Min weekend

Min fødselsdag: Havefest med IKEA

 photo ikea-havefest-sommerfest-studenterfest-kul-grill-viktigt-dug-blue-blat-tema-karaffel-vinglas-champagnekoslashler-engangsglas_zpsnusdqkd8.jpgChampagnekøler HER – Clipboard HER – Engangsglas HER – Dug HER – Solcellelampe HER
Kulgrill HER – Vinglas HER – Glaskaraffel HER – Sommerfuglelavendel HER

Indlægget er sponsoreret af IKEA

På lørdag holder jeg som sagt havefest for cirka 15 venner. Menuen til min havefest er byg-selv-luksushotdogs med bobler og en drøm af en rabarberkage til dessert. Godt nok har jer i København den vildeste sommer lige nu, men den er desværre kun forbeholdt jer, da vi andre “hygger os” med 15-16 grader og gråvejr. Vi satser på, at det ændrer sig inden min havefest på lørdag. Lige nu melder vejrudsigten om 18-19 grader og fuld sol, så det er helt okay! I kan se, hvad jeg planlægger at tage på HER.

Jeg har de helt store planer, om at pynte haven virkelig fint og i den forbindelse samarbejder jeg med IKEA. Helt ærligt, så var jeg nok endt i IKEA selv, hvis jeg ikke havde lavet dette samarbejde med dem. Men nu kommer I lidt mere med i planlægningen af min havefest end ellers 😉 For IKEA har altså virkelig mange gode ting til sådan en havefest! Alt fra duge, glas, blomster, hyggelig belysning og til grill. Jeg har købt det meste her i collagen og planlægger derfor en sommerlig, blå havefest. Dugen er så fin og den skal nok blive genbrugt bagefter (og ellers koster den kun 99 kr). De fine vinglas har jeg også købt en masse af til den kolde hvidvin (og champagnekøleren så vinen holder sig kold) og engangsglas til drinks efterfølgende. Det fine clipboard (til sølle 39 kroner) vil jeg skrive menuen på og have den stående på bordet. Desuden manglede vi virkelig en ny grill (mente Tim), så han fik sin vilje og derfor røg grillen også med hjem. Det er en kulgrill, hvilket vi begge foretrækker – det smager bare bedre 😉 Nu kan han rigtig lege grillmaster på lørdag, når pølserne til hotdogs’ne skal vendes.

I kan måske også bruge dette til inspiration, hvis I skal holde udendørs barnedåb, bryllup, studentergilde, kandidatfest eller netop en klassisk havefest! Man skal aldrig undervurdere en god havefest.
I kan finde masser af udendørsinspiration hos IKEA HER

On Saturday it’s my birthday and I’m having a garden party at my place (fingers crossed that the weather will be good!). I’ve been to IKEA to buy stuff for the party, to create the perfect mood. I bought almost everything on this mood board. Maybe you can use it as inspiration for graduation parties, outdoor wedding or just a nice cosy night with friends?

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend