Månedens film: The Martian

Ny kjole fra Y.A.S.: “Tenniskjolen”

 photo yas-tenniskjole-missjeanett-hc-andersens-hus-under-lindetraet-blogger-fra-odense-stribet-kjole-drop-waist_zpszedvysw3.jpg

Reklamelinks markeret med*
Kjole fra Y.A.S. HER* + HER*

Jeg har haft den BEDSTE weekend. Der kommer mere i indlæg i løbet af denne uge, men jeg måtte bare lige “sige” (skrive?) det højt, da den bare har været perfekt. I går var jeg hoppet i min nye kjole fra Y.A.S. Jeg kalder den selv for “tenniskjolen”, da den minder mig lidt om nogle af de tennisoutfits, som damerne spiller i. Især den nederste del af den. Den er virkelig rar og meget normalt i størrelsen (jeg har taget den i en str. 40). Den bliver genial hele sommeren!

Kjolen kan faktisk købes både HER* og HER*. Så kan I selv vælge sted efter størrelser, lager mm.

I’ve had the most amazing weekend! Yesterday I was wearing my new dress from Y.A.S. It’s super comfy, yet pretty. I’m gonna use it all summer! I bought it here*, but it’s also available here*.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens film: The Martian