Min weekend med strand, spontan grill og basket

Kjoler til bryllupper

 photo kjoler-til-bryllup-bryllupper-som-gaest-red-rod-one-shoulder-vila-asos-salon-satin-lace-blonder-med-enkel-lyserod-pink-inspi_zpszgu2p9p3.jpg photo kjoler-til-bryllup-asos-flagermus-armer-vinger-abstrakt-print-sequins-embellished-t-shirt-dress-stine-goya-drop-flower-bloms_zpsexunoueo.jpg photo kjoler-til-bryllup-wedding-guest-ichi-asos-dress-ganni-wrap-sla-om-lace-blonde-sequins-embellished-sommerbryllup-inspiration_zpstwmtubmq.jpg Reklamelinks:
1/ ASOS HER   2/ ASOS HER   3/ Vila HER

4/ Warehouse HER   5/ ASOS SALON HER   6/ ASOS HER
7/ ASOS HER   8/ ASOS HER   9/ ASOS HER
10/ Stine Goya HER   11/ ASOS HER   12/ ASOS HER
13/ Ganni HER   14/ ASOS HER   15/ ASOS HER
16/ ASOS HER   17/ Ichi HER   18/ ASOS HER

Bryllupssæsonen er i gang og for rigtig mange af os, så står den på bryllupper de næste par måneder. Jeg skal selv til to i år og jeg har ikke styr på mine outfits endnu. Jeg er dog ret sikker på, at denne her skal på til et af dem, men har ikke besluttet hvilket endnu. Men jeg mangler stadig lige at få styr på en kjole mere… og jeg er så meget i tvivl! Derfor er det også meget godt for mig selv lige at blive lidt inspireret, så jeg bliver lidt klogere på, hvad jeg vil have. Der kommer også et indlæg med lange kjoler til bryllupper, fordi jeg overvejer selv, om jeg skal i en lang kjole til min søsters bryllup i august.

Jeg er faktisk vild med flere af kjolerne her og jeg kunne godt finde på at købe flere af dem – også selvom de måske ikke alle blev brugt til et bryllup. Jeg kan rigtig godt lide nr. 5, nr. 7, nr. 13 og nr. 16. Alle kjolerne her lever op til “bryllups dress code” med ingen sorte eller hvide kjoler. Hvis I er i tvivl, om en kjole er egnet til et bryllup, så spørg bruden.

Er I flere gravide der læser med? vil I gerne have et indlæg med inspiration til festlige kjoler, hvor der er plads til den gravide mave? Jeg har faktisk ikke lige nogen idé om, hvor mange gravide I er “derude” 😉

The wedding season has begun and there’s lot of weddings the next couple of months. I’ve two this summer – one in June and one i August. I know that I’m gonna wear this dress at one of them, but I still need to find one more dress. Here’s some inspiration for weddings guests! I really like no. 5, no. 7, no. 13 and no. 16.

4 kommentarer

  • Bea

    Jeg skal til 3 bryllupper i juli og har kun 1 kjole indtil nu. Håber den passer stadig om 5 uger, for jeg er en af dem med voksende mave.. 😉 så lidt inspiration er velkommen, men tror jeg venter lidt endnu med at købe de andre 2.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra Danielsen

    Jeg er så misundelig over at du skal bryllup nærmest hvert år!

    Jeg har kun været til 2 bryllupper i mit snart 30 år lange liv, hvoraf den ene var meget low-key

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Jeg tror desværre også snart, at vi løber tør for venner der kan gifte sig 😉 Hvad jeg ved af lige nu, så tror jeg ikke, at der er nogen næste år.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skønne kjoler! Klikkede selv ind og så nærmere på nummer 2 og 5. Vi skal til et enkelt bryllup i år. Har kun været til et for 9 år siden og så mit eget for to år siden. Elsker selv at surfe rundt og være på kjolejagt!
    /Line

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend med strand, spontan grill og basket