20% rabatkode til ASOS (kun i dag)

Min weekend

 photo weekend-fodselsdag-blomster-gave-fra-datter-bornehave-tegning-missjeanett_zpsjsyqndz7.jpg photo weekend-umashi-sushi-rispapir-rulle-softshell-snowcrab-maki-tempura-rejer-odense-mitodense-missjeanett_zpswkwuhfap.jpg photo weekend-have-grill-ikea-missjeanett-havefest-sommer-fra-familie-odense-mitodense-mit-blogger-odensebloggers_zpsjr7mvjos.jpg

Åhh det har været den bedste fødselsdagsweekend! Jeg er simpelthen fyldt op af gode oplevelser, lækker mad og godt selskab – på den bedste måde. Helt igennem glad! Fredag insisterede Bella på, at jeg også havde fødselsdag. Derfor fik jeg en gave, som hun havde lavet i børnehaven og hun havde været meget insisterende omkring, at hun og Tim skulle købe blomster til mig på vejen hjem. Bella havde også stærke holdninger til blomsternes farve og jeg fik derfor en meget lyserød buket 😉 Jeg kan altså sagtens vænne mig til at blive fejret en hel weekend fremfor kun en enkelt dag 😉 Vi smuttede efterfølgende i haven, da græsset skulle slås og den nye grill skulle samles. I mens legede Bella rundt med blomster og snegle (små dyr er hendes nyeste hobby. Lige fra myre til snegle). Vi var efterfølgende så trætte, at vi blev enige om, at vi ikke gad at lave mad. Derfor spiste vi i stedet lækker sushi i aftensolen. Alt i alt en ret god opvarmning til min fødselsdag.

 photo havefest-IKEA-konfetti-skyde-ror-sostrene-grene-missjeanett-sommerfest-studenterfest-inspiration-hyggelig_zpsi0gyvinz.jpg photo havefest-ikea-flamingo-lys-lyskade-asos-fra-champagnekoler-cooler-champagne-vin-studenterfest-bryllup_zpsuepkekbk.jpg photo havefest-ikea-guirlande-fra-tiger-dug-sommerfest-studenterfest-inspiration-blue-blaa-missjeanett-blogger-odense_zpsev5nrfjb.jpg

Lørdag vågnede jeg faktisk lidt før, at Tim og Bella “vækkede” mig med sang, flag og gaver. Bella var igen helt med på, at jeg også havde fødselsdag lørdag (hvilket var min rigtige fødselsdag), meeeen nu ville hun altså også have fødselsdag! Så det hed sig, at vi begge havde fødselsdag lørdag. Fjollede unge 😉 Vi kørte til Wendorff efter morgenbrød og efter de 60 pølsebrød, som skulle bruges til luksus “byg-selv” hotdogs til gæsterne om aftenen. Dem kan jeg i øvrigt varmt anbefale (både pølsebrød og gæsterne 😉 ). Derefter gik det meste af dagen med at pynte op og gøre klar til festen om aftenen. Min søster og svoger kom om eftermiddagen og det gav et par ekstra hjælpende hænder (og øjnene på Bella). Onkel Jens blev også lige introduceret til alle Bellas snegle en gang eller fire. Jeg holdt også godt øje med de skyer der kom og gik, men i sidste ende var vi jo SÅ heldige med vejret. Som I kan se på billederne her, så sad vi badet i aftensol lige ind til solen gik ned. Vores terrasse ligger bare godt i forhold til de fire verdenshjørner. Vi har sol der fra omkring kl. 12 middag og så indtil solen går ned. Byg-selv hotdogs var et kæmpe hit og folk gik virkelig op i at få lavet nogle gode og lækre kombinationer med de mange forskellige slags fyld. Dertil var der bobler (crémant & champagne. Ikke søde bobler) og til dessert havde jeg lavet denne lækre rabarberkage med rabarber fra min egen have. Den var et hit! Natten bød derefter på drinks, snacks, bål, popcornmaskine, dans og alt andet godt. Vi blev ude helt natten til da festen sluttede kl. 04.30. Det var simpelthen den sjoveste fest og det er lige før, at jeg fremover bare vil holde havefest hvert år til min fødselsdag. Jeg laver et indlæg senere i denne uge om alt det materielle til festen som pynt, glas osv. Dog kan jeg tippe om, at jeg fandt den fine lysekæde med de pink flamingoer HER. Det kræver bare to almindelige batterier og kæden koster under 100 kroner.
 photo weekend-bella-askepot-kjole-klad-ud-toj-fra-hm-missjeanett-blogger-sommer-min-weekend_zpsoqdqzgkd.jpg

Søndag vågnede jeg til dejligt selskab af en masse venner, som sov hos os i forbindelse med festen. Det er simpelthen så hyggeligt at vågne op sammen og sidde over morgenmaden, og grine over de tossede ting man fik gjort og sagt i løbet af natten. Tim tryllede en fantastisk brunch frem, som vi nød i solen i haven. Søndagen sluttede, snart helt traditionelt, med det nyeste afsnit af Outlander, bland-selv-slik og regn&torden.

Helt igennem perfekt weekend! <3 Og tusind tak for jeres lykønskninger her og på Facebook og instagram.

Pictures from the most amazing birthday weekend! I celebrated my birthday Saturday with a big garden party for all my friends (get the flamingo lights here). Sunday I ended the weekend with the newest episode of Outlander.

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabatkode til ASOS (kun i dag)