Juni shopping cravings

Kan du undvære en halv caffe latte?

 photo unicef-afrika-give-en-latte-missjeanett-blogger-indsamling-sms_zpsfbco1zyf.jpg

Indlægget er sponsoreret af Unicef

Der er lige nu utrolig mange katastroferamte børn i Syd- og østafrika. Jeg har sagt ja til at samarbejde med Unicef, om at hjælpe disse små mennesker. Sammen med Unicef og en håndfuld andre bloggere, er vil jeg prøve at samle så meget hjælp som muligt ind til disse børn.

For 25 kroner kan du give 7 poser mælkepulver til et underernæret barn. De poser bruges til helt små babyer – og til børn, som er så svækket at de ikke længere kan tygge (prøv lige at forestille jer et barn, som ikke har kræfter til at tygge! Åh, klump i halsen her hos mig). 25 kroner kan også give vandrensningstabletter nok til at rense 2000 liter vand til børnene. Det er ret meget vand og det er vigtigt! Jeg kan slet ikke sætte mig ind i, hvordan det må være at se sit eget barn være underernæret og døden nær, fordi det ikke får mad nok. Jeg kan seriøst slet ikke sætte mig ind i situationen, fordi det er noget der ligger så langt fra ens egen hverdag. Men som mor (og far) må det være helt, helt forfærdeligt. Så for mig personligt, er dette en håndsrækning fra en mor til en mor. Fra et menneske til et andet menneske.

Hvis I sender en sms med MISSJEANETT til 1919, så støtter I med 25 kroner. Jeg har selv skrevet takkebeskeden I får retur. 25 kr er en halv latte, men decideret overlevelse for et barn et sted i Afrika. I må gerne sende flere sms’er, hvis I har lyst til at støtte med mere end 25 kroner, men alt tæller, så jeg takker bare for alle der støtter med noget.

På forhånd tusind tak

I’ve teamed up with Unicef to help kids in South and East Africa. There’s a big need for food, clean water and help in general in those countries right now. You can donate 25 DKK if you use the sms code MISSJEANETT and send it too 1919 (it only works on Danish phones). Thank you so much!

2 kommentarer

 • Emilie wa

  Hvor er det dejligt at su er med til at støtte op om hele verdens børn! Tusinde tak til dig. En så lille ting som et blogindlæg kan gøre en stor forskel. Der er selvfølgelig sendt en SMS afsted herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er mig der takker! Tusind tak for din donation! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juni shopping cravings