Min weekend

OOTD #410: endelig outfits igen og noget om træningsresultater

 photo outfit-adidas-missjeanett-shopper-net-bag-floral-flowers-blomster-print-blogger-fra-odense-asos-icy-blue-blazer-shorts-pink-_zpsskh1vloy.jpg photo outfit-adidas-shopper-net-floral-flowers-blomster-public-desire-missjeanett-odense-havn-odensebloggers-blogger-lokal-lever-a_zpsxaso444q.jpgReklamelinks:
ASOS blazer (HERE) – River Island shirt (HERE) – ASOS shorts (HERE)
Adidas shopper (HERE) – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – Public Desire shoes (HERE)

Jeg vidste godt, at det var længe siden, at jeg havde lagt et outfit op på bloggen. Men jeg troede bare vi talte om et par uger – ikke en hel måned! Sandheden er, at jeg ikke har haft det så godt af flere omgang den sidste måned. Det er angsten der driller i kraft af at jeg endelig får den behandlet. Det er som om at den “bider igen”, når det er. Og når man ikke er på toppen, så har jeg ikke super meget lyst til at gøre mig til foran et kamera. Men jeg har alligevel savnet det og jeg har det bedre, så her er jeg igen!

Desuden givet træningen faktisk pote. Jeg gør det af lyst (den hjælper faktisk også på angsten), så resultater i forhold til vægttab og cm er bare en bonus. Men der er røget 2 cm og 1,5 kg på en måned. Og det er helt uden at jeg har gjort noget ved med kost. Det er optur! Billederne tog vi i søndags nede på Odense Havn. I har set skjorten før, men blazeren og nettet fra Adidas er nye. Det er de fine shorts også, men det er faktisk de samme som disse her, som jeg allerede har rost en masse. Jeg har dem også på HER og HER i Budapest. De er nu endelig kommet i andre farver end den brune, så jeg nu har dem og de fine lyserøde. I kan finde dem HER.

An outfit from Sunday where I was wearing pastel colour on the Odense Harbour. The blazer and shopper is new – and so is the shorts from ASOS, but they’re the same as these ones. Just another colour 🙂

 photo outfit-adidas-net-shopper-floral-blomster-flowers-missjeanett-blogger-ray-ban-meteor-odense-havn-odensebloggers_zpsoeauomuo.jpg photo outfit-adidas-net-shopper-bag-flowers-floral-blomster-publib-desire-shoes-lace-up-snore-med-nude-missjeanett-blogger-asos-sh_zpsksehkrj2.jpg

11 kommentarer

 • sara

  Er det muligt at få lidt mere plads mellem teksten til venstre, og den lyserøde kant? Lige nu går det helt ud til kanten, og det ser lidt sært ud, synes jeg 🙂
  Er vild med nettet.. Ærgerligt det er udsolgt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har selv noteret det, fordi det irriterer også mig! Og skrifttypen under billedet til højre er jeg heller ikke vild med.

   Nej, det røg hurtigt – jeg skal nok sige til, hvis jeg ser det andre steder. Det har været på både Zalando og ASOS, men begge steder er det væk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Tænkte også om du måske skal have opdateret kontaktsiden? 🙂 Der står du arbejder for Oxygen.dk, men er det ikke længe siden du stoppede der? Eller husker jeg forkert?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, du har helt ret og det er faktisk på min “to do” i næste uge 😉 Den skal nemlig opdateres ret meget! Tak for at huske mig på det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Du har, og har altid haft (har fulgt dig i 5 år snart) de pæneste ben!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhhh tak Nanna! Dem er jeg også selv glad for. Og vildt at du har fulgt med i 5 år! Wow!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint outfit og er vild med tasken! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak Julie! Ja, den kan også bruges til lidt forskelligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Storm

  Jeg er vild med dit outfit, og dejligt du er tilbage med lækre outfits 🙂 Har virkelig savnet dem 🙂

  Sejt at du er igang med at få behandlet din angst. Det kan være en lang og sej kamp at få bugt med den, men nu har du taget første skridt 🙂 Det jeg synes er værst ved angsten er, at jeg aldrig helt ved hvornår den pludselig “vil lege med”. Heldigvis er jeg blevet god til at holde den i skak, men jeg ved den ligger der, og ved at hvis jeg bliver presset, så kan den finde på og poppe frem 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak søde Lone! Og hvor er jeg glad på dine vegne, at du har fået styr på den! Det glæder jeg mig til at jeg gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] hvis jeg skal pege på et, som jeg nu ikke synes fungerede – overhovedet – så er det dét her. Det spiller bare ikke og det meste af tøjet sidder heller ikke pænt på mig. Det får mig til at […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend