😀

  1. Jeg er også meget kærlig overfor dem jeg holder af. Jeg giver mange knus, kys og nusser også gerne. 😀
  2. Jeg bliver meget vred, når folk ikke bliver behandlet ordentligt. Det er ligemeget hvem det er. Man snakker og behandler alle ordentligt.
  3. Jeg har en rigtig stærk psyke. Jeg har været meget syg, men det har ikke knækket mig.
  4. Jeg har rigtig meget selvironi og elsker at få folk til at grine.
  5. Jeg elsker at møde nye mennesker og er god til at få folk til at føle sig tilpas 🙂
  6. Jeg er meget målrettet. Jeg handler på mine idéer. Det har betydet at jeg aldrig har været bange for kontakte folk og derfor har jeg altid fået de fedeste praktikpladser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Wow. Jeg har læst din blog i rigtig mange år nu, men aldrig rigtig kommenteret noget. Måske en enkelt gang. Dog vil jeg gerne rose dig. Du er SÅ god til at inddrage os læsere og så virker du som en pisse sej og sød kvinde.

  Med hensyn til de 5 punkter, var det egentlig ikke så svært.

  1. Jeg er møg ærlig. Folk kan spørge mig om alt og jeg svarer.
  2. Jeg er rigtig god til at bage, hehe.
  3. Jeg er god til at passe på dem jeg elsker.
  4. Jeg er god til at gøre rent – og jeg elsker det.
  5. Jeg er god til at være mig – jeg gider ikke spise salat på en restaurant, bare fordi andre gør det (så hellere en god bøf!). Jeg gider ikke gå i mærketøj, fordi andre gør det. Jeg er lige fået fra at have laaaaaangt hår, til en kort page – selvom jeg ved, at folk vil kigge lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej tak! Hvor er du sød! Jeg elsker også bare at inddrage jer – det er lidt envejskommunikation, hvis jeg ikke også har noget interaktion med jer, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Endnu et fedt indslag, thumbs up 😀
  Det krævede en del tankevirksomhed, hvilket er ret trist at indrømme. Bryster mig gerne af, at jeg godt kan lide mig selv som jeg er (hvilket jeg kan), og alligevel var det svært at komme på fem ting jeg kan lide ved min personlighed. Tror dog jeg vil være mere opmærksom på at tænke positivt omkring mig selv, så forhåbentlig vil jeg snart kunne nævne ti ting uden at blinke! 😉
  Here I go:
  1. Jeg har en god humor og har nemt ved at få andre til at grine
  2. Jeg er hjælpsom, og gør mit bedste for at hjælpe hvor jeg kan
  3. Jeg er en fighter, jeg nægter at give op! 😉
  4. Jeg er kærlig, og elsker at vise min kærlighed eks. ved en uventet gave, en sød sms, et knus eller lignende
  5. Jeg er fantasifuld/positivt tænkende, uanset hvor sort en situation måtte se ud kan jeg altid tænke mig til lysere tider forude og derved hjælpe mig selv til hurtigere at komme ud på den anden side

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Pyh – svær, men god udfordring! Den tager jeg imod 🙂

  1. Jeg er kærlig. Både ift. fysisk kontakt som nus, kram og kys, men også ift. omtanke. Tænker meget på mine medmennesker, og er rigtig god til at holde af folk..
  2. ..og i den forbindelse: jeg ser det gode i folk! I mit udgangspunkt er alle gode og rare mennesker, medmindre de beviser mig om det modsatte.
  3. Jeg er ærlig og ægte og mig selv. Er ret god til ikke at gå på kompromis med mig selv og mine følelser, og det er sgu en fed egenskab, og noget jeg virkelig kan være stolt af (selvom det betyder fx, at man siger farvel til en vigtig person i sit liv).
  4. Samvittighedsfuld og pligtopfyldende. Både en god og en dårlig side, men så længe jeg ikke lader mig gå på af, ikke at ha’ udfyldt en rolle godt nok eller at ha’ sagt eller gjort noget, der ikke er helt efter bogen, ser jeg det som værende positivt. Oftest lever jeg op til det, folk forventer af mig.
  5. Jeg er med på det meste. Medmindre det er noget, der strider imod mine principper eller min mavefornemmelse, er jeg ret god til bare at springe ud i ting. Fx en spontan idé min veninde fik om at købe Rihanna-koncertbilletter (selvom jeg på ingen måde havde budgetteret efter det) eller bare en spontan mandags-øl.

  TAK! Det var sgu svært at sætte ord på sig selv og sin personlighed på den måde, men det løftede lige mandags-humøret. 🙂 Spread more love.. ikke kun til omverdenen, men så sandelig også til dig selv. Det’ en go’ self-reminder (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juhu! Her kan jeg være med. Kunne ikke komme på noget som helst ved den første udfordring, men har også netop erfaret at min personlighed er min største fordel

  1.Min humor er ret god. Synes jeg selv 😉
  2. Jeg er virkelig betænksom
  3. Min loyalitet er ubegrænset, jeg går virkelig gennem ild og vand for folk
  4. Jeg er absurd stærk. De ting, jeg har stået igennem de seneste år, ville have knækket 99,9% af andre. (Jamen, det ville de!)
  5. Ærlighed er mit DNA
  6. Jeg løber ikke med sladder
  7. Jeg kan altid få det bedste ud af en skodsituation eller noget andet dårlig
  8. Jeg er røvstædig
  9. Jeg er ide-rig. For dælen, jeg kan hitte på mange ting.
  10. Jeg står ved mig selv, både med det gode, det dårlige og det virkelig sjove.

  Se . Det var faktisk 10 !!!!!
  (Nej. Jeg er ikke selvfed. Jeg mente bare, jeg havde noget til gode fra den med udseendet ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris b

  1) Jeg er meget omsorgsfuld overfor mine bedste veninder og min familie. Jeg er altid klar til at smide hvad jeg har i hænderne for dem jeg elsker.
  2) Jeg følger mit hjerte og min intuition og jeg lader ikke omverdenen fortælle mig hvordan jeg bør være, lave eller se ud.
  3) jeg er meget ærlig. Mine veninder ved de får min ærlig mening, men jeg formulere det altid på en pæn måde, fordi bare fordi man er ærlig behøver det ikke være ensbetydende med at man ikke skal tage lidt hensyn til hvordan det bliver opfattet i den anden ende. Balance.
  4) Jeg er meget eventyrlysten og de fleste af mine drømmer, nok alle pånær børn, omhandler rejser og pilgrimsvandringer.
  5) Jeg er særligt sensitiv og introvert, og jeg har altid haft få (men gode!) venner i min omgangskreds, jeg kan bare virkelig godt lide at være mig selv og have ro omkring mig.

  Det var faktisk sværere end jeg regnede med, men sikke en god øvelse!!

  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Puha, synes den her er svær. Jeg lever nemlig på ingen måde op til de normer og forventninget, samfundet har, men prøver 🙂

  1. jeg er en rigtig god lytter og husker rigtig meget og sørger for at spørge ind til det
  2. Jeg er pligtopfyldende og selvom det måske er lidt negativt og siger noget om anti-spontanitet, tja, så forsøger jeg at se det som noget positivt
  3 jeg kan snakke med alle til fx fester, men desværre bliver det sjældent til langvarige venskaber fordi jeg ikke er sjovt selskab, snarere bare sød
  4 jeg er loyal, men jeg har heller ikke alverdens venner grundet bl.a. ovenstående, så jeg kæmper virkelig for at holde fast i dem jeg har
  5 jeg er en fighter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Et andet træk som jeg også føler skal med er, at jeg ser alle folk som gode og lige meget værd Jeg ser ikke “fejlene” eller de ting ved den person, der kan være irriterende, men skal i mange tilfælde have at vide, hvad der er irriterende, ligesom jeg heller ikke som udgangspunkt fravælger eller dømmer folk før jeg kender dem

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med de her indlæg – mere positivitet i hverdagen, yay! 🙂
  – Jeg er sjov og har meget selvironi
  – Jeg er gavmild og på ingen måde nærig
  – Jeg er enormt omsorgsfuld, og prioriterer at være der for venner og familie 100%
  – Jeg er god til at tilgive – og komme videre
  – Jeg er meget forstående og empatisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frosch

  1. Jeg er meget smilende og glad.
  2. Jeg er utrolig empatisk, det synes jeg er en fantastisk egenskab at have.
  3. Jeg har masser af selvironi!
  4. Jeg er (som udgangspunkt) sød overfor alle, men jeg finder mig ikke i at blive behandlet dårligt af den grund – det skal gå begge veje.
  5. Jeg er god til at give ærlige komplimenter – hvis jeg synes min venindes nye sommerkjole er superlækker, får hun det af vide og hvis min kæreste har været særligt hjælpsom eller noget i den dur, får han det af vide!

  Knus Frosch 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til den nye blog!