Instagram lately

10 ting jeg vil lave i juni

ting-jeg-vil-lave-i-juni-matcha-latte-iced-den-lille-smalle-i-odense-cafe-barista-cafe

Første sommermåned og vi har heldigvis allerede smagt på den – sommeren. Imens vi krydser for endnu mere sommer, så gør jeg status over sidste måneds ønsker og kommer med 10 nye for juni. Jeg nåede 7 ½ ud af 10 i maj. Den halve er fordi, at jeg ikke nåede at lave min rabarber crumble, men til gengæld lavede jeg en anden kage til min fødselsdag, som indeholdte rabarber af egen avl fra haven. Det må tælle som en halv! Til gengæld vil jeg nå den rabarber crumble denne måned 😉
I kan se sidste måneds liste HER.

I juni vil jeg…

  1. … bruge en hel weekend på Tinderbox festivalen her i Odense. Jeg var afsted sidste år (læs her, her og her) og jeg glæder mig endnu mere i år. Musikprogrammet var, efter min smag, lidt bedre sidste år, men jeg glæder mig stadig til blandt andet Lukas Graham lørdag. Er der nogle af jer, som skal afsted? I må endelig komme og sige hej!
  2. … men før jeg skal til Tinderbox, så skal jeg weekenden før grille med søde mennesker. Jeg krydser fingre for godt vejr!
  3. … nyde flere sommeraftener i vores have med vores venner. Vi har haft et par stykker nu, men slet ikke nok! Mere grill, kold hvidvin og solnedgang!
  4. … drikke utrolig mange iced matcha latte fra Den Lille Smalle (i Odense). Jeg har stadig ikke vænnet mig til smagen af matcha i varme drikke, men den kolde version med vanilje i er SÅ god. I’m addicted!
  5. … tage Bella med i biografen og se Den Lille Prins.
  6. … læse min bog (På kanten af evigheden) færdig, så jeg i juli er klar til at gå i gang med den 3. bog i Outlander-serien. Den skal åbnes lige præcis 2 minutter efter at jeg har set det sidste afsnit af sæson 2 på TV (sidste afsnit kommer 10. juli på Viaplay. Og det skulle blive ret vildt! Så siger jeg ikke mere)
  7. … holde polterabend for hende her. Det kan jeg godt sige nu, fordi det var i går 😉 Hvis I er hurtige, så kan I nok stadig se nogle af mine snaps fra dagen på snapchat missjeanett
  8. … rydde godt ud i mit klædeskab igen-igen. Det trænger virkelig, da der er alt for mange ting , som jeg ikke længere bruger. Jeg har allerede sat en masse til salg på min tictail HER
  9. … og når man rydder ud, så er der plads til, at nyt kan flytte ind 😉 Jeg skal have styr på sommerkøb til ferie. Jeg tænker, at jeg må eje et par nye sommerkjoler. Mindst!
  10. Se en masse EM i fodbold! Godt nok er Danmark ikke med (og det havde været meget sjovere, hvis de var), men jeg elsker EM og VM i fodbold – det er så hyggeligt! Men det må I ikke sige til Tim, fordi han tror stadig, at han bliver nødt til at give mig en masse fodmassage i bytte, for at der kører fodbold hele tiden. Det er rent win-win for mig, hæ!

A new month means a new list of things I wanna do this month. I wanna have a good time at the Tinderbox Festival, go to the movies and watch “The Little Prince”, have BBQ nights with friends in our garden and have a fun night at a friends bachelorette party!

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram lately