OOTD #411: Ny sommerkjole og sko til basket på havnen

Min weekend med strand, spontan grill og basket

Min weekend med strand, spontan grill og basketMin weekend med strand, spontan grill og basketMin weekend med strand, spontan grill og basket

Endnu en fantastisk weekend er gået – det gode sommervejr sætter virkelig prikken over i’et på mine weekender for tiden. Vi havde egentlig ikke nogle planer fredag, så jeg lå egentlig bare i haven i min badedragt og læste, da der kom et tilbud om spontan grill hos hende her, hendes (snart) mand og datter. Og et andet sæt af vores venner kom endda også! Det kunne vi ikke sige nej til, så vi tog en flaske aperol under armen og så brugte vi fredag aften i det bedste selskab med aperol spritze, gode bøffer og Bella hyggede sig i deres sandkasse. Nu har jeg to somre sagt, at hun skulle have en sandkasse, så det tror jeg, at der skal gøres alvor af i år. Især fordi vores venners datters version var præcis sådan som jeg vil have den; i træ og med låg, som kan laves til to bænke i siderne. Jeg har det stramt med de der plastiksandkasser, som er formet som dyr i vilde farver.

Bellas kjole er den samme som denne fra dette indlæg. Den er fra Mini Rodini fra sidste år.

Min weekend med strand, spontan grill og basketMin weekend med strand, spontan grill og basket

Lørdag skulle Tim hele dagen til Nordborg (Sønderjylland, hvis man ikke er så skarp på geografi), så jeg pakkede en taske og tog over til vores venner, hvor manden dér også havde “forladt” sin dame og børn for dagen. Bella glædede sig helt vildt, da hun er så gode veninder med deres Agnes (som I kan se ovenover, hvor de insisterede på at holde i hånden heeeeele vejen ned for at handle… og heeeele vejen hjem igen. Det gik lidt langsomt 😉 ) og dagen gik bare hurtigere i hinandens selskab. Der var badebassin til de små og vi drak masser af cola. Det var godt nok hedt den dag!

Min weekend med strand, spontan grill og basketMin weekend med strand, spontan grill og basketMin weekend med strand, spontan grill og basketMin weekend med strand, spontan grill og basketMin weekend med strand, spontan grill og basket

Søndagen sluttede virkelig weekenden af på den bedste måde. Jeg fik overtalt Tim til, at vi tog til stranden, så vi pakkede bilen og drog mod Kertemindes sydstrand. Efter et par timer joinede nogle af vores venner os, da de lige var et kort visit i Odense (de bor i Kbh). Så kunne de lige få lidt sand mellem tæerne inden tur gik tilbage til Nørrebro igen. De havde deres datter med og Bella elskede mere selskab!

Efter strandturen kørte vi hjem og lavede et hurtigt tøjskifte, der var NBA3xDK basketball på Odense Havn. Det er 2. år af det bliver afholdt og igen var Odense fyldt med professionelle basketspillere. NBA-spilleren Andre Drummond var her blandt andet og han morede sig ved at spille ølbowling med folk midt i gågaden i Odense fredag nat. Lidt for griner! Bella synes, at basketspillerne var sjove og hun heppede løs. Når hun ikke heppede, så legede hun løs med en basketball, som lå i de hvide sofaer, som vi sad i. Hun klukkede seriøst af grin! Bella sluttede dagen med en stor is, mens vi gik forbi det nye havnebad, som kun gjorde, at jeg nu glæder mig endnu mere til 1. juli, hvor det åbner.

Mit strandoutfit kommer som et “rigtigt” outfitindlæg i løbet af ugen. Mit outfit nederst kan I se i sin helhed HER med links til tingene.

Pictures from my weekend (which was lovely): Friday BBQ with friends and drinks. Saturday I enjoyed the day with a friend and our kids have fun in the sun. Sunday was “beach day” and I ended the weekend at the NBA event (NBA3XDK) at the harbour in Odense. See my outfit from the basketball event here.

bloglovin

1 kommentar

  • […] Nederdelen her købte jeg faktisk tilbage i april, men det var ikke lige frem strandvejr dengang. Det er det så heldigvis blevet siden og jeg hoppede i den for første gang sidste weekend, da vi skulle til stranden. Den er lidt gennemsigt, som I måske kan se, men når den skal på, når man skal på stranden, så synes jeg faktisk bare at det er fedt, at man kan ane det nederste af min badedragt. Nederdelen er fra Magasin og den er faktisk på udsalg med 50% lige her. Typisk, når jeg gav fuld pris i april, haha. Men nu var prisen i forvejen ret fair, synes jeg. Den findes også i sort her, men jeg faldt bare pladask for den rosa farve. Sandalerne fra ASOS er jeg simpelthen så glad for. De blev købt i februar, da vi skulle til Madeira og nu overvejer jeg, om jeg skal købe dem i sort også. Der er flere billeder fra vores strandtur i weekenden i indlægget her. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #411: Ny sommerkjole og sko til basket på havnen