Vi har skoldkopper

Rød sommerkjole og is i Kerteminde

Rød sommerkjole og is i Kerteminde

Nøj, hvor har jeg nydt denne lille “ferie”, vi har haft med en 4 dages lang weekend. Det har nærmest været en lille “forsmag” på sommerferien. Jeg laver indlæg om hele weekenden (jeg har blandt andet spist rigtig meget god mad), men først vil jeg lige dele denne nye sommerkjole med jer. Jeg havde den på i går, da vi kørte en tur til Kerteminde. Først fik vi en is ved Vaffelhuset og bagefter legede vi en times tid på sydstranden, hvor Bella fik kastede samtlige sten på stranden ud i vandet.

Kjolen er fra ASOS og koster den vilde sum af 164 kroner 😉 Den kan købes i min røde version HER og i sort HER. Hvis I er gravide, så findes samme kjole også i maternity version HER (rød) og HER (sort+hvid).

I dag skal jeg have lavet en masse blogindlæg (jeg har fx. en lækker kageopskrift coming up!), nu hvor min computer har været slukket siden torsdag formiddag. Bella, aka skoldkoppebarnet (hvis I ikke fik læst dette indlæg i weekenden), er hjemme i dag, men det er heldigvis på retur nu. Hold nu op, hvor ligner børn med skoldkopper spedalske! Det ser jo helt farligt ud med alle de sår og bylder alle steder. Tim har møde i aften, så jeg laver pigemiddag bare for mig og Bella, og bagefter vil jeg en tur til træning. Det går så skide godt med det, så jeg er helt bidt.

It has been a 4 day weekend here in Denmark and the weather has been amazing, so it all has almost felt like a summer holiday. Yesterday I went to Kerteminde for an icecream at Vaffelhuset and I was wearing my new off shoulder dress from ASOS. It’s available here in red and here in black. And if you’re pregnant then it’s also available as a maternity dress here and here.

bloglovin

3 kommentarer

 • Hej Jeanett! 🙂

  Sidder og kigge på selvsamme kjole, men er i tvivl om størrelsen. Hvad str. har du købt den i? Og hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har en UK12 og det er min “normale” ASOS størrelse. Den er ret luftig i det, så den er i hvert fald ikke lille!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] trenden med off shoulder toppe, men off shoulder kjoler er bestemt også et hit i år. Jeg har jo denne her og den har jeg lige opdaget, er blevet lavet i vildt mange farver. Den er fra ASOS og er så […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har skoldkopper